Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Turussa

Katuaktivismia Turussa

6
“Kansallissosialisteilla on aina kivaa.” Aktivistit matkalla Kauppatorille.

Turun ryhmä päätti toiminnantäyteisen viikon, kun muista ryhmistä saapui aktivisteja osoittamaan solidaarisuutta Turulle ja sen kokeman pelkurimaisen terroriteon uhreille. Aktivistit jalkautuivat jakamaan Vastamediaa Kauppatorille. Lauantai-illan ajankohtaan nähden tori oli kovin hiljainen lukuun ottamatta kulmassa ollutta kynttilämerta, joka oli pystytetty surmapaikalla. Aktivistien saapuminen torille kuitenkin huomattiin, mikä muun muassa keskeytti parin ulkoiselta habitukseltaan antifasistin oloisen henkilön pillerien vaihtelun.

“Antifa Turku.”
Vastamedia ja sateenkaarilippu samassa kuvassa.

Vastamediaa jaettiin keskustassa vajaan kahden tunnin ajan. Muutamasta väittelijästä huolimatta palaute oli pääasiassa hyvää, ja oli mukavaa huomata, että tätä palautetta tuli sekä vanhemmalta että nuoremmalta väeltä. Yllättäen lehti kelpasi myös kahden sateenkaarilippua heiluttaneen tytön seurassa liikkuneelle nuorelle miehelle.

Ennen lähtöä siivosimme myös katukuvaa antifasistien roskista, muutaman aktivistin käydessä myös osoittamassa kunnioituksensa kynttilämerellä. Jostain syystä tämä tuntui ärsyttävän paikalla olleita poliiseja, joita olikin paikalla kahden partion verran.


6 KOMMENTIT

  1. Hyvää toimintaa, ja Turun lisäksi Suomi ei tule koskaan unohtamaan poliitikkojen tänne tuomaa terrorismia.

  2. Voi juku tuota kuvaa noista antifa-hampeista 😀

  3. Kaikki työ, jokaisen panos, on tärkeä. Kiitos aktivisteille.

  4. “Jostain syystä tämä tuntui ärsyttävän paikalla olleita poliiseja.” Tätä kansaa vastaan kääntynyt organisaatiohan ajaa teidän kieltämistä, joten tottakai näitä, ainakin läpeensä korruptoitunutta poliisijohtoa, ärsyttää teidän länsäolo missä tahansa. Nämä maijassa jäpittävät rivikytät ovat vain lampaita eliitille, kun rahaa täytyy saada keinolla millä hyvänsä. Saa nähdä missä vaiheessa alkavat ymmärtää oman asemansa tässä koneistossa ja irtisanoutuvat, koska poliisista ollaan tekemässä jatkuvasti uusien valvontalakiuudistusten ja “terroriehkäisykeinojen” kautta liittovaltion kansalaisia valvovaa ja piinaavaa militaristista organisaatiota (konepistoolitkin lisättiin juuri jokaiselle partiolle). Niin kuin ollaan voitu lukea, useampaa poliisijohtajaa epäillään virkarikoksista. En usko enää väitteisiin siitä, että poliisilla on resurssipula, resurssit ollaan tieten tahtoen suunnattu vain täysin vääriin kohteisiin. Poliisiin pystyi vielä aikaisemmin luottamaan, mutta toista on nykyään.

    Tässä on jokaisen suomalaisen vapaus ja yksityisyys oikeasti uhattuna, mutta liian monet edelleen naureskelevat ja vähättelevät tätä ajatusta. Ehkä tänään tilanne ei ole niin vakava, mutta mitäpä tapahtuu seuraavan 5-10 vuoden aikana? Jo nyt ollaan säädetty sellaisia lakeja, että niitä voidaan soveltaa “väärinajattelijoita” vastaan ihan kuinka huvittaa, kunhan he saadaan hiljennettyä. Globalistit ovat meidän vihollisiamme ja hallituksemme on näitä täynnä. Omaa etuaan pääasiassa ajavia globalisteja ja sionisteja, joille kansalaiset ovat vain käveleviä rahasampoja.

  5. Mikäs Turussa tilanne nykyään? Ollut kovasti hiljaista viime aikoina…

Comments are closed.