Koti Uutisia Kansanedustaja vaatii viranomaisia puuttumaan Magneettimedian kirjoitteluun

Kansanedustaja vaatii viranomaisia puuttumaan Magneettimedian kirjoitteluun

1

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Jouko Jääskeläinen on jättänyt eduskuntaan kirjallisen kysymyksen Magneettimedian saaman tuomion noudattamisen valvonnasta, kertoo Verkkouutiset.

Jääskeläinen kysyy, millaisiin toimenpiteisiin viranomaiset aikovat ryhtyä, jotta “oikeuden tuomiossa mainitun ja sopimattomaksi todetun Magneettimedian aineiston julkinen levittäminen myös käytännössä loppuu”. Jääskeläisen mukaan Magneettimedian sionismia koskevat artikkelit ovat juutalaisvastaisia.

Magneettimediassa eilen julkaistussa vastineessa todetaan, ettei kirjoittelu ole juutalaisvastaista, vaan se kirjoituksissaan keskittyy Israelin, juutalaisvaltion politiikkaa kannattavien sionistien sekä rasististen äärijuutalaisten kritisointiin.

Kansanedustaja Jääskeläisestä ja kristillisdemokraateista sivuilla kerrotaan, että hän on kristillisdemokraattien eurovaaliehdokas ja että puolueella on paljon Israel-mielisiä kannattajia. Kansanedustaja on kirjoittanut väitöskirjan aiheesta “Yhteisöllisyys juutalaisessa kansallisuusajattelussa ja Israelin valtion itsenäisyysjulistuksessa”.

Jääskeläinen on eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja ja hän on ollut säännöllisesti mukana sionistisessa toiminnassa. Viime syksynä hän oli esimerkiksi puhumassa Israel-päivillä.

 

Aiheeseen liittyen: Kansallinen Vastarinta Magneettimedia-oikeudenkäynnissä

Magneettimedian kirjoituksia:

Älä naura! Se on juutalaisvastaista!
Holokausti on maailmanpoliittinen ase
Punaisen Ristin viralliset asiakirjat paljastavat “holokaustin” huijaukseksi
Israel uhkana maailmanrauhalle

1 KOMMENTTI

  1. Minä ainakin olen rehellisesti juutalaisvastainen niin kauan, kun juutalaiset jatkavat aloittamaansa sotaa meitä vastaan!

Comments are closed.