Koti Uutisia Katainen rinnastaa kansallismieliset terroristeihin

Katainen rinnastaa kansallismieliset terroristeihin

5

UK_Katainen

Vieraillessaan Ylen Ykkösaamussa Jyrki Katainen väitti, että sekä terroristit että nationalistit horjuttavat eurooppalaisia arvoja, kertoo Suomen Uutiset.

“Yritän välittää eri puolilla viestiä, että vastuullisten poliittisten voimien ei kannata lähteä flirttailemaan populististen tai nationalistien kanssa, koska siinä aina häviää, aina jää aina kakkoseksi”, Katainen sanoi. “Kun katsoo, mitä yritykset, kansalaiset ja jäsenvaltiot vaativat komissiolta, se on lisää integraatiota.”

Katainen perusteli väittämällä, että eurooppalaiset vaatisivat lisää integraatiota. “Meiltä vaaditaan lisää työtä integraation syvenemisen puolesta. Ja hyvä näin”, Katainen väitti.

Lähteet: MV-lehti, Suomen Uutiset

5 KOMMENTIT

 1. ”Kun katsoo, mitä yritykset, kansalaiset ja jäsenvaltiot vaativat komissiolta, se on lisää integraatiota.”

  Kansalaiset kyllä kiroavat EU:ta ja integraatiota (liittovaltiota) alimpaan helvettiin. Samoin yritystoiminnan (mm. maatalouden) tappaa tämä “integraation” TTIP.

  Eli Katainen valehtelee – kansalaiset, yritykset (=jäsenvaltiot) eivät todellakaan vaadi lisää liittovaltiota, vaan siitä irtaantumista.

  • Juurikin näin.. Täyttä valhetta. Jos noudatettaisiin demokratiaa kysyttäisiin kansalta, lopputuloksen jo tietääkin.

   Ja Jyrki totuudelle jäät aina flirttaillessasi kakkoseksi.

 2. “ei kannata lähteä flirttailemaan…aina jää aina kakkoseksi”

  Eli suomeksi, “vastuulliset” federalistit eivät pysty argumentoimaan kansallisvaltion ja/tai itsehallinnon säilyttämista haluavien kanssa ?

Comments are closed.