Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Helsingissä

Katuaktivismia Helsingissä

1

Helsingissä järjestettiin katuaktivismia lauantaina 12.8. Jaoimme Keskuskadulla sadoille ihmisille lentolehtisen, jossa oli seuraava teksti:

Yksi vihollinen – globalistit!

Miksi sadattuhannet laittomat maahanmuuttajat tulvivat Suomeen ilman, että rajojamme yritettäisiin edes sulkea? Miksi tehtaamme suljetaan ja työpaikat siirretään Kiinaan sekä muihin orjatyömaihin? Miksi kansallisomaisuus kaivoksista terveyspalveluihin huutokaupataan ulkomaalaisille sijoittajille? Miksi suomalaiset sotilaat tahdotaan lähettää ulkomaille kuolemaan Amerikan valloitusretkien puolesta?

Kaikkien Suomea ja muita Euroopan maita syövyttävien poliittisten tautien takana on yksi ja sama eliitti, jonka ideologia on globalismi eli kansainvälisyyskiihkoilu. Globalisteille “kansainvälisyys” on niin tärkeä arvo, että sen nimissä ollaan valmiita hävittämään verenperimämme, itsenäisyytemme, ulkopoliittinen puolueettomuutemme ja työpaikkamme.

On yleinen harhaluulo, että politiikka jakautuu vasemmistoon ja oikeistoon. Todellinen vastakkainasettelu on kuitenkin globalistit vastaan kansallismieliset. Globalismissa yhdistyvät niin vasemmiston kuin oikeistonkin pahimmat piirteet. Globalismi yhdistää hyvinvointivaltion tuhoavan riistokapitalismin vasemmistolaiseen rappiokulttuuriin ja pakkomonikulttuurisuuteen.

Jos Suomesta tahdotaan tehdä jälleen itsenäinen, taloudellisesti omavarainen, verenperimältään suomalainen ja ulkopoliittisesti turvattu valtio, on meidän häädettävä globalistit valta-asemista. Tämä merkitsee muun muassa eroa Euroopan unionista, rajojen sulkemista haittamaahanmuutolta, Naton vastustamista sekä pankkijärjestelmän kansallistamista.

Lue lisää globalisteista sekä siitä, kuinka aikamme kaikki suurimmat poliittiset ongelmat kietoutuvat lopulta yhteen:

VASTARINTA.COM/GLOBALISMI

1 KOMMENTTI

Comments are closed.