Koti Uutisia Kotimaa Kansallissosialistinuoret järjestivät holokaustiaktivismia ympäri maata

Kansallissosialistinuoret järjestivät holokaustiaktivismia ympäri maata

23

Nuorista kansallissosialisteista koostuva ryhmä Kansallissosialistinuoret järjestivät holokaustiaktivismia ympäri maata 27.1. Toimintaa järjestettiin Helsingissä, Oulussa, Turussa, Harjavallassa, Mikkelissä ja ympäri Kanta-Hämettä.

Nuoriso levitti sekä tarroja että banderolleja ympäri maata. Aktivