Koti Artikkelit Vastarintaliike Katuaktivismia Kouvolassa – video lisätty!

Katuaktivismia Kouvolassa – video lisätty!

35

Vastarintaliikkeen aktivisteja kokoontui lauantaina Kouvolan kävelykadulle jakamaan Magneettimedia-lehteä ihmisten keskuuteen. Artikkelin loppuun päivitetty yksi kappale vastineeksi Kouvolan Sanomien valheelliselle artikkelille!

Lehtien jakaminen alkoi puolilta päivin. Harmaaksi luonnehditun kaupungin keli oli huvittavan stereotyyppinen. Kävelykadulla oli samaan aikaan käynnissä kirkon järjestämä Kirkkopäivät-tapahtuma, johon kuuluivat esiintymislava sekä telttoja erilaisista kirkon projekteista, kuten ulkomaanavusta. Väkeä olikin paikalla melko paljon.

Lehdet menivätkin kuin kuumille kiville heti ensihetkistä lähtien. Osa väestä tunnisti lehden nimen perusteella ja he jäivätkin keskustelemaan aiheesta. Harvat sisällöstä valitettavaa keksineet eivät olleet vaivautuneet edes lukemaan koko julkaisua, vaan he olivat muodostaneet siitä mielipiteensä ennakkoluulojen perusteella. Heidän argumentointinsa olikin lähinnä “antisemitismi”-sanan turruttavaa toistoa.

kouvola_1 kouvola_6 kouvola_7 kouvola_5

Osa ihmisistä perusti kaiken argumentointinsa sionistikristillisiin dogmiin ja pyrkivät sivuuttamaan Lähi-idässä tällä hetkellä käynnissä olevat ihmisoikeusrikkomukset, joihin juutalaisvaltio syyllistyy.

Vastaan väittäneet ihmiset eivät toki olleet ainoita, joiden kanssa keskusteltiin. Myös kehuja epäkorrektien asioiden esille tuomisesta annettiin. Jakamamme lehti sisälsi erittäin radikaaleja artikkeleita pakkomonikulttuurisuuden synnyttämistä ongelmista.

Kirkkopäivien järjestäjätahoihin kuuluvat ihmiset kävivät kahteen otteeseen kysymässä, mitä teemme paikalla. He miettivät ääneen, pitäisikö sanomamme sensuroida. He kuitenkin totesivat molemmilla kerroilla, ettei toiminnassamme ollut mitään laitonta ja näin he antoivat tapahtuman jatkua.

Kuitenkin noin puolentoista tunnin aktivismin jälkeen nainen, joka aikaisemmin antoi hyväksyntänsä lehtien jakamisen jatkamiselle, tuli kahden muun henkilön kanssa ilmoittamaan, että nyt on poistuttava. Toinen paikalle tullut vanhempi nainen sanoi suoraan syyksi lehden sisällön, joka hänen mukaansa on Kirkkopäivien tapahtuman vastainen. Kun hänelle esitettiin tähän liittyen tarkentavia lisäkysymyksiä, ei nainen niihin suostunut vastaamaan.

kouvola_2 kouvola_4 kouvola_3

Kirkkopäivien edustajille ilmoitettiin, että jaamme lehdet loppuun ja lähdemme vasta sen jälkeen. Tässä vaiheessa toinen, ilmeisesti tapahtuman turvallisuudesta vastuussa oleva nainen ilmoitti, että mikäli emme lähde, soittavat he poliisit ja kaikille aktivisteille tulee tästä hyvästä “rikosrekisteri”, mikä herätti melkoista hilpeyttä ryhmässä. Tämän jälkeen he soittivat poliisit eivätkä suostuneet enää keskustelemaan aiheesta tai jakamamme lehden sionisminvastaisesta sisällöstä.

Poliisit eivät tainneet pitää asiaa kovinkaan vakavana, sillä ehdimme jakaa kaikki lehdet loppuun eikä virkavaltaa näkynyt. Ilmoitimme järjestäjille, että poistumme nyt. Tässä välissä paikalle oli kuitenkin puuskuttanut hieman yli-innokas järjestyksenvalvoja. Hän määräsi, ettei kukaan saa poistua paikalta. Tämän jälkeen hän tarrasi yhteen aktivistiin kiinni, mikä johti pieneen nujakkaan. Paikalle saapui lisää keltaliivistä väkeä, ja lopulta yksi henkilö otettiin kiinni. Poliisin saavuttua paikalle aktivistimme kuitenkin vapautettiin. Jopa poliisi ymmärsi, ettei sionisminvastaisen materiaalin jakaminen ole Suomessa rikos – ainakaan toistaiseksi.

kouvola_8 kouvola_9 kouvola_10

Kiinniotettu aktivisti suostui sopimaan asian perusteettoman kiinnioton suorittaneiden järjestyksenvalvojien kanssa paikan päällä, joten tapaus ei ole kenenkään osalta poliisitutkinnassa tällä hetkellä.

“Huvittavassa välikohtauksessa oli kyse siitä, että lehden sisältö suututti joitakin kristillisiä sionisteja. He luulivat, ettei meillä ollut oikeutta jakaa kyseistä lehteä kyseisessä paikassa, joten he uhkailivat meitä poliiseilla. Kun odottamisesta huolimatta poliisi ei tullut paikalle ja kun kaikki lehdet oli jaettu loppuun, ei meillä yksinkertaisesti ollut mitään syytä olla siellä enää. Siksi lähdimme poistumaan paikalta, jolloin yksi järjestyksenvalvoja pyrki fyysisesti estämään meitä lähtemästä. Tämä puolestaan johti pieneen tönimiseen, minkä seurauksena yksi toveri otettiin kiinni. Välikohtaus oli täysin sionististen järjestäjien provosoima, minkä he olivat kuulemma itsekin lopulta tajunneet keskusteltuaan poliisin kanssa”, kertoi paikalla ollut aktivisti.

Päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Suomessa on ikävä kyllä ihmisiä, jotka mielellään hiljentäisivät kaiken kriittisen puheen juutalaisesta ylivallasta. Heille ei kuitenkaan tule antaa periksi. Suomalaisilla on oikeus puhua yhteiskunnan epäkohdista ja vaatia muutosta!

Kouvolan Sanomat julkaisi 25.5. artikkelin välikohtauksesta. Artikkelissa valehdeltiin, että aktivistit olisivat jakaneet materiaalia “puomeilla rajatulla ohjelma-alueella”. Kuten videolta selviää, tämä ei ole totta. Aktivistit kysyvät videolla järjestäjiltä, missä ovat ohjelma-alueen rajaavat merkinnät. Järjestäjät eivät vastaa eikä “puomeja” näy missään. Tästä huolimatta paikalla ollut järjestyksenvalvoja yritti väkivaltaisesti estää aktivistia poistumasta. Järjestyksenvalvojan epäammattimaiseen toimintaan vastattiin vain miedolla voimankäytöllä.

 

Jesse Torniainen

35 KOMMENTIT

 1. Hienoa, että suomalaisia tiedotetaan vaihtoehtomedioiden olemassaolosta! Harmillista, että jotkut kokevat vapaan tiedonvälityksen uhaksi.

  • Vastustaakohan mikään muu ryhmä poliittista sananvapautta yhtä kiivaasti kuin sionistit?

 2. Facessa näinkin joidenkin kristittyjen sionistien valittavan natseista, mukana pari mustalaistakin. Sionismin taso oli sitä luokkaa että kotona israelin lippu ja kaulassa daavidin tähti. Ei taida kyllä kaikki muumit olla laaksossa.

  • Nämä kristityt Israelin ystävät ovat kyllä kaikkein tärähtäneimpiä “jumalan hulluja”, niin sanotusti. Näköjään tuota juutalaista symboliikkaa tungetaan vähän kaikkialle. Muutama päivä sitten iltalenkillä kävelin paikallisen kirkon ohi ja huomasin että daavidintähdet koristavat tapulin ikkunaluukkuja.

