Koti Uutisia Karanteeni-soittolista

Karanteeni-soittolista

10
koronakaranteeni

Olemme koonneet sekalaisen soittolistan iloksenne jotta se kotona karanteenissa oleminen ei ole niin harmaata. Listalla mukana on musiikkia neofolkista black metalliin, alakulttuurista valtavirtaan jne.

10 KOMMENTIT

 1. Pitäkäähän huolta läheisistänne, varsinkin riskiryhmään kuuluvista, kuten eläkeikäisistä perheenjäsenistänne ja lähisukulaisistanne, hakekaa heille edes ruoat kaupasta. Perhe on tärkein.

  • En käy kaupassa, etten saa tartuntaa jonka kuljetan kotiin. Sen sijaan tilaan tarvikkeet kotioven ulkopuolelle, kuljetan sieltä patiolle, desinfionin pakkaukset ja tuon sisälle.

  • Käyttäkää hengityssuojaimia ja hanskoja kun liikutte kaupoissa ja busseissa sekä aina käsidesipullo ja paperia mukaan. Ja varautukaa!

   • Voisitko selittää mitä muuta hyötyä kuin psykologista kainalosauvaa sinulle itsellesi on vaikkapa kumihanskoista tai suun eteen laitettavasta maskista? Kaikki tavarat siellä kaupassa ovat kuitenkin altistuneet koskettelulle jossakin vaiheessa elinkaartaan.

    Mikään naamari ei myöskään estä sinua hengittämästä sisään mikroskoopposen pieniä partikkeleita ilmassa. Ellet siis vedä kunnon sukelluspukua tjmv. päälle ostoksille mennessäsi.

    Kun tuot ne ostokset kotiin, niin niissä varmasti on pöpöjä. Pesetkö/desinfioitko ne? Missä vaiheessa tuota mukana roudattavaa käsien desinfiointiainetta tulee käyttää?

    En minä ainakaan meinaa sormiani nuoleskella kaupassa tai mitään muutakaan mahdollisesti vaarallista tehdä. Eiköhän terve järki taas riitä parhaaksi ehkäisykeinoksi tässäkin asiassa.

    Olen, muuten, nähnyt yhdellä ihmisellä maskin naaman edessä tähän päivään asti.

    • Näin ABC:lla mutiaisella maskin ruskean turpansa edessä tänään. Se oli kaikenkaikkiaan toinen maskitettu, jonka olen nyt nähnyt.

   • “Varautukaa”? Mihin? Oletko sinä näitä, jotka uskovat meidän nyt luisuvan johonkin vuosien mittaiseen puutostilaan ja poikkeuslakiin?

    Sinunkaltaistesi takia hysteria leviää. Sinunkaltaisesi ostavat kaikki saippuat, leivät ja jauhot kaupasta. Kuinka kauan meinasit pärjätä niillä? Jos tulee totaalinen kaaos ja maailmanlopun meininki, niin et sinä saippuoillasi, nötköttivarannoillasi ja leipähamstrauksillasi montaa päivää pötki. Jauhotkin tuppaavat pilaantumaan. Kannattaa leipoa joka päivä, jos on nyt mennyt jauhoja älyttömät määrät mennyt ostamaan.

    Ihan samalla tavalla sinultakin ruoka loppuisi kuin muiltakin. Ellet siis oikeasti ole ostanut tuhansia purkkeja kaikenlaisia mahdollisia säilykkeitä, jota epäilen jo rahallisten esteiden, säilytyksen ym. käytännön seikkojen takia.

    • Todennäköisesti koronaviruspandemia ajaa Euroopan massatyöttömyyteen ja talouden romahdukseen sekä sitä myötä yhteiskunnan romahtamiseen. Luuletko Mauno, että esim lääkärit käyttävät kasvosuojia huvikseen? Kyllä se kasvosuoja suojaa sinua kuin myös muita, jos sinulla on koronavirustartunta tai influenssa. Kyllä ne ostokset kannattaa desifioida! Myös ovenkahvat, hanat ja pinnat kannattaa säännöllisesti puhdistaa hyvin ja muutenkin siivota. Käsihygieniasta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää. Oletko idiootti? Sinun kaltaisien takia tämä koronavirus juuri leviää. Tietenkin kannattaa varautua mahdollisien tulevien kriisien varalta, ei pelkästään koronaviruksen takia. https://www.vastarinta.com/infopaketti-koronaviruskriisiin/

     • DESIFIOI itsesi vaikka päästä varpaisiin viiden minuutin välein, reppana.

      “Anonyymi” on kyllä tämän sivuston totaalinen huumoripläjäys. Sääliksi käy kaltaistasi. Jahas, se taitaa olla iltaruoan aika. Menehän jo katsomaan mitä äiti on laittanut! Se on varmaan ostanut 3000 säilykepurkkia niin pärjäätte tosi pitkään, kun maailmanloppu tulee.

  • Olen hylännyt ne juutalaista maailmanjärjestystä palvovat lampaat jo kauan sitten. Minua ei kiinnosta miten heille käy.

Comments are closed.