Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Kansanmurhan vastainen viikko 2015

Kansanmurhan vastainen viikko 2015

5
Monikulttuurisuus tuo terrorismin Eurooppaan.
Monikulttuurisuus tuo terrorismin Eurooppaan.

16.–22.3. vietetään Suomessa valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa.

Kansanmurhan vastaisen viikon viettäminen aloitettiin 2014. Tuolloin Suomen Vastarintaliike kampanjoi Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhaa vastaan. Rotuerottelujärjestelmä apartheidin kaaduttua mustat ovat murhanneet rasistisesti jo yli 70 000 eteläafrikkalaista valkoista, mutta poliittisesti korrekti länsimainen media ei tahdo kirjoittaa aiheesta.

Tänä vuonna viikon kantava teema on valkoisten kansanmurha kaikkialla länsimaissa. Viikon aikana tulemme julkaisemaan artikkeleita, jotka käsittelevät pakkomonikulttuurisuuden historiaa ja nykypäivää niin Etelä-Afrikassa kuin Suomessa. Tappavan kehityksen juuret ovat sekä kulttuurimarxismissa, liberaaleissa kirkoissa että kansainvälisten kapitalistien kyynisessä voitontavoittelussa.

Vieraile kampanjasivuillamme osoitteessa vastarinta.com/Kansanmurha. Kampanjasivuilta löydät myös julisteita ja lentolehtisiä, joita voit tulostaa esimerkiksi kotiprintterillä ja jakaa asuinalueellesi. Suomalaisen väestön tuho voidaan estää vain ottamalla julkisesti kantaa joukkomaahanmuuttoa vastaan!

Valkoisten kansanmurha on luonteeltaan uudenlainen kansanmurha, sillä sen ytimessä ei ole suora väkivalta vaan maahanmuuttopolitiikalla suoritettu väestönvaihto. Valkoiset korvataan maahanmuuttajilla. Meistä on tullut uhanalainen kansa. Selvästi suurin osa rasistisesta rikollisuudesta länsimaissa kohdistuu valkoisiin. Turvallisuutemme, jatkuvuutemme ja poliittiset oikeutemme ovat kaikki uhattuja.

Viime vuonna jo lähes 80 % Suomen väestönkasvusta johtui maahanmuutosta. Luku ei sisällä niitä maahanmuuttajataustaisia, jotka ovat syntyneet Suomessa ja saaneet taustastaan huolimatta kansalaisuuden. Samalla, kun kantasuomalaisten syntyvyys laskee, haalii hallitus joka vuosi enemmän siirtolaisia Suomeen. Lontoon kaltaisissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa valkoisista on jo tullut vähemmistö. Esimerkiksi Oslossa saman uskotaan tapahtuvan muutamassa vuosikymmenessä. Kaikkiin valkoisiin valtioihin kohdistuu joukkomaahanmuuton tulva, jota ei ole saatu pysäytettyä edes äänestämällä maahanmuuttovastaisia puolueita.

Vuosi 2015 on ollut karua seurattavaa. Eri puolilla Eurooppaa on pidätetty maahanmuuttajia terroristi-iskuista epäiltyinä. Helsingissä afrikkalaiset joukkoraiskasivat nuoren naisen. Oulussa afrikkalaismies syyllistyi julmaan kirvessurmaan. Joensuussa joukko maahanmuuttajia syyllistyi puukotukseen. Porissa maahanmuuttaja teurasti nuoren lenkkeilijätytön. Laukaassa ulkomaalaismies syyllistyi kolmoismurhaan. Helsingissä maahanmuuttajakolmikko huumasi ja raiskasi suomalaislapsia. Kahdeksan afrikkalaismiestä joukkoraiskasi 45-vuotiaan naisen Tukholmasta Turkuun matkanneella laivalla. Valtamedia tekee kaikkensa sensuroidakseen tiedot maahanmuuttajarikollisten taustoista. Lehdistö pelkää, että totuus ruokkii “rasismia”.

ferguson-riots

Viime vuonna värilliset katujengit puolestaan pahoinpitelivät ihonvärin perusteella valitsemiaan valkoisia suomalaisia pääkaupunkiseudulla. Tuolloin Suomen Vastarintaliike oli ainut järjestö, joka järjesti katupartiointia suomalaisten turvaksi. Turvapartiointi ei ollut valtamedian mieleen, joten monikulttuurisuutta kannattaneet toimittajat päättivät valehdella toiminnastamme. Valtamedia on valkoisten kansanmurhan tärkeimpiä arkkitehteja.

Monikulttuurisuus on väestöllinen aikapommi, joka lopulta tappaa kulttuurimme perusedellytyksen – valkoisen ihmisen. Euroopan ja Suomen tiede, taide ja perinteet ovat valkoisten luomia. Mikäli maahanmuuttajien virtaa ei käännetä pois, muistuttavat tulevaisuuden suomalaiset enemmän afgaanipakolaisia kuin eurooppalaisia. Tämä merkitsee suomalaisuuden kuolemaa.

Monikulttuurisuus tarkoittaa aina väkivallan lisääntymistä ja alkuperäiskulttuurin kuolemaa. Suomen tulevaisuutta voi ennustaa seuraamalla esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Etelä-Afrikan rasistisen rikollisuuden tilastoja. Lähes kaikissa rasistisen väkivallan tapauksissa uhrit ovat valkoisia ja hyökkääjät värillisiä. Suurissa Pohjoismaiden kaupungeissakin raa’at joukkoraiskaukset ja lähiömellakat ovat monikulttuurista tuontitavaraa. Uhrit ovat aina valkoisia veronmaksajia. Halutaanko tätä myös Suomeen?

kansanmurha_etus_mellakka

Monikulttuurisuus ruokkii terrorismia. Suomeenkin palaa Lähi-idän kriisialueilta islamistisia ammattitappajia, ja yhä useammalla Suomen maahanmuuttajalla on yhteyksiä terroristijärjestöihin.

Emme tahdo, että valkoiset suomalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan. Emme tahdo joukkoraiskauksia, lähiömellakoita, terrorismia emmekä lisääntyvää määrää työhaluttomia yhteiskunnan elättejä. Emme tahdo valkoista kansanmurhaa vaan suomalaisen Suomen!

Liity vastarintaan! Tule rakentamaan kanssamme suomalaista Suomea!

 

Toimitus

artikkelin_peraan

5 KOMMENTIT

  1. Hyvä artikkeli, paitsi yksi asiavirhe, joka koskee Suomen kansalaisuuden saamista. Jos ulkomaalainen syntyy Suomessa, jonka kummankaan vanhemmat eivät ole Suomen kansalaisia, lapsi ei syntyessään saa Suomen kansalaisuutta. Suomen kansalaisuuden voi ainoastaan saada, jos jompi kumpi vanhemmista on suomalainen. Lapsen kansalaisuus määräytyy äidin kansalaisuuden mukaan.

Comments are closed.