Koti Uutisia Kotimaa Kärkkäisen tavarataloa vastustanut SDP:n Mikkel Näkkäläjärvi murhasi kissan kiduttamalla

Kärkkäisen tavarataloa vastustanut SDP:n Mikkel Näkkäläjärvi murhasi kissan kiduttamalla

7
Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

SDP:n eurovaaliehdokas ja nuorisojärjestön puheenjohtaja, kulttuurimarxisti Mikkel Näkkäläjärvi on kartuttanut itselleen ruman rikoshistorian. Asia selvisi, kun media kartoitti eurovaaliehdokkaiden saamia rikossyytteitä.

Näkkäläjärvi sai 2006 rikostuomiot eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Rikoskokonaisuus oli poikkeuksellisen sadistinen: Tuleva demarinuorten johtaja tunkeutui ystävineen vieraan ihmisen mökkiin ja murhasi rakennuksesta löydetyn kissan lapiolla hakkaamalla. Tämän jälkeen kissan ruumis poltettiin varmistamatta ensin, että eläin oli varmasti kuollut.

Näkkäläjärvi on pyrkinyt piilottelemaan rikosta julkisuudelta. Kun rikos viimein tuli esiin, yritti hän vähätellä tekojaan väittäen vain “lyöneensä kissaa kerran”. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut pelkkä “lyöminen” vaan lapiolla suoritettu tappo. Tämän jälkeen Näkkäläjärvi ystävineen vandalisoi mökin.

Kun Näkkäläjärvi jäi kiinni rikoksen vähättelystä, hän vetosi siihen, ettei “muista kaikkea”. 2010 tuleva demarijohtaja vaaransi myös autoilevien ihmisten hengen hyppäämällä humalassa rattiin ja nukahtamalla liikkuneeseen autoon.

Kuvakaappaus: Mikkel Näkkäläjärven Instagram-tili.

Näkkäläjärven tausta on erityisen ironinen siksi, että hän on rakentanut politiikkansa niin sanotun hyveliputtamisen varaan. Näkkäläjärvi on markkinoinut itseään “humaanina” homojen ja muiden vähemmistöjen ystävänä sekä vankkumattomana rasisminvastustajana.

Esimerkiksi tasan vuosi sitten kissantappaja nousi vastarintaan, kun tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen alkoi suunnitella laajentamista Rovaniemelle sekä kymmenien paikallisten työllistämistä. Demarijohtajalle uudet työpaikat eivät kuitenkaan käyneet tavarataloon lyödyn rasismileiman vuoksi. Näkkäläjärvi vaati, että yhtiölle annetaan porttikielto Rovaniemelle.

J. Kärkkäinen sai muutama vuosi sitten kymmenien tuhansien eurojen tuomion siksi, että yhtiön Magneettimedia-mainoslehdessä nostettiin esiin sionistien vaikutusvalta politiikassa ja liike-elämässä.

Tuomioistuin ei kumonnut Magneettimedian argumentteja vaan totesi, että Kärkkäinen ansaitsee tuomion, koska lehden artikkeleissa “esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista”.

Näkkäläjärven eläinrääkkäystausta asettaa hänen “humaanit” ja “tasa-arvoiset” iskulauseet kyseenalaiseen valoon. Onko “rasisminvastaisuus” vain työkalu, jolla demarijohtaja yrittää edistää poliittista uraansa globalistisia vallanpitäjiä liehittelemällä?

Lähteet: Helsingin Sanomat, Iltalehti

7 KOMMENTIT

  1. No sehän on aina suhteellisen varma juttu että 100% “hyveliputtajista” ovat oikeasti täysin moraalittomia ihmisiä ja usein sosiopaatteja joilla ei ole luonnollista ymmärrystä hyvän ja pahan välille, kompensoidakseen tätä he teeskentelevät hyvää ja autuasta ja toitottavat eliitin “hyviksi” leimaamia asioita.

  2. Vieläkin harmittavan moni menee siihen retkuun että kuvittelee vasemistolaisten ihan oikeasti olevan jotain “eläintensuojelijoita” tai “duunarien puolustajia”.

    Ne eivät todellakaan ole sitä. Vasemmistolaiset ovat vain pelkkiä hyväksikäyttäjiä jotka ei välitä kenestäkään muusta kuin itsestään.

    • Vasemmisto, oikeisto, keskusta ja mitä näitä on: samaa globalismia kannattavaa roskajoukkoa

  3. Rovaniemeltä ylöspäin herra tunnetaan kutsumanimeltään jänkhäsomali.

  4. Ei muuta toteamusta kuin, että Mikkel Näkkäläjärvi on harvinaisen mieleltään harvinaisen sairas yksilö.

  5. Ja eikö niin, että tuokin sairas narsisti/kusipää saa vaan jatkaa tehtävissään vaikka on kiduttanut kissan hengiltä?! Kunhan hyväksyt Suomen täyttämisen vaikka vittu afrikkalaisilla ihmissyöjäheimoilla ( ja syrjit Suomalaisia ihan helvetisti) niin olet “ok”? Kunhan vaan et välitä paskaakaan Suomalaisista naisista, lapsista ja vanhuksista, ja tapat kissoja: niin jatkoon? Näinhän se menee.

Comments are closed.