Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Uudessakaupungissa

Katuaktivismia Uudessakaupungissa

5

Uudessakaupungissa järjestettiin 26.11. Wanhan ajan joulumarkkinat, jonne odotetusti saapui runsain määrin väkeä. Jalkauduimme markkinoiden ympäristöön jakamaan Vastamedia-lehteä sekä Kohti vapautta -flyereita. Lehtemme ja sanomamme otettiin erittäin positiivisesti vastaan ja materiaali jaettiinkin poikkeuksellisen lyhyessä ajassa markkinakansalle.

Monen ihmisen kuullessa, minkä järjestön toiminnasta on kyse, ottivat he lehden ilomielin vastaan kehujen saattelemana. Runsaasti saatu hyvä palaute jättikin varjoonsa todella vähäisen määrän lehdestä kieltäytymisiä, ja nämä kieltäytymiset perustuivat paikkansapitämättömiin ennakkoluuloihin järjestöstä.

Aktivismin lähestyessä loppua osallistuimme pienimuotoiseen väittelyyn avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikasta ja sen mukanaan tuomista haitallisista lieveilmiöistä. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut ja ihmiset toivottivat meille oikein hyvää joulun odotusta sekä antoivat kannustusta tekemällemme työlle.

Yhteydenotot osoitteeseen: pori[at]vastarinta.com

5 KOMMENTIT

  1. Hienoa toimintaa ja lupaava palaute. Kansallismielinen joukkoliike syntyy Suomeen ja se radikalisoituu hyväksymään myös tabuista puhumisen.

  2. Upeaa toimintaa! Ja vielä upeammaksi asian tekee, että mukana naisia/nainen..ei anna liiaksi kuvaa “miesmörköjen” liikkeestä. Jopa omaa silmäänikin hiveli, vaikka olenkin paatunut nationalisti 🙂

  3. -olen samaa mieltä maahanmuutto politiikasta,eli ei mamuja tänne,koska meillä ei ole ensinäkään rahaa ja suomestaki löytyy kansalaisia keitä pitää auttaa,kirjoitin tämän viestin näin siistiksi,että suvakit ymmärtäisivät

Comments are closed.