   Kun nyt kerran tuli puheeksi Israelin ystävät, niin tuli mieleen keski-ikäisen ystäväni kertoma tapaus. Hän meni puoliväkisin ystävänsä mukana jonkun kristityn lahkon järjestämään Israel-iltaan. Hän ei ymmärtänyt hyvin englantia mutta ymmärsi kyllä että siellä oli Israelista tullut puhuja joka puhui paljon “holokaustista” krokotiilinkyyneleet poskillaan. Kun uskovainen yleisö oltiin itketetty sopivaan mielentilaan niin laitettiin kiertämään kolehtilaatikko jossa kerättiin rahaa Israelille. Alkoi kyllä oksettamaan kun kuvittelin tilannetta.

  • “kristitty” sionisti on sama asia kuin musta joka kannattaisi kkk:ta tai juutalainen joka kannattaisi nsdap:tä

 3. Jos poliisi yms. järjestyksenvalvoja tulee paikalle niin ei kannata käyttää fyysisiä keinoja. Siitä ei tule oikeastaan mitään hyviä seurauksia kenellekään. Asia pitää selvittää rauhallisesti.

  • Jep! Juuri sen takia niitä järkkäreitä ei hakattukaan siihen kävelykadulle vaan tilanteesta pyrittiin poistumaan niin maltillisesti kuin vaan voi ottaen huomioon, että joku yrittää samaan aikaan estää poistumisen.

  • Eipä tässä sen kummempaa väkivaltaa ole käytettykkään. Paitsi ammattitaidottoman JV-väen puolelta, jotka tarrasivat kiinni aktivistiin ilman minkäänlaisia perusteita. Yritä näiden kanssa nyt sitten rauhallisesti selvittää asia, kun ensiksi ei suostuta juttelemaan ja sen jälkeen käydään käsiksi.

   • “Pieni nujakka” herätti vähän intensiivisemmän mielikuvan tapahtuneesta. Videolla kuitenkin näkyy ettei tilanteessa tapahtunut oikeastaan mitään vakavaa. Pahoittelut aikaisemmasta kommentista.

    • No kai tuo nujakan määritelmään menee tuo töniminen, mutta nimenomaan pienen nujakan. Jos sielä olisi lyöty ihmisiä niin olisi varmaan käytetty jotain muuta termiä kuin pieni nujakka.

 4. Jakakaa lehteä ihmeessä muissakin kaupungeissa. Varmasti menee kuin kuumille kiville.

 5. Toivottavasti Hamas tulee noiden sionististen puupäiden uniin. Järkkäreiden nimet olisi hyvä saada julkisuuteen, niin osaisi vältellä.

  • Oikeastaan se tapahtuman “turvallisuusvastaavana” tjsp. toiminut nainen oli se, joka usutti järkkärit meidän kimppuun. Hänkin sanoi saaneensa toimintaohjeet vielä ylemmältä taholta, joten häätökäsky on mahdollisesti tullut ihan johtoportaalta. Sinänsä ne yli-innokkaat järkkärit olivat vaan välineenä tuossa.

 6. Mitähän näiden sionistien päässä oikein liikkuu?

  Ymmärrän kyllä, että juutalaiset ajavat omia etujaan, mutta miksi muut hyppäävät siihen vedätykseen mukaan ja käyvät omiensa kimppuun? Alhaista porukkaa. Menisivät asumaan Israeliin.

 7. Tämän päivän valkoiset valekristityt jotka puolustavat juutalaisia ovat todellinen häpeäpilkku joukossamme,Korruption mestarit vääristelleet kristinuskon palvelemaan täydellisesti omia tarpeitaan tämän takia ei mihinkään nationalistisiin liikkeisiin pidä päästää juutalaisia sillä he muokkaavat kaikki liikkeet omaksi kuvakseen,Ennen ja nyt juutalaiset ovat kristinuskon ja eurooppalaisten perivihollisia ja esi-isät sen tiesivät ja heittivät juutalaiset ulos kaikista kristityistä maista.

  https://www.youtube.com/watch?v=d-3pWKbEO8gWhat happened to Cain? Bertrand Comparet (Kenites, Edomites, Rephaim, Jewry, Genesis)

  Jokaisen oikean kristityn tulisi tietää etteivät juutalaiset ole veljiämme.

