Koti Uutisia Kansasin ampuja todisti The Order -järjestöä vastaan

Kansasin ampuja todisti The Order -järjestöä vastaan

7

UK_MillerWPP-1

Yhdysvaltain Kansas Cityssä ammuskellut mies on 73-vuotias Frazier Glenn Miller. Tietojen mukaan Miller ampui juutalaisten seurakuntakeskuksessa kaksi ihmistä. Millerin uhreiksi joutuneet 14-vuotias poika ja tämän isoisä eivät kuitenkaan olleet juutalaisia. Tämän jälkeen hän oli ajanut autollaan eläkeläisten palvelutaloon ja ampunut vielä yhden iäkkään naisen. Tällä kertaa Miller oli kysynyt naiselta, oliko tämä juutalainen. Kun nainen oli vastannut myöntävästi, Miller ampui naista kuolettavasti.

Entinen vihreä baretti ja Vietnam-veteraani, ylivääpeli Miller, perusti 1980-luvulla Valkoisten patrioottien puolueen (White Patriot Party). Puolueen piti toimia vallankumouksellisen The Order -järjestön laillisena siipenä. Jäätyään kiinni ja otettuaan vastaan varastettua rahaa Glenn Miller teki sopimuksen FBI:n kanssa  välttääkseen pitkän vankilatuomion. Vuonna 1988 käydyssä oikeudenkäynnissä Miller todisti useita amerikkalaisia nationalisteja ja vallankumouksellisia vastaan.

Miller vapautui vankilasta vuonna 1990 ja vetäytyi sen jälkeen syrjään poliittisesta toiminnasta. Hän kuitenkin palasi takaisin vuonna 2003 ja on sen jälkeen ollut ehdolla jopa Yhdysvaltain kongressiin.

Radikaalit nationalistit Yhdysvalloissa ovat vuosikymmenten ajan varoittaneet ihmisiä pitämästä yhteyttä Glenn Milleriin. Heille Miller on pettureista pahin.

Lähteet: Daily Mail, Unbroken Warrior -kirja

Aiheeseen liittyen: Hiljaiset taistelijat – Arjalaisen Vastarintaliikkeen tarina

7 KOMMENTIT

  1. Yrittääkö tämä nyt sitten korjata välejä vai tuhota aikaansaatua? Veikkaan jälkimmäistä.

  2. Miller näkyi Suomen tv-ssä 90-luvulla amerikkalaisessa uusnatsidokumentissa Blood in the Face.

  3. Nyt kihisee foliopipon alla ja pahasti, kun vasikka päätyy näin tekemään. Totuutta tuskin tapahtumien kulusta ja motiiveista koskaan saadaan tietää.

  4. Eräs loru kertoo, että vasikan keinu on karu, siinä ei ole kuin yksi naru. Tämä vasikka olisi pitänyt tappaa jo vuosia sitten. Nyt hän pääsi vielä viimeisinä elinvuosinaan perseilemään aatteen nimissä.

  5. Itseäni kiinnostaa se että miksi yleensä vastaavanlaisiin purkauksiin syyllistyviä “glorifioidaan” jos he ovat aatteen miehiä, kun tätä mulkeroa ei?
    Oikeuttaako aatteelle uskollisuus sen, että on idiootti?

  6. Meni sitten ampumaan iäkkään naisen.. Melkoinen “sankari” tämä mies.

    Vaikka tekikin sopimuksen FBI:n kanssa niin silti on outoa että niin vähällä pääsi, etenkin kun viimeinen uhri oli juutalainen. Tuntuu että oli alusta alkaen rotta tämä mies.

Comments are closed.