Koti Uutisia Kotimaa Kansanpetturipoliitikot antavat itselleen yli miljoonan edestä elektroniikkalaitteita

Kansanpetturipoliitikot antavat itselleen yli miljoonan edestä elektroniikkalaitteita

3

Eduskunnan hallintoa johtava kansliatoimikunta, joka koostuu kansanedustajista, päätti lahjoittaa tulevan vaalikauden kansanedustajille ison kasan tuoreinta elektroniikkaa. Jokainen kansanpetturi on tarkoitus palkita erinomaisesta työstään kahdella kannettava tietokoneella, älypuhelimella sekä tablet-tietokoneella.

Toistaiseksi hankkeen hintaa on kommentoinut eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio:

– Ei useita miljoonia, mutta yli miljoona euroa kuitenkin. Yhden IT-paketin hinta on yli 3 000 € per kansanedustaja sekä päälle ohjelmien lisenssimaksut.

Rauhion mukaan kansanpetturipoliitikkojen tietotekniset laitteet tulee päivittää muutaman vuoden välein tietoturvallisista syistä johtuen. Viimeksi poliitikot saivat vastaavan paketin vuonna 2015 viime hallintokauden alussa.

Lähde: Iltalehti

3 KOMMENTIT

  1. Ovatkohan petturipoliitikot ajatelleet testamentata edesmenneet laitteensa vaikka hyväntekeväisyyteen niin että esim. SUOMALAISET työttömät voisivat saada koneet käyttöönsä?

  2. Kehtaanko kysyä, millä perusteella kaikki tulevan kauden kansanedustajat leimataan jo nyt kansanpettureiksi? Sinne nousee kuitenkin ihan uusiakin nimiä. En pidä tällaista yleistämistä reiluna.

    • Petturipuolueet ovat petturioligarkian käsissä ja valitsevat vain pettureita tai lampaita, jotka orjallisesti noudattelevat petturien määräyksiä

Comments are closed.