 8. Kohtuu kova video taaskin. Hyvin huomaa videolla, että eihän tuossa kirkon tapahtuman järjestäjien toiminnassa ollut mitään järkeä. Saatikka sitten järkkäreiden toiminnassa. Aktivisteilta hyvin toimittu. Toveria puolustettiin ja vaikka järjestysmies meinasi käydä yli-innokkaaksi, niin ei provosoiduttu.

 9. LOL! Sionistit aloittavat ensin väkivallan ja huutavat sitten “RAUHOITU!” aktivisteille, jotka ovat kävelemässä pois paikalta. “The Jew cries out in pain when he strikes you”.

  • Kyllä, ”RAUHOITU!” -huutaminen on tuossa tilanteessa huvittavaa, jos itse aloittaa. Onneksi ette provosoituneet. Asiallisesta käytöksestä saatte aina pisteet kotiin.

   Jv:t eivät selvästikään toimineet tuossa enää yksityisellä alueella, vaan julkisella paikalla. Ja toimivat tuossa täysin ominpäin, ilman syytä yrittivät suorittaa “pidätystä”. Poliisin olisi pitänyt pidättää tuo järkkäri.

   Tuskin noilta edes löytyi mitään järkkärikorttia ? Ehkä vain olivat pukeneet keltaiset liivit päälle ja esittivät järjestysmiestä ?

   Ottakaa videosta musat pois, en kuule puheita !

 10. Itse koulutettu järkkäri . Toi äijä toimi ihan omalla vastuul (tarkoitan järkkäri) , järkkärin velvollisuudet koskee pelkästään tapahtumapaikal. Jos jotain sattuu tapahtumaalueen ulkopuolel on toimittava jokamiehenoikeuksilla (koskee muun muassa raiskauksia,pahoinpitelyitä, ja muita) lehedenjakelu ei ole rikos ja jos te ette jaaneet lehteenne tapahtumaalueella järkkärillä ei ole mitään oikeuksia käydä käsiks. Näin usein käy kun järkkereil ei ole koulutusta, luulevat liikaa itsestä

 11. No mielestäni kohtuutonta mennä toisten järjestämään tapahtumaan jakamaan mitään omia lehtisiä ym ym….

  • Paitsi, ettei oltu kenenkään tapahtumassa. Nuo tyypit eivät tykänneet lehden sanomasta ja alkoivat väittämään, että koko kävelykatu olisi varattu heidän käyttöönsä. Todellisuudessa se niiden tapahtuma-areena oli kymmenien metrien päässä ja kuten videollakin näkyy ja kuuluu, ei sitä aluetta oltu rajattu mitenkään. He vaan väittävät niin, koska eivät pitäneet lehdestä. “Kysymys on periaatteesta”, sanoo tuo yksi tyyppi videolla.

 12. Näyttäkääs tää video poliiseille, vai näytittekö jo? Omalta JV-kurssiltani muistelisin, että järjestyksenvalvojalla ei ole mitään oikeutta käyttää pakkokeinoja (eli tässä tapuksessa estää poistumista) etenkään, kun kyseessä ei ole edes rikos ja siinäkin tapauksessa pitäisi olla muistaakseni kyseessä rikos josta voi saada minimissään kaksi vuotta vankeutta.

 13. Viime vuonna kuokeitte Vasemmistoliiton vapputapahtumassa, sitten Kirkkopäivillä.. mitä seuraavaksi? Lestadiolaisten suviseurat? Miten olisi, jos järjestäisitte ihan oman tapahtuman, niin ei tarvis mennä toisten tilaisuuksiin kuokkimaan?

