Koti Artikkelit Vastarintaliike Katuaktivismia Jyväskylässä

Katuaktivismia Jyväskylässä

10

Lauantaina Vastarintaliike järjesti katuaktivismitapahtuman Jyväskylän keskustassa. Puolentoista tunnin aikana sadat paikalliset saivat muun muassa pakolaiskriisin taustavaikuttajista kertovan Vastamedia-lehden.

Lauantaina puolenpäivän aikaan joukko Vastarintaliikkeen aktiiveja jalkautui Jyväskylän keskustan kävelykadulla sijaitsevalle kompassille, josta levittäydyttiin jakamaan lehteä ohikulkijoille. Tapahtuma sujui alusta loppuun rauhallisissa tunnelmissa mukavassa talvisäässä. Kuten yleensä, sanomamme puhutti ihmisiä laidasta laitaan, ja keskusteluja käytiin niin kannattajien kuin vastustajienkin kanssa – hyvässä hengessä.

Viime vuonna saatu mediajulkisuus oli selvästi vaikuttanut järjestön tunnettavuuteen, sillä todella monet ohikulkijat vaikuttivat tunnistavan järjestön liput. Yllättävän monet toivottivat Vastarintaliikkeelle menestystä ja kehuivat järjestön taipumatonta linjaa. Toisaalta myös negatiivista palautetta saatiin, mikä kuuluu normaaliin keskustelukulttuuriin. Monet pysähtyivät ottamaan valokuvankin.

Aktivismin alkupuoliskolla myös pahamaineinen ajatuspoliisin katupartio (tunnetaan myös nimellä Shomrim) kävi näyttäytymässä lipuen autollaan kompassin läpi. Vaikka epäilemättä monet paikalla olleet olivat syyllistyneet eriasteisiin “ajatusrikoksiin” – ehkä jopavihapuheisiin” – ei poliisi käyttäytynyt tällä kertaa aggressiivisesti. Itse asiassa he eivät edes uhkailleet aktivisteja tai ottaneet muutakaan kontaktia, vaan pysyivät autossaan.

Viime aikoina poliisi on keskittänyt toimintaansa nimenomaan kansallismielisten laillisen toiminnan tukahduttamisyrityksiin (1, 2, 3) ja omituisten propagandatempausten järjestämiseen (1, 2, 3), joten aktivistit olivat varautuneet dokumentoimaan mahdollisen poliisimielivallan. Tuoreessa muistissa on, että Helsingin poliisi jäi itsenäisyyspäivänä kiinni Vastarintaliikkeen aktivistin sulkemisesta käsiraudoitettuna auton takaosaan tunnetun äärivasemmistolaisen pahoinpideltäväksi.

Kaiken kaikkiaan Jyväskylän katutapahtuma oli onnistunut, ja tästä onkin hyvä lähteä rakentamaan edellistäkin parempaa vuotta! Kuten kaikki tietävät, Suomi viettää tänä vuonna syntymäpäiväjuhliaan.

Niin sanottu eliitti yrittää kaapata 100-vuotiaan Suomen juhlavuoden omiin tarkoituksiinsa ja tehdä siitä kulttuurimarxilaisen sirkuksen. Tällainen häpäisy ei tietenkään käy päinsä, joten kannustamme kaikkia suomalaisia kansallismielisiä ja kansallissosialisteja aktivoitumaan parhaaksi katsomallaan tavalla juhlavuoden kunniaksi. Tehdään tästä näyttävä juhlavuosi 2017!

 

Jyväskylän aktivistiryhmä

10 KOMMENTIT

 1. Kuten kuva kertoo: Jyväskylä on kansallissosialistinen vyöhyke! 😉

  Ehkä noi poliisit oli paikalla ton mustalaisnaisen takia.

  • Poliisit ei varsinaisesi ollut paikalla. Kävivät vaan toteamassa, että mitään ongelmia ei ole ja poistuivat paikalta nousematta autostaan. Eihän näissä tapahtumissa yleensä mitään ongelmia olekaan vaikka valemedia tarinoi kaikenlaista.

 2. Mahtavaa!

  Kaikki mukaan talkoisiin suomalaisen Suomen puolesta! Jokainen voi tehdä jotain omatoimisesti lähiympäristössään, levittää sanomaa sosiaalisessa mediassa tai hakea mukaan järjestön toimintaan. Tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin.

 3. Hienoa toimintaa ja tyylikäs video! Jyväskylä kiittää aktiiveja tästä.

 4. “Yllättävän monet toivottivat Vastarintaliikkeelle menestystä ja kehuivat järjestön taipumatonta linjaa.”

  Taas huomasi, että ihmiset enevässä määrin ymmärtävät valtamedian fiktion ja vallitsevan faktan eron. On yleinen totuus, että oli se mitä hyvänsä, jota oikein haukutaan suurella metelillä falsetissa, silloin kohteessa täytyy myös olla jotain koukuttavaa, jota globalisaatiota ajava media ja “rauhanaktivistit” – lue: vasemmisto terroristit – pelkäävät. On suoranaisen naurettavaa ja surkuhupaisaa tehdä Vastarintaliikkeestä jonkinlainen “rikollisjärjestö” ilman, että koko asiassa on mitään perää. Kuten ihmiset tunkevat sanoja toistensa suuhun, tässä tapauksessa rikoksia on tungettu Vastarintaliikkeen “suuhun”. Kyseessä on ollut paremminkin rikosten “ulkoistaminen” Vastarintaliikkeen “piikkiin”.
  Asiallinen käytös ja rauhallinen näyttäytyminen katukuvassa on parasta mainosta, kunhan vain “vastapuoli” ja poliisi pysyvät “aisoissa”. Ja jos ja kun näitä “rikkujia” kohtaa, ei saa provosoitua. Sitä pellet ovat juuri hakemassa. Vaikkakin suuri osa tavallisistakin suomalaisista tietää sen, että tiukka katsekin saavat pellet yhtä sekaisin kuin käkikellon.

 5. Loistavaa !! Nyt saa jo näkyä ilman että vassarit häiriköi. Ovatkohan ne jo väsyneet? Olen aina sanonut että tämä muutos ei ole nopeuslaji, se on kestävyyslaji.

  Sanotaan että etanan vauhtia ei huomaa. Ja totuus on että hitaammat muutokset ovat pysyvämpiä.

Comments are closed.