Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Tikkurilassa

Katuaktivismia Tikkurilassa

6

Tikkurila_ryhmakuvaPääkaupunkiseudun aktivistiryhmä järjesti lauantaina 23.8. katuaktivismitapahtuman Vantaan Tikkurilassa.

Noin kymmenen aktivistin vahvuinen ryhmä saapui Tikkuraitille puoliltapäivin. Lähes välittömästi alkoikin sataa kevyesti, mikä selvästi vaikutti ihmisten määrään kadun varrella. Melko nopeasti sade kuitenkin väistyi tieltä ja lämmin keli tuli tilalle, minkä jälkeen väki löysi tiensä aktivistiemme luokse.

Tikkurila23082014_2

Hieman päälle kaksi tuntia kestäneen lehtisten jaon aikana kului satoja lehtisiä ja keskustelujakin käytiin useiden ihmisten kanssa. Ehkäpä mielenkiintoisin ja syvällisin juttelutuokio käytiin Krishna-liikkeen uskoa tunnustavan henkilön kanssa. Mies ymmärsi näkemyksemme suomalaisten ihmisten auttamisesta ja totesi liikkeen olevan hyvällä asialla.

Tikkurila23082014_3Tikkurila23082014_4

Yleisesti ottaen vastaanotto sanomallemme oli positiivista lukuun ottamatta yhtä haistattelijaa. Lapsensa kanssa liikkeellä ollut mies haistatteli aktivistille sekä näytti kansainvälisiä käsimerkkejä. Kun häntä pyydettiin keskustelemaan sivistyneesti mielipiteistään ja iskemään omat argumenttinsa pöytään, jatkoi hän samaa, ilmeisen sivistymätöntä linjaansa ja vieläpä oman, todennäköisesti alle kouluikäisen lapsensa kuullen, minkä jälkeen hän poistui paikalta.

Tikkurila23082014_1

Kello kahden jälkeen Tikkuraitin pahimman ruuhkan jo väistyessä keräsimme ryhmämme kokoon ja poistuimme paikalta positiivisin mielin.

Kiinnostaako sinua Suomen tulevaisuus? Ota yhteyttä!

6 KOMMENTIT

  1. Loistavaa toimintaa, ei muuta kuin samaan malliin vaan myös tulevaisuudessa!

  2. Särmää toimintaa!
    Näinä aikoina SVL:n tulisi järjestää tiuhaan tahtiin katuaktivismi tapahumia ja tehokasta propagandan levitystä vielä, kun säät sen sallivat!

  3. Krishna miehellä oli muuten mielenkiitoisia juttuja. Jopa niinkin mielenkiintoisia, että tuli käytyä heidän toimipaikassaan jatkamassa kesken jäänyttä juttutuokiota!

    • Itselleni aika tuntematonta porukkaa,jaksaisitko tähän valaista heidän kantojaan/mielipiteitään?

Comments are closed.