Koti Aktivismiraportit Katupartiointia Lahdessa

Katupartiointia Lahdessa

6

14025092

Lahden alueen kansallismieliset järjestivät yhteistyössä Vastarintaliikkeen kanssa Lahden keskustan alueella katupartiointia lauantaina 14. marraskuuta. Kyseessä oli toinen peräkkäinen partiointilauantai.

Partio lähti liikkeelle edellisviikonloppua myöhemmin ja päätti partiointinsa noin kello 23.30. Tällä kertaa partiointi suunnattiin keskustaan vieville kevyenliikenteen väylille, joissa on tunneleita ja muita hämäriä katuosuuksia.

Partio kävi myös Hennalassa, jossa sijaitsee entisen varuskunnan tiloihin perustettu suuri hätämajoituskeskus. Yksityiskohtana mainittakoon, että Hennalaan oli saapumassa juuri lauantain ja sunnuntain välisenä yönä uusi erä turvapaikanhakijoita.

Lahden ydinkeskusta jätettiin tämän katupartioinnin osalta vähemmälle huomiolle. Vesijärvenkadulla Burger King -hampurilaisravintolan kohdalla partiota jututti juopunut, nuorehko mieshenkilö, joka oli kiinnittänyt huomiota Suomalaisapu-liivien selkäpuolella olevaan kuvaan ja tiedusteli, mistä ryhmästä on kyse. Hetken keskustelun jälkeen tämä asiallinen nuori mies kertoi arvostavansa toimintaamme, tervehti sotilaallisesti ja niin ryhmämme jatkoi matkaansa.

Lauantainen myöhäisilta sujui rauhallisesti eikä katupartio kohdannut ongelmia. Edellisviikonlopun tapaan ryhmä vietti partioinnin lopuksi hetken keskustellen ajankohtaisista aiheista, lähinnä edellisillan terrori-iskuista Pariisissa ja uhkakuvista, joita maamme turvallisuuteen nyt entistä enemmän liittyy.

Liity mukaan toimintaan, ota yhteyttä: vastarintaliike[at]vastarinta.com

6 KOMMENTIT

 1. Kiitos että teette Lahden kaduista turvallisempia. Etenkään naisten ja lasten ei kuitenkaan ole syytä liikkua yksin Hennalassa pimeän tultua. Eikä yksinäisen miehenkään ole järkevää kulkea partalasten porukoiden keskellä. Jos et anna vaadittaessa röökiä tai rahaa, saat turpaan. Veteraanien perintö on häpäisty suvakkien toimesta.

  • “Eikä yksinäisen miehenkään ole järkevää kulkea partalasten porukoiden keskellä.”

   Väärä asenne tässä. Tämä on meidän maa ja me voidaan kulkea ihan missä huvittaa!

   • Kyse olikin siitä onko se järkevää. Itse en aio ryhtyä marttyyriksi. Turha uho on aiheuttanut monen soturin kuoleman. Ainoa turvallinen ja varma keino turvallisuustilanteen palauttamiseksi on matujen välitön karkoitus maastamme.

 2. Kyllä on Hennalassa ollut katupartioita, mutta täällä taitaa toimia myös joku muukin ryhmä, ketkä ovat astetta väkivaltaisempia.Olen ymmärtänyt että Liipolassakin on samantapainen löyhä porukka. Nämä Hennalassa päivystävät vahtivat ostarilla pimeän aikaan, etteivät musulmaanit hyökkää puolustuskyvyttömien kimppuun.

 3. Loistavaa toimintaa Lahden porukalta! Vielä on syytä olla ylpeä omasta suomalaisuudesta!

 4. Asiaa ja hyvä kun Hennalassakin käyty kun se Lahden häiriköidyin alue
  kai nykyisin!Mikä pistää silmään hyvällä tavalla reilusti omilla kasvoilla
  kuvassa toisin kuin anarkistit jotka ilmeisesti häpeävät asiaansa tai vaikkapa työnantajan suhtautumista kun naamioinnin tarve..

Comments are closed.