Koti Uutisia Pohjoismaat Kansallissosialistit tuhosivat pedofiilityynyjä Ruotsissa

Kansallissosialistit tuhosivat pedofiilityynyjä Ruotsissa

5

Helsingborgin Pride-juhlien aikaan Ruotsissa homo ja pedofiililobbarit asettivat kaupungin keskustassa sijaitsevaan puistoon jättimäisiä puhallettuja sateenkaarityynyjä. Tyynyjen tarkoituksena oli tarjota paikkaa rappioituneille kansalaisille, jotta he voisivat aikaa lasten kanssa puistossa makaillen.

Paikalliset kansallissosialistit eivät kuitenkaan hyväksyneet rappiokulttuurin monumenttia kaupungissaan, joten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä he suorittivat vastaiskun. Iskun aikana ilmatyynyt viillettiin auki niin, että niistä tuli käyttökelvottomia. Täten paikkakunnan lapset pelastettiin pedofiilien aivopesulta.

Kansallisen Vastarinnan ruotsalainen sisarlehti Nordfront on vastaanottanut nimettömän kirjeen tekijöiltä. Kirjeessä he kertovat syynsä tekoon ja muistuttavat rappiokulttuurin propagandajärjestöjä siitä, että kansallissosialistit eivät koskaan tule hyväksymään heidän toimintaansa kansan keskuudessa.

“Niin kauan kuin pedofiilit kulttuurimarxistit siirtävät rintamaansa lähemmäs katujamme ja torejamme korostaakseen epäterveitä elämäntapoja, tulemme vastustamaan sitä. Antakaa lastemme olla rauhassa”, lukee Nordfrontille lähetetyssä kirjeessä.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Näitä Pride viikkoja vaikuttaisi olevan nyt vähän joka viikko jossain päin. Luulin että se olisi yksi viikko kerran vuodessa ja sitten voisi huokaista helpotuksesta, mutta kun ei. Joka kaupungilla ja kylällä pitää näköjään olla omansa eri aikoihin.

  2. Hienoa, aivan oikein! On se helvetti, että tuota saastaa levitetään/tuputetaan kaikkialla kokoajan.

  3. Joku ääliö joskus totesi “Missä poltetaan kirjoja, siellä ennenpitkää poltetaan myös ihmisiä”
    Hartaasti nyt elättelen toivoa, että missä puhkotaan pedofiilityynyjä, myös ennenpitkää tuikitaan reikiä myös pedofiileihin

  4. Ehkä niiden tyynyjen päällä olisi ollut mukavampi raiskailla kuin kovalla maalla.

    Mitä tulee JuhaL:n kommenttiin kirjojen polttelusta niin mietin että miksi Mein Kampf on niin monessa valtiossa kiellettyjen kirjojen listoilla? Samoin Gaddafin The Green Book tai Intialainen kirja Great Leaders. Puhumattakaan “Sie hatten, Sie doch hatten”.

Comments are closed.