Koti Uutisia Kansallissosialistisilla teoksilla suurta kysyntää Bulgariassa

Kansallissosialistisilla teoksilla suurta kysyntää Bulgariassa

3

Saksalainen valtavirtamedia nosti hiljattain kohun liittyen kansallissosialistisen materiaalin laajaan myyntiin Bulgariassa. Saksa on tunnettu kansallismielisiin kohdistuvista tiukoista sanan- ja mielipidevapauden rajoituksista, mutta Bulgariassa esimerkiksi Adolf Hitlerin Taisteluni-kirjaa myydään avoimesti muun kansallissosialistisen kirjallisuuden ohella.

Saksalaisen toimittajan mukaan kansallissosialistista materiaalia on Bulgariassa “suunnilleen yhtä helppoa ostaa, kuin vihanneksia”. Toimittajan mukaan on myös selvää, että kyseisellä kirjallisuudella on laajaa kysyntää Bulgariassa.

 

Aiheesta muualla:

http://www.novinite.com/view_news.php?id=144015

3 KOMMENTIT

  1. Tästä voitanee vetää johtopäätös, että Bulgariassa on valveutuneita kansalaisia, jotka seuraavat aikansa tapahtumia kriittisellä näkökannalla, ajattelevat omilla aivoillaan ja osaavat vetää viime vuosien ja vuosikymmenten tapahtumista omat johtopäätöksensä. Hienoa!

  2. Tämä “kansanvalta” on yhtä suurta humpuukia kun Nykäsen otsikot lehdissä.. Ja että demokratiaa ei ole olemassakaan.. Kansaa sumutetaan turhilla lupauksilla. Se ei ole demokratiaa, että kansa valittaa, vai onko sinusta? Hyvä hallinta on sellaista, että kansa ei valita! Toimiiko tämä demokratia esim. Kreikassa? Tai toimiko kommunismi Neukkulassa? Mutta tiedätkö mitä? Kansallissosialismi toimi Saksassa hyvin, oli töitä, eläinsuojelulait, kuria sekä sotilaallisuutta. Sitä terve ja hyvä valtio tarvitsee. Yhden johtajan ja puolueen, ei jää sitten varaa mussuttaa muista puolueista!

Comments are closed.