  • Eihän tässä nyt ole kenenkään tapahtumassa kuokittu, vaikka Kirkkopäivien edustajat niin pyrkivätkin valehtelemaan.

  • Silloin kun halutaan tavoittaa paljon ihmisiä, on kävelykatu tai tori juuri sopiva paikka. Eivät Kirkkopäivien järjestäjät voi koko kävelykatua omia itselleen. Aktivistit olivat kyllä riittävän kaukana eivätkä ilmeisesti edes käyttäneet megafonia.

   Ja mitä tuohon vapputoriin tulee, niin vappuna on kuules vaikea löytää toria jossa ei järjestetä jotain tapahtumaa. Ja jos tarkkoja ollaan, niin eiväthän aktivistit varsinaisesti itse torilla olleet 😉

  • Iron Zion jos vähän harrastat vaikka loogista päättelyä ja tutkivaa journalismia niin ymmärrät kommenttisi hölmöyden. Selaile menneitä katuaktivismeja, huomaat varmaan toistuvina teemoina viikonloppupäivät ja kävelykadut sekä muut vilkkaat alueet. Noihin ajankohtiin osuu aika usein ainakin jonkin sortin pikkutapahtuma samaan paikkaan. Eikä niistä ihan kauheasti välttämättä infoa löydy lukuunottamatta itse järjestävän tahon puolesta.

 14. Luuletko, että niillä edes oli mitään lupia järjestysmiehenä toimimiseen ?

  Tuolta mieheltä ainakin luvat pois.

 15. Ja kuinkakohan moni “kristitty” sionisti tietää edes mitä Talmudissa sanotaan kristityistä? Talmudin mukaan kristityt ovat eläimiä ja kristittyjä pitää kaltoinkohdella,huijata,satuttaa,petkuttaa kaikin keinoin. Talmudissa puhutaan jeesuksesta myös todella rumasti esim. “jeesusta keitetään ulosteessa helvetissä ja neitsyt maria on h***a.”

  Benjamin Netanyahu sanoi “kristillis”sionisteista. “Mielipiteeni kristillissionisteista? He ovat saastaa mutta älkää kertoko sitä heille. Me tarvitsemme kaikkia hyödyllisiä idiotteja joita saamme nyt”. “My opinion of Christian Zionists? They’re scum. But don’t tell them that. We need all the useful idiots we can get right now.”

  Tämä seuraava pätkä on AITO israelin televisiosta lähetetty “komedia” esitys jossa juutalaisnainen naulaa jeesusta esittävän apinan ristiin.
  https://www.youtube.com/watch?v=9RY83mAr5uA

  Tässä pätkässä Israelin TV:ssä hyökätään jeesuksesta ja neitsyt mariaa kohtaan.
  https://www.youtube.com/watch?v=u6XJAjv2jnk

  Miten juutalaiset kohtelevat kristittyjä Israelissa.
  https://www.youtube.com/watch?v=5jG6kJm-50k

  Juutalaisnuoret uhkailevat kuvaajaa rasistisin nimityksin
  https://www.youtube.com/watch?v=DvnrBU4vaGY

  Täällä kaikki talmudin kauheudet. Varoitus sisältää erittäin järkyttävää materiaalia.
  https://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm

 16. Ihailtavaa,että aktivistit kestivät kotipoliisien yli-innokkuuden,jopa videon välityksellä moinen virkaintoisuus alkoi ärsyttämään.

 17. Tulkaa jakamaan lehteä myös Vantaalle, täällä riittää noita vasemmistolaisia alkoholisteja jotka kaipaisivat hieman valistusta. Timo Soinin vaalikampanjan aikanakin Tikkurilan Tikkuraitilla joku alkoholisoitunut vasuri huuteli siinä että Timo on kuin Hitler ja PS pitäisi kieltää 😀 Mitenköhän he suhtautuisivat teihin ja magneettimedia lehteen 😀 😀 Saisivat varmaan raivohalvauksen 😀 😀 😀

Comments are closed.