Koti Uutisia Kansanedustaja esittää holokaustin kiistämistä rangaistavaksi

Kansanedustaja esittää holokaustin kiistämistä rangaistavaksi

7

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman vaatii juutalaisten väitetyn joukkotuhon eli holokaustin kiistämisen kieltämistä lailla.

Östman jätti eduskunnassa keskiviikkona asiasta kirjallisen kysymyksen ja muistutti samalla siitä, että holokaustin kiistäminen suoraan ja epäsuorasti on lailla kiellettyä kolmessatoista Euroopan maassa. Samassa kysymyksessä viitattiin myös EU:n oikeuskomissaari Viviane Redingin 27. tammikuuta pitämään puheeseen, jossa hän vaati holokaustin kieltämistä laittomaksi koko EU:ssa.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen: Komissaari: holokaustin kieltäminen laittomaksi koko EU:ssa

7 KOMMENTIT

 1. Mikäli tämä laki menee Suomessa läpi, niin jotain suurta tulee tapahtumaan…

 2. Eihän kd:n jäsenten sionismimyönteisyys minään yllätyksenä tule. Mutta onhan tämä jo niin räikeää Israelin nuoleskelua, että oksettaa. Jännä nähdä, mitä Kansallisen Vastarinnan tai vaikka Magneettimedian sivuille tapahtuisi, jos tämä laki menisi läpi.

 3. Suora hyökkäys mielipide vapautta kohtaan. Ja jälleen hyvä esimerkki siitä, kuinka juutalaisten henkiä pidetään paljon suuremmassa arvossa kuin muiden ihmisten henkiä. Muistetaan että Stalin tappoi ihmisiä Gulak leireillä ja muualla maassaan, kaksi kertaa niin paljon kuin toinen maailmansota yhteensä. Kukaan ei kuitenkaan puhu heistä. Juutalaisita kyllä pidetään ääntä ja kovaa, osoittaa hyvin, ketkä Eu:n johdossa istuu.

 4. Peter Östman. Omaan pesään kuseva paskiainen haluaa rajoittaa suomalaisten vapautta omassa maassaan. Mene Israeliin Östman.

 5. Olemmehan demokraattinen tasavalta, olemmehan? Nämä Suomen ja EU:n lakiesitykset eivät poikkea diktatuurin toimintamallista. Diktatuurissa kun on sanottu mitä saa ajatella ääneen ja mitä ei. Yhteiskuntaamme määrää koko ajan kuristavammalla otteella fasismi, joka kieltää jo heidän arvostelun, mutta tulevaisuudessa kieltää myös heidän omien kirjoitustensa kyseenalaistamisen tai niistä eriävän mielipiteen esittämisen. Tämä fasismi on mieleltään sairaiden ihmisten hallinnassa ja johdossa. Heidän todellisuudentajunsa on hämärtynyt eivätkä he tunne empatiaa.

  Voi aikoja, voi tapoja.

 6. Itsekkin bongasin tämän ja samalla tiesin että täällä olisi keskustelua enemmänkin aiheesta.

  http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_251_2014_p.shtml

  Ja oikeastikko yhtenä “perusteista” tälle on, että “kun muutkin Euroopa maat ovat tämän kieltäneet”?

  Aika hurjaa myös, että nuo jutkut omaa “oikeuttaan [hävittää muut rodut]” niin hyvin pystyvät puolustamaan, jos heidät kaikki kerran tapettiin?

  Stalinin teot ja Dresdenin oikea holokausti unohdetaan kun n.60 000 juutalaista kuolee sodan aikana vankileirillä?

  Ja jos nyt ollaan niin suuttuneita siitä että asiat ymmärtäneet kieltävät ‘holokaustin’, miksi Dresdenin oikean holokaustin saa kieltää? Taiteita ja kotitaloustuotteita tuottavassa Dresdenissäkin kun vielä asui poikkeuksellisen paljon juutalaisia. Mutta siellä asuvien ihmisten ja juutalaisten kuoleman aiheuttivatkin britit ja jenkit toteuttaessaan ‘ultimate justice’a, niin sen voi unohtaa yhtä hyvin kuin mielenterveydellisesti epävakaan Stalinin teot.
  (Ja yksi diagnooseistakin taisi arvioida Stalinin tilan aiheuttajaksi taudin nimeltä ‘kommunismi’.)

  Ja jos koko aikaa pyöritellään juttuja kaikkien kansallissosialissten ryhmittymien tms. totaalisesta kieltämisestä, niin miksi eduskunnassamme voi olla Juutalaisten-maailmanvalloitusryhmä? Maanpetoshan tuo on!

Comments are closed.