Koti Uutisia Karim Muthanan rikosputki jatkuu

Karim Muthanan rikosputki jatkuu

2

Maahantunkeutuja Karim Muthana huumasi viime vuoden huhtikuussa kaksi karkumatkalla ollutta tyttöä ja suostutteli toisen maksulliseen seksiin, kerrotaan Varsinais-Suomen käräjäoikeuden 31-sivuisessa selosteessa. Viimeksi hän ryösti ja pahoinpiteli vanhuksen Turussa. Rikoshistoriansa takia hän sai alennuksen tuomioon.

14-vuotiaat tytöt olivat luvatta matkalla tapaamaan tuttuja poikia, kun he tapasivat toisen tytön tunteman miehen, joka kutsui heidät asunnolleen juomaan olutta. Tyttöjen tarkoitus oli viettää asunnolla vain hetki. Karim Muthana (synt. 22.4.1995) tarjosi tytöille olutta ja samalla kuunneltiin musiikkia. Muthana oli tarjonnut tytöille huumaavaksi luokiteltuja lääketabletteja, jotka nämä olivat ottaneet.

Tytöt viettivät asunnolla tunnin tai pari. Asunnosta siirryttiin talon kellariin. Kellarissa Muthana oli pyytänyt toista tyttöä “ottamaan suihin” ja luvannut maksaa siitä 80 euroa. Suostuttelun jälkeen tyttö suostui suuseksiin.

Toista tyttöä Muthana löi kasvoihin neljästi, kun oli epäselvyyttä rahasta. Muthanan äiti tuli talon kellariin ja rahaepäselvyys ratkesi. Tyttö sai 80 euroa ja Muthanan äiti sanoi tytöille, etteivät nämä saa olla ikinä missään yhteydessä Muthanaan tai häneen.

Loppuyön tytöt viettivät toisen talon kuivaushuoneessa tai vastaavassa tilassa. Yön jälkeen Muthana uhkasi tappaa tytöt, jos he kertoisivat tapahtumasta poliisille.

Oikeudessa Muthana kielsi kaikki syytteet ja sanoi kuulustelussa: “Olen sellainen, että olen aina halunnut olla esimerkillinen muille nuorille, enkä näytä huonoja tapoja heille. Haluan olla turvallinen heille.”

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Hyväksikäytetty tyttö sai 4 300 euroa ja pahoinpidelty tyttö 1 100 euroa kärsimyskorvauksia.

Muun muassa viime kesänä Muthana ja toinen mies tunkeutuivat vanhemman mieshenkilön kotiin parvekkeen kautta Turun Lausteella.

Mies oli kotonaan ja katseli televisiota. Yhden jälkeen yöllä hän kuuli ääniä parvekkeelta ja meni katsomaan, mistä äänet johtuvat. Parvekkeella oli kaksi miestä, jotka alkoivat pahoinpidellä vanhusta. Sen jälkeen he tunkeutuivat miehen asuntoon, varastivat käteisvarat tämän lompakosta ja pakenivat.

Paikalle hälytetty poliisi tavoitti Muthanan lähistöltä. Kiinni otettaessa hän löi poliisia kasvoihin.

Kokenut poliisi piti ryöstöjen tekotapaa poikkeuksellisen törkeänä. “Mitään näin härskiä en ole kokenut koko urani aikana. Tekoihin myös suhtauduttiin vähätellen, eikä kukaan osoittanut minkäänlaista katumusta. Näitä ei pidetty paljon minään”, poliisi totesi.

Karim Muthanalla on aiempia tuomioita myös ajankohdilta 10.2.2011, 19.4.2011 ja 15.11.2012.

Seuraavalla, vuonna 2013 kuvatulla videolla, Muthana esiintyy kohdasta 7:37 eteenpäin.

 

https://www.youtube.com/watch?v=fv5JZmX-9m4

UK_KarimMuthana

Lähde: MV-lehti

2 KOMMENTIT

  1. Erkki-esimerkki. Voi vittu mikä vitsi. 😀 Hirttäis ihtensä niin näyttäs parhaan mallin arabimiehittäjille!

  2. Noin nuori ja cv näyttää ihan 35v Abdulin työhistorialta:D Mitä kaikkea tämä huippuosaaja tuleekin saavuttamaan myöhemmällä iällä.

Comments are closed.