Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Helsingissä

Katuaktivismia Helsingissä

8

Helsingissä jalkauduttiin helatorstaina Kampin Narinkkatorille jakamaan uunituoretta Vastamediaa ihmisille. Parin tunnin aikana lehteä saatiinkin jaettua useille sadoille ihmisille, ja myös mielenkiintoisia keskusteluita käytiin useiden henkilöiden kanssa.

Voit tilata uutta lehteä pelkkien postikulujen hinnalla Kadulle.comista!8 KOMMENTIT

 1. Hienon oloista vasta-argumentointia tuolta niittipunkkarilta Vastamedian sisällöstä. Keskisormi ja “pelottava” eli naurettava tuijotus vs faktat – kumpi voittaa?

  • Näyttäisi farkuissakin olevan “natseja vastaan”-merkki jossa nyrkki murskaa hakaristin. Taisi kuitenkin jäädä seuraavaan kertaan tämä murskaaminen? Oli varmaan kiire I-junaan jotka kulkee kymmenen minuutin välein, ja äitikin teki lihapullia kotona ja muutenkin käsi kramppaillut (vissiin keskisormen kohdalta) ja ja ja ja…

   Tuo tämän kaverikin taisi päästää sen verran vauhdikkaasti löysät housuun että farkut repesivät strategisista paikoista välittömästi.

 2. Feikki punkkeja. Tissistä ja äidistä liian aikaisin vieroitetut “toivot”;
  Jari-Tiina ja Sirpa-Rauno ovat tässä mitä hienoin esimerkki aivovammasta mikä estää normaalin biologisen käytöksen….pitkään mietin, mutta ei aukee miten nämä hermafrodiitit voi pitää miehen anaalia mitenkään kiihottavana asiana’ tai motörhediä punkki pändinä.

 3. Hienoa toimintaa!

  Poliisihallitus varmaan luuli, että Vastarintaliikkeen toiminta kuihtuu naurettavan kieltokanteen vuoksi. Näyttää enemmän siltä, että toiminta on vain kiihtynyt tänä vuonna.

 4. Loistavaa duunia! Toivottavasti muuallakin otetaan oppia Helsingin ryhmän selkeästi kasvaneesta katuaktivismin määrästä.

Comments are closed.