Koti Uutisia Kotimaa Kansanedustaja teki tutkintapyynnön Facebookista

Kansanedustaja teki tutkintapyynnön Facebookista

13
Veikko Vallin.

Perussuomalaisten kansanedustaja Veikko Vallin on tehnyt tutkintapyynnön poliisille. Vallin haluaa, että poliisi selvittää syyllistyikö Facebook rikokseen estämällä Vallinin Facebook-päivitysten tekemisen.

Facebook antoi Vallinille 30 vuorokauden julkaisueston juuri eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä.

– Mielestäni tämä Facebookin perusteeton toimenpide häiritsi huomattavasti vaalikampanjaani, se oli demokratian ja perustuslain vastaista ja selkeää vaalivaikuttamista. On demokratian kannalta äärimmäisen vakava asia rajoittaa julkista toimintaani tärkeimpänä kampanja-aikana, Vallin kertoo tiedotteessaan.

Vallinin mukaan julkaisuesto johtui hänen vuotta aikaisemmin tekemästään kommentistaan. Hän kertoo myös, että kyseisessä kommentissaan hän oli suoraan lainannut Suomen Uutisten jutussa ollutta tekstiä. Kyseisessä jutussa kerrottiin, että ”tietyillä ulkomaalaisilla ryhmillä on yliedustus eri rikostyypeissä”.

Jos asia ei etene syyteharkintaan, Vallin sanoo vievänsä asian Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

– Aion tehdä kantelun Facebookin toiminnasta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, mikäli en saa omassa kotimaassani oikeutta puhua vapaasti eduskuntavaaliehdokkaana.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

 1. Sinne poliisin, oikeuslaitoksen ja läpimädän järjestelmän helmoihin vain itkemään. (((Facebook))) ja (((PS))) — kumpaakaan en käytä.

  Eiköhän jokainen fiksu ihminen ole jo jättänyt Facjewbookin ym. vouhotukset.

 2. Aikamoista teatteria ja hysteriaa. “Syrjitään” perussuomalaisia ja näin he näytetään helposti vaihtoehtona systeemille. Systeemi joka itsessään on mätä ja jonka muuttamiseksi ei ole ‘poliittista ratkaisua’.
  Hauskaa kanssa kuinka Hallitus sai luottamuksen 113:lla äänellä.
  Baba kamman 113a kohdassa Talmudissa, todetaan että: “Jews may
  use lies (“subterfuges”) to circumvent a gentile.”

  • Jep, sama paska se vain jatkuu. Tätä veivattiin jo YLEllä esim. Uutisvuoto-ohjelmassa kymmenen vuotta sitten eli tehtiin oikein alleviivaamalla pilkkaa (((PS:stä))), jotta saataisiin punaniskat suuttumaan. Ja hyvinhän se onnistui.

   Muistatteko kun Soini-Timppaa ei meinattu ottaa TV-tentteihin ennen kuin iso jütkü #1 tuli? Kaikki se oli vain käsikirjoitettua, valeopposition teatteria.

   Surullista tässä on vain se, että Suomen kansaa voidaan jütküttaa näköjään aina vain uudestaan.

 3. Itsessään jo kääntyminen ulkomaisen toimijan, Facebook’in, puoleen saadakseen etua vaaleissa on maanpetoksellinen toimi. Se on kuin pyytäisi ulkomaiselta viholliselta tykistötukea tuhotakseen kotimaisen vastustajansa.

  Kun kaikki poliitikot sitten kääntyvät tuon yhden ja saman vihollistahon puoleen, siitä tulee kukkulan kuningas, joka oman poliittisen vallan maksimoidakseen sitten valitsee kenet tuhota ja kenet nostaa.

  Ulkomainen puuttuminen vaaleihin kannattaa arvioida sen mukaan mitä oikeasti on tapahtunut. Se, että raha siirtyy pankkitililtä toiselle, ei vielä muodosta reaalista tapahtumaa. Poliitikko siis

  — kääntyy ulkomaisen toimijan puoleen,
  — maksaa sille rahaa, jotta
  — tämä ulkomainen toimija
  ulkomailta käsin
  — edistää omaa vaalikampanjaa ja/tai
  — vaikeuttaa vastustajan kampanjaa.

  Maanpetos! Mitä tuollaisesta toiminnasta muuta voi sanoa.

 4. Eikös tuo kortti käytetty jo persujen toimesta? Peltokankaan ukko Pohjanmaalta porasi tuota samaa paskaa. Nyt pääsi Sisulainen eduskuntaan. Asiat jäi ja unohtui heti välittömästi. Aika jew koko ukko

  • (((Suomen Sisu))) ja Tuukka Kuru… Jep, jep…

   Muistatteko kun Suomen Sisu hommasi tapahtumaansa “Suomen tulevaisuus” Itäkeskukseen somalinaisen puhujaksi? Sellaista porukkaa nuo ovat.

   • Huomaatteko kuinka termi “etnonationalismi” on valtamediassa varsin kepeästi esillä, eikä edes niin harvoinkaan.

    Ettei vaan olisi tämän termin alle hakusella se seuraava valeoppositio kovaa vauhtia, sillä nykyisen politiikan jatkuessa PS on päästettävä valtaan. Tällöin PS:n kohdalta koko bluffi paljastuu ja silloin pitää jo olla se uusi kanava rakennettuna suodattamaan kansan mielipiteet oikeaan suuntaan.

    • Testi: menkääpä jollekin jenkkiläiselle sivulle, jota käytätte usein/päivittäin.

     Itse kokeilin IMDb-elokuvasivustoa ja dictionary.comia. Katsokaa haulla (ctrl+f) kuinka monta kertaa sana BLACK esiintyy etusivulla.

     Tulokset: IMDb – 5, dictionary.com – 1.

    • Olen äärimmäisen huono newspeakissa. Tarkoittaako “etnonationalisti” sellaista, joka sanoo suomalaisten olevan suomalaisia eli valkoisia kristittyjä?

     • Valkoisia kyllä, kristittyjä ei laisinkaan, Eurooppa ei ole kristittyä nähnykkään. Eurooppa oli, ja silti on “Pagan”.Useat ja valtaosa perinteistämme kuten Joulu ja Ostara ovat olleet Euroopassa tuhansia vuosia ja paljon ennen kun Eurooppaa pakkokristityttiin lahjusten, murhien, petosten avulla.
      Kristityt vähän kuten ‘varastivat’ useat perinteistämme ja tekivät muh Juutalaisen kuninkaan niiden keskiöön ja perustaksi. Yksi syistä oli että ihmiset hylkäsivät ajatuksen tästä vieraan tuntuisesta lähi-idän kultista joka oli alunperin pelkkää “juutalaisen vapahtajan” palvomista.
      Viikini aika pohjoisissa kansoissa oli nimenomaan vastaus Kristinuskon pakottamisesta Eurooppalaisille ja he taistelivat lähes 200 vuotta tätä vastaan, ja Pohjoinen oli viimeinen joka “paperilla” tuli kristityksi, joista Suomi jopa myöhempänä kuin Skandinavia.

     • Ai Suomi on “Pagan”? That’s a selvä juttu, then!

      Menkää nyt jo riimuparrat, anjet ja pikkujussit jonnekin muualle täältä. Pilaatte koko sivuston ilmeen ja maineen. Helvetin kymppiluokkalaiset ja kiisselipojat.

      Minä ainakin olen aito kristitty eli uskon Jeesukseen. En kuulu kirkkoon, en katso TV:tä, en lue (((lehtiä))), en ole Facebookissa. Kannattaisi teidänkin kokeilla. Samalla on hyvä jättää ne viinat & tupakat pois myös.

     • 14 — Taas joku kirkonpolttoja fanittava ja susipaitaa käyttävä, kesälläkin kuumassa nahkatakissa kulkeva jouhiparta vauhdissa. Luepas se Raamattu vaikka ihan aluksi. Suosittelen varsinkin keskittymään opuksen tärkeimpää eli evankeliumiin, joka on UT:n neljä ensimmäistä kirjaa.

      Itse lukuisat kerrat ne läpi tapailleena voi sanoa, että sen tärkein opetus ja sanoma on: JUUTALAISET OVAT SAATANASTA. Jeesus oli galilealainen, ei juutalainen per se. Entä juutalainen revisionisti David Cole? Tunnetko tapauksen? Ethän sinäkään ole kristitty vaikka elät maassa, jonka valtionkirkko on ev. lut. ja lipussa iso risti.

      Ei kannata alkaa valistamaan muita ja ampumaan alas asioita, joista sinulla ei selvästikään pienintäkään aavistusta ole. Ihan ystävällisenä vinkkinä tämän annan.

      »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: “Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
      Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
      Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
      Psalmi 137:7–9

      »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
      Joh. 8:44

      Noitahan löytyisi vaikka kuinka paljon.

      Lue vaikka se kohta, jossa Jeesus sanoo juutalaisten olevan kuin hautoja; päältä kalkittuja ja hienoja, sisältä pelkkää mätää ja kuolemaa. Istuvat temppelissä tupsuineen eturivissä, kirjat levällään, vain siksi että heidät siellä nähtäisiin.

      Ihminen tarvitsee vain hyveen manttelin, ei hyvettä itsessään. Eräs suuri ajattelija sanoi noinkin. Ei ollut Jeesus tosin enää tämä.

Comments are closed.