Koti Uutisia Kansanedustaja vaatii ruotsalaismiesten karkotusta

Kansanedustaja vaatii ruotsalaismiesten karkotusta

5
Magda Rasmusson.
Magda Rasmusson.

Ruotsalainen ympäristöpuolueen kansanedustaja ja feministi, Magda Rasmusson, 21, vaatii kirjoituksessaan “Kuinka paljon miehisyyttä Ruotsi voi suvaita” ruotsalaismiesten karkotusta. Rasmusson esitti kirjoituksensa Ruotsin television väittelyssä.

Hän kirjoittaa: “Miehet syyllistyvät useimpiin naisiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin, jotka maksavat paljon oikeus- ja terveysjärjestelmälle. Maahanmuuttajien sijasta tulisi karkottaa ruotsalaismiehet.” Rasmusson painottaa, että “olisi paljon sopivampaa keskustella miesten kuin maahanmuuttajien karkottamisesta”.

Feministit ovat vaatineet muun muassa sähköiskujen antamista miesten kiveksille yleisissä käymälöissä. Ympäristöpuolueen ulkopuolella vaikuttavat feministit ovat kuvanneet lavastettuja videoita miesten teloituksista, joita on myös nähtävissä YouTubessa.

 

http://www.youtube.com/watch?v=9tQSOlF9ZZM
(Alkuperäinen video.)

 

http://www.youtube.com/watch?v=ArX1hkPUMCQ
(Näyttelijöiden henkilötiedoilla täydennetty video.)

 

Lähteet: Nordfront.se, SVT

5 KOMMENTIT

  1. Pitäisikö kilauttaa muutamalle sompulle ja ilmoittaa tämän neidin kotiosoite? Saattaisi mieli muuttua äkisti “monikylduurivirrassa”.

  2. No joo… Tässä on taas yksi kasa ihmisiä jotka haluavat naamansa lööppeihin ja etusivuille. Onnistuuhan se näinkin. Videosta voi sanoa sen verran että ainakaan tuosta Emmasta ei tule kameran käyttäjää. Jos pitää kameraa kädessä ja juoksee, niin sekin kuvamateriaali on tasaisempaa ja tarkemmin fokusoitua.

    Pikkuisen on ristiriidassa tuo video itse agendan kanssa. Jos kerran miehet ovat niin pahoja ja vastemilisiä että ne pitäisi karkoittaa, niin miksi sitten pitää nuoleskellä päänstä “verta”? Eikö se riitä että tekee “kaadon” ja jatkaa eteenpäin? Vaaranahan on että paikalle tulee uros joka näkee mitä on tapahtunut. Ja toisaalta, jos kerran miehet pitää karkoittaa niin mikseivät naiset pistä rahojaan kimppaan ja osta esim. jotain eksoottista saarta muuttaakseen sinne? Sielähän olisi paratiisi ilman yhtään miestä, eikö?

    Kävi mielessä, että minkähänlainen kohu siitä olisi noussut, jos miehet olisivat tehneet samanlaisen videon naisista?

    • Jos miehet olisivat tehneet samanlaisen videon, sukupuolet vain vaihdettuna, olisi uutisessa linkitetyn videon tekijät nostaneet älämölön ja vaatineet lisää “tasa-arvoa”, kuten miesten häätämistä pois ruotsista, epäpätevien henkilöiden nostamista jalustalle ainoastaan näiden sukupuolen perusteella, julistaneet miesvihaansa ja vaikka mitä muuta.

  3. Meinaavatko nämä femakot, että muslimi miehet katsoo niitten naistenoikeus huutoja sekuntiakaan, jos kaikki Ruotsalaismiehet karkoitettaisiin?! SMR on Ruotsin viimeinen toivo!

Comments are closed.