Koti Uutisia Kotimaa Kari Peitsamo: ”Monikulttuuri ei toimi”

Kari Peitsamo: ”Monikulttuuri ei toimi”

5

Muusikko Kari Peitsamo ottaa Twitterissä voimakkaasti kantaa monikulttuurisuutta vastaan. Peitsamo on jo aikaisemminkin tehnyt maahanmuuttokriittisiä kannanottoja ja viimeisimpänä hän otti kantaa asiaan Uudessa-Seelannissa tapahtuneen moskeijaiskun jälkimainingeissa.

Peitsamon mukaan moskeijaiskun kaltaiset teot ovat suora seuraus pakotetusta monikulttuurisuudesta. Hän epäilee, että tilanne tulee vielä pahenemaan, ellei rajoja laiteta kiinni.

Kari Peitsamo on Suomen eniten levyttänein muusikko. Hän on ollut aikaisemminkin aktiivinen politiikassa: vuoden 2003 eduskuntavaaleissa hän oli Suomen kommunistisen puolueen ehdokkaana.

5 KOMMENTIT

  1. Onko KP maailman ainoa järkevä kommari? Ainakin tuon lausunnon perusteella.

    • Siltä vaikuttaa. Itse olen henkilökohtaisesti tavannut täyspäisen kommarin viimeeksi 80-luvun alkupuolella.

  2. Niin ja unohdit evp haudankaivaja on nykyisin pastori. Eikös aatteen miehellä ollut vielä Dodge. Mutta Peitsamo on kiertänyt muutakin kuin tahkon vartta ja omaa laajan sekä rikkaan elämänkokemuksen. Mies joka uskoo että jos jokin kaakattaa kuin ankka, vaappuu kuin ankka sen täytyy olla ankka eikä mikään toiveiden kottarainen.

  3. Jos joku olisi 1970 luvulla väittänyt Juicen olleen kansallinen lyyrikko, Mikko Alatalon ja Veltto Virtasen olevan vanhempia valtiopäivämiehiä ja Pastori Peitsamon kritisoivan kansallista turvallisuutta niin olisin kyllä kysynyt että milläs olet tuota tajuntaasi laajentanut.

    • Heh, ja kaikki Tampereen seuduilta.

      Nuo herrat tekivät omana aikanaan suurtekoja joita nyt arvostetaan. Meidän tehtävämme on kirjoittaa tulevaisuuden historia omana aikanamme. Ja kukaties, vielä eläessämme tulevat jälkipolvet lausuvat meistä samoin. “Kuka olisi uskonut että noin pienestä se lähti. Ja että xx sekä xx olivat silloin niin oikeassa, eikä heitä silti kuunneltu”.

Comments are closed.