Koti Artikkelit Vastarintaliike Katuaktivismia Helsingissä

Katuaktivismia Helsingissä

5

Helsingin kaduilla järjestettiin katuaktivismia lauantaina. Mukavan aurinkoisessa säässä suoritettu lentolehtisten jako sujuikin ruuhkaisella Keskuskadulla positiivisessa tunnelmassa.

vlhki6

Helsingissä on kahtena edellisenä viikonloppuna järjestetty rajojen kiinni laittamista vaativia mielenosoituksia, joihin on osallistunut myös liikkeen aktivisteja. Tämä oli siis jo kolmas lauantai putkeen, kun Helsingin kaduilla järjestetään näkyvää kansallismielistä toimintaa.

Jaettujen lehtisten sisältö vaati vastaanottokeskusten sulkemista:

Vastaanottokeskukset suljettava!

Suomen ja Euroopan pakolaiskriisi on johtanut seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikollisuuden räjähdysmäiseen lisääntymiseen. Valtio leikkaa suomalaisten hyvinvoinnista rahoittaakseen elintasopakolaisten palvelut. Suomen alistamisen on loputtava – vastaanottokeskukset on suljettava!

Eurooppaan tunkeutuu joka viikko kymmeniätuhansia uusia siirtolaisia Afrikan ja Lähi-idän alueilta. Valtaosa siirtolaisista on peräisin maista, joiden kansalaiset syyllistyvät oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan 17 kertaa suomalaisia useammin raiskauksiin.

Punainen Risti ja maahanmuuttovirasto saavat perustaa uusia vastaanottokeskuksia minne haluavat kuntien vastustuksesta huolimatta.

“Turvapaikanhakijoiden” mukana Eurooppaan on soluttautunut muun muassa islamistisen Isis-terroristijärjestön taistelijoita. Suojelupoliisin mukaan terrorismia kannattavat maahanmuuttajat ovat myös Suomessa muodostaneet jo salaisia järjestöjä.

Tyypillinen länsimaissa asuva terroristi on koulutettu toisen tai kolmannen polven maahanmuuttaja. Verovarojen tuhlaaminen maahanmuuttajien koulutukseen ja “kotouttamispolitiikkaan” ei siis vähennä siirtolaisterrorismin riskiä, vaan lisää tyypilliseen terroristiprofiiliin sopivien siirtolaisten määrää.

Suomen väestökasvu tulee nykyään kokonaan maahanmuutosta. Lontoon kaltaisissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa valkoisista on jo tullut vähemmistö. Tahdommeko todella, että isänmaastamme muotoutuu Irakin tai Somalian siirtokunta?

Suomi voi joko alistua tai taistella hallituksen väestöllistä itsemurhapolitiikkaa vastaan. Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään ja rakenna kanssamme suomalaista Suomea!

Puolen päivän aikaan alkaneen ja pari tuntia kestäneen aktivismin aikana jaoimme suuren pinkan lentolehtisiä ihmisille. Kävimme myös useita keskusteluita sekä asiaamme kannattaneiden että vastustavien kanssa.

Ohikulkijoiden kommentit olivat sekä positiivisia että negatiivisia: osa ihmisistä kertoi allekirjoittavansa sanomamme ja taputteli selkään, osa tuohtui ja eräs nainen kertoi, että jos vastaanottokeskukset suljetaan, loppuvat häneltä työt.

vlhki7 vlhki3 vlhki10vlhki8vlhki5vlhki4vlhki2vlhki1

Ehkäpä pisimmäksi venynyt keskustelu käytiin erään jo keski-iän ylittäneen miehen kanssa, jonka mukaan esimerkiksi suomalaisen teollisuuden myyminen Kiinaan on hyväksi suomalaiselle taloudelle ja että esimerkiksi irakilaisesta tulee suomalainen noin 180 vuodessa.

Jonkin ajan kuluttua hänen kanssaan samaan keskusteluun liittyi rattaita työntänyt monikulttuurisuutta kannattava pariskunta. Ketään tästä kolmikosta ei tuntunut kiinnostavan maahanmuuton haittoihin liittyvä tilastotieto.

Monikulttuurisuutta puolustettiin ihan vaan periaatteellisesta syystä, koska monikulttuurisuus on itseisarvo, jota tulee vaalia vaikka väkisin. Sen mukanaan tuomat haitat, kuten väkivaltarikollisuus ja köyhyys voidaan kätevästi lakaista maton alle.

vlhki12 vlhki11vlhki9vlhki14

Koska lauantai 13. helmikuuta sattui olemaan myös Dresdeniin vuonna 1945 kohdistuneen kansanmurhan vuosipäivä, siirryimme kadulta toimintakeskus Kotiin katsomaan liittoutuneiden sotarikoksista kertovan Hellstorm-dokumentin, jossa käsitellään myös Dresdenin pommituksia.

Dokumentti on nähtävissä suomenkielisillä tekstityksillä YouTubessa:

Puolitoistatuntisen dokumentin jälkeen aktivismintäyteinen päivä oli ohi ja suuntasimme kohti kotejamme.

 

Jesse Torniainen

5 KOMMENTIT

 1. Loistavaa! Eipä taida mikään aate näkyä pääkaupunkiseudun kaduilla nykyään yhtä usein ja vahvasti kuin kansallismielisyys!

 2. “Työ”, tuo maailman vanhin veruke olla tekemättä mitään tai olla ottamatta asioihin kantaa. Minkälaisessa maailmassa asuu henkilö joka pelkää menettävänsä työpaikkansa jos ei kumarra valtaapitäviä?

  “Kumartakaa kaikki kuningasta niin on helpompi nähdä kuka ei kumarra”.

  Olen elämäni aikana törmännyt satoihin ihmisiin jotka perustelevat työllä sitä etteivät uskalla oll jotain mieltä tai ottaa kantaa. Poikkeuksetta he kaikki ovat laiskoja, “vapaamatkustajia”, tai loisia. He antavat toisten tehdä kaiken työn ja sitten ovat ensimmäisinä keräämässä muiden tekemän työn hedelmiä. Henkiölökohtaisesti pidän heitä menetettyinä tapauksina. Jotka aikanaan ansaitsevat oman kohtalonsa. Ihminen luo ympäristöstään sellaisen kuin haluaa. Ja ympäristö toimii kuten ihminen sen haluaa toimivan.

  Mitä tulee tuohon herrasmieheen ja pariskuntaan niin epäilen että jyrkät periaatteet ylittivät käsityskyvyn maahanmuutosta ja maahan tunkeutumisesta. Minullakaan ei ole mitään maahanmuuttajia vstaan. Sellaisia kuten kaukoidän ihmiset jotka perustavat yrityksen, työllistävät itsensä, sukunsa ja maksavat osansa Suomen valtion verokassaan. Mutta näitä maahantunkeutujia, loisia, heitä en siedä. He tulevat tänne lomailemaan ja käyttäytymään eläinten tavoin. Toisaalta, heillä ei ole käsitystä muunlaisesta käytöksestä. Maa jossa on yli 1400 vuotta menty naimisiin ja lisäännytty pääsääntöisesti serkusten kesken, ei voi olla vaikuttamatta DNA-ketjuun. Sivistystaso on mitä on.

  Olisi ollut mielenkiintoista keskustella tuon kolmikon kanssa. Ehkä toisell kertaa.

  • Ihan hyvin onnistuu työn ja kansallismielisen aktivismin yhteensovittaminen. Muistakaa kaikki, että lähtökohtaisesti poliittinen toiminta/yhdistystoiminta ei saa olla irtisanomisperuste työelämässä. Painostusta voi tietenkin tulla työnantajapuolelta ja se saattaa jännittää.

   Terv. Natsi, duunari ja 35-40k tulot.

 3. Harmi kun teitä ei ole itsellä tullut vastaan koskaan. Tykkään keskustella politiikasta ja siksi usein menenkin juttelemaan puolueen jos toisenkin teltoille aina kun niitä on.

Comments are closed.