Koti Artikkelit Kansan yhtenäisyys ry: Ylen haastattelu kokonaisuudessaan

Kansan yhtenäisyys ry: Ylen haastattelu kokonaisuudessaan

3

Reilu kuukausi sitten Kansan yhtenäisyys ry sai yhteydenoton Yleisradion toimittajana työskentelevältä Kaisu Janssonilta. Hän kertoi haluavansa tehdä haastattelun puoluehankkeen kanssa. Tähän suostuttiin aluksi sillä ehdolla, että se julkaistaisiin joko kokonaan tai ei ollenkaan. Näin toimimalla vältyttäisiin siltä, että haastattelusta irrotettaisiin yksittäisiä kohtia asiayhteydestään, mikä on ollut valitettavan yleistä silloin, kun valtamedia käsittelee kansallismielisiä hankkeita.

Kun puoluehankkeen yhteyshenkilö oli lähettänyt vastaukset Janssonille, tämä kertoi, ettei sittenkään haluaisi julkaista haastattelua vaan poimia siitä joitain vastauksia isompaan artikkelikokonaisuuteen. Mietittyään asiaa puoluehankkeen yhteyshenkilö suostui tähän sillä ehdolla, että saisi ensin nähdä kyseisen artikkelin, jotta hän tietäisi, missä asiayhteydessä haastatteluvastauksia hyödynnetään.

Lopulta Yle poimi haastattelusta pienen osan Janssonin, Juha Rissasen ja Riku Roslundin kirjoittamaan artikkeliin, joka julkaistiin ilman haastateltavan ennakkotarkistusta 2. joulukuuta 2018. Emme ryhdy analysoimaan kyseistä artikkelia sen enempää, vaan halukkaat voivat tehdä omat johtopäätöksensä (Ylen artikkeli). Sen sijaan julkaisemme vastauksineen Janssonin laatiman haastattelun, joka oli Ylelle liikaa:

Syyskuun 11. kerroitte verkkosivuillanne, että yli tuhat korttia kasassa – paljonko niitä on nyt? Kannustatte ihmisiä vapaaehtoisiksi korttien kerääjiksi – onko teillä käsitystä siitä, kuinka paljon näitä kerääjiä on? Onko keräämisessä yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa? Soldiers of Odin? PVL?

Pyrimme inventoimaan korttien määrän neljännesvuosittain eli noin kolmen kuukauden välein. Seuraavan kerran tulemme asian kanssa julkisuuteen siis joulukuussa. Omatoimisia vapaaehtoisia kerääjiä on ympäri Suomen. Kerääjien ei tarvitse mitenkään ilmoittautua yhdistyksen hallitukselle, vaan he voivat kerätä kortteja haluamansa määrän ja toimittaa ne sitten yhdistykselle – näin ollen korttien tai kerääjien tarkka määrä ei ole edes tiedossa.

Verkkosivuillamme osoitteessa KansanYhtenäisyys.fi kutsumme kaikki kansallismieliset suomalaiset yksityishenkilöt sekä järjestöt tukemaan puolueprojektiamme parhaaksi näkemällään tavalla. On kunkin järjestön oma asia, tiedottavatko he antamastaan avusta julkisesti. Ainakin jotkut ryhmät ovat verkkosivuillaan kertoneet julkisesti avustavansa hanketta. Olemme luonnollisesti kiitollisia kaikenlaisesta avusta!

Kansan yhtenäisyys ry:llä ja Suomalaisapu ry:llä on samoja henkilöitä hallituksissaan. Tekevätkö nämä yhdistykset yhteistyötä? Miten?

Näillä yhdistyksillä ei ole yhteistyötä – ne ovat luonteeltaan ja säännöiltään erilaisia yhdistyksiä. Tuemme tietysti kaikenlaisia kansallismielisiä hankkeita.

Mikä teidän suhteenne on Vastarintaliikkeeseen? Kerätäänkö kannattajakortteja PVL:n katuaktivismin yhteydessä? Kun puolue saadaan puoluerekisteriin, ketkä hyväksytään sen ehdokkaaksi? Millaiset kriteerit? Pitääkö tunnustaa kansallissosialismia?

Kuten jo todettua, kannustamme kaikkia arvomme allekirjoittavia auttamaan puoluehankkeen etenemisessä. Vastarintaliike on julkisesti kertonut avustavansa hanketta, ja pidämme tätä apua tervetulleena. Ehdokasasettelu ei ole vielä millään tavalla ajankohtainen asia vaan etenemme askel kerrallaan.

Mihin puolueena pyritte? Millainen puolueohjelma? Tuetteko samoja teemoja kuin PVL:n poliittinen manifesti? Jos, niin: PVL on kertonut pyrkivänsä pohjoismaiseen vallankumoukseen – onko puoluehanke nyt suunnanmuutos? Onko puoluehanke demokraattiseen järjestelmään sopeutumista? Onko teillä tarve vaikuttaa myös parlamentaarisin voimin?

Tavoitteena on tuoda Suomen puoluekentälle radikaali ja aito kansallismielinen vaihtoehto. Ennen yksityiskohtaisen puolueohjelman kirjoittamista meillä on tavoitteena saada puolue rekisteröityä. Arvoistamme, joiden pohjalle tuleva puolueohjelma rakentuu, on kuitenkin selvästi ja kattavasti kerrottu verkkosivuillamme, missä jokainen kiinnostunut voi käydä niihin tutustumassa.

Lyhyesti: vaadimme uskottavaa rajavalvontaa, tahdomme palauttaa rahapolitiikan EU:lta Suomelle sekä rakentaa itsenäisen armeijan. Tahdomme myös suojella suomalaisia ydinperheitä valtamedian ja Setan kaltaisten ääriliberaalien järjestöjen markkinoimalta homokulttuurilta. Valtion on varmistettava, että suomalaisilla on mahdollisimman edulliset olosuhteet perustaa suuria perinteisiä lapsiperheitä. Toisin sanoen tahdomme itsenäisen Suomen, joka päättää omista laeistaan, joka suojelee omaa verenperimäänsä ja jonka selkärangan muodostavat suomalaiset ydinperheet.

Vastarintaliike ja Kansan yhtenäisyys ry ovat eri järjestöjä.

Miten pitkään puoluehanke on ollut vireillä? Aloitettiinko kannattajakorttien kerääminen PVL:n lakkauttamisuhan takia? Vaikuttaako PVL:n lakkauttamisvaade jotenkin puolueprojektiin?

Yhdistyksen verkkosivut julkaistiin viime toukokuussa ja korttien kerääminen aloitettiin kesäkuun 9. päivä. Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen kohdistunut kieltohanke ei ole vaikuttanut yhdistyksemme perustamiseen.

Kansan yhtenäisyys ry, kuten monet muutkin isänmaalliset järjestöt ja yksityishenkilöt, tuomitsee korruptoituneen ja politisoituneen Poliisihallituksen toiminnan tässä asiassa. Ihmettelemme myös sitä, miksi media tai edes niin sanotut tutkivat journalistit eivät ole uskaltaneet tai halunneet kirjoittaa tuomion tai koko kieltohankkeen epäkohdista. Pidämme tätä viime vuosien yhteiskunnallista kehitystä huolestuttavana. Keinotekoinen ”monikulttuurisuus” näyttää pysyvän kasassa ainoastaan tiukalla vakoilulla (tiedustelulaki) ja oppositioon kohdistuvilla kieltohankkeilla.

Monissa Euroopan maissa maahanmuuttajarikollisuus, terrorismi ja orwellilainen valvontayhteiskunta ovat edenneet jo huomattavasti pidemmälle. Näköjään Suomen viranomaiset ja johtavat poliitikot haluavat, että seuraamme samoja jälkiä.

Miten teidät on otettu kaduilla vastaan? Onko puolueelle tilausta? Entä mikä on suhteenne muihin kansallismielisiin puoluehankkeisiin (Reformi, Suomen Kansa Ensin)?

Vapaaehtoisilta kerääjiltä saadun palautteen ja omien kokemustemme perusteella meidät on otettu hyvin vastaan kaduilla. Kaduilla huomaa myös hyvin, miten jakautuneita suomalaisten näkemykset ovat esimerkiksi maahanmuuttoon liittyvissä asioissa, sillä välillä vapaaehtoiset joutuvat käymään myös kiivaita väittelyjä eri kantaa edustavien kanssa. Monet tulevat myös avautumaan kielteisistä kokemuksistaan liittyen maahanmuuttajiin. Yllättävän monet ovat harmitelleet sitä, ettei oman puolueen johto edusta maahanmuuttokysymyksissä lainkaan sellaista kantaa, mitä itse edustaa. Näyttääkin siltä, että käytännössä kaikki eduskuntapuolueet ovat enemmän tai vähemmän sitoutuneet ajamaan vallitsevaa monikulttuuri-ideologiaa, mutta kaikki suomalaiset eivät ole, joten selvästi meille on tilausta.

Meillä ei ole virallista suhdetta muihin järjestöihin tai puolueisiin, mutta monet haluavat avustaa meitä, ja olemme siitä kiitollisia.

Aiotteko saada jo seuraaviin eduskuntavaaleihin ehdokkaita? Millä aikataululla kannattajakortit kokoon?

Emme tavoittele osallistumista vielä seuraaviin eduskuntavaaleihin, sillä siihen nähden aika on rajallinen emmekä tahdo lähteä hätiköimään kiireessä. Aiomme rakentaa kestävän ja kauaskatseisen parlamentaarisen vaihtoehdon, joka on mukana muuttamassa Suomen suuntaa kohti terveempää yhteiskuntaa.

Näillä näkymin kortit saadaan kokoon ensi kesänä. Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni allekirjoittaa kannatuskortin tai ryhtyy jopa kerääjäksi, mikä nopeuttaa tavoitteen saavuttamista.

3 KOMMENTIT

  1. Olihan taas joo Ylenantajilla puolueeton ja subjektiivinen artikkeli. Vaikea nähdä mitään kosketuspintaa tämän haastattelun vastausten kanssa. Puolueeton tiedonjakaja…

  2. Kerran Köpiksessä Flyin’ Finn aarporasi vanhemman rahtarin ominaisuudessa juhaL:n tuolloin vielä suht’ neitseellistä B-rappua hieman väljempään formiin. Sitten hän lennosta vaihtoi yllättäen nk. “perseen syömiseen”. JuhaL hieman sitä pelästyikin nuorempana, kun Finn ahnaasti laittoi haisemaan, popsien samalla myös kaikki maittavat “rekkamiehen pastillit” parempiin suihin.

    Sitten siinä touhun tuoksinassa Flyin’ Finn katsoi minuun ja kysyi kuin ohimennen: “Tiedätkö mikä tässä on ainoa miinuspuoli?” ja vastasi ennen kuin hölmistykseltäni mitään ehdin edes sanoa: “No, tässä on herkkupuoti ja kaasukammio samassa!” Ai perkele että nauroin, mutta Finni se käänsikin juhaL:n tomerasti ympäri, tarttui tämän juutalaisista hörökörvista kiinni ja paukutti taas menemään vanhaan malliin takaapäin.

    Tällä kertaa en jäänytkään sanattomaksi, vaan totesin silmää nikaten Flyin’ Finnille: “Heil sun heiluvilles!”, kun tämä pisti pallit juhaL:n kalpeita pers’poskia vasten paukkuen!

    • Haha. Israel fanaatikko ja poliisin vasikka on alkanut käyttämään nyt toisten nimimerkkejä (niiden +10 omansa lisäksi). No hyvää joulua sinne Niuvanniemeen!

Comments are closed.