Koti Uutisia Kansanmurha puhuttaa maailmalla

Kansanmurha puhuttaa maailmalla

1

Valkoisten kansanmurhan vastainen viikko on puhuttanut Suomen lisäksi muuallakin valkoisessa maailmassa. Lentolehtiset ja banderollit ovat aiheuttaneet mediahysteriaa ja poliisitutkimuksia.

UK_white_genocide_demo

Valkoisten kansanmurha on luonteeltaan uudenlainen kansanmurha, sillä sen ytimessä ei ole suora väkivalta vaan maahanmuuttopolitiikalla suoritettu väestönvaihto: valkoiset korvataan maahanmuuttajilla. Tämän vuoksi useat järjestöt ovat ryhtyneet tiedottamaan ihmisiä valkoisten kansanmurhasta,ja muutamassa vuodessa siitä onkin kehittynyt maailmanlaajuinen kampanja.

Kanadassa poliisi ryhtyi selvittämään, onko lentolehtisten jakaminen viharikos, kun Bramptonin kaupungissa oli jaettu tuhanteen kotiin tiedotteita valkoisten kansanmurhasta. Myös aiempina vuosina poliisi on tutkinut viharikoksen mahdollisuutta, mutta tiedotteiden on todettu kuuluvan sananvapauden piiriin. Lentolehtisissä kerrottiin, että vuonna 1959 Brampton oli 99-prosenttisesti valkoinen, vuonna 1996 70,1 prosenttia asukkaista oli valkoisia ja vuonna 2011 kaupungin asukkaista oli valkoisia enää 32,9 prosenttia.

Skotlannissa puolestaan media oli järkyttynyt “rasistisista” flyereista ja tarroista. Myös Skotlannissa paikallinen poliisi kertoo seuraavansa tilannetta. Sananvapaudesta tunnetussa Yhdysvalloissa valkoisten kansanmurhaa vastustava aktivismi tuskin päätyy poliisitutkintaan, mutta sielläkin media on ollut hereillä. Esimerkiksi kalifornialainen uutiskanava teki jutun tienvarsikylteistä.

 

 

Lähteet: Brampton Guardian, Kincardineshire Observer, WhiteGenocideProject.com

1 KOMMENTTI

Comments are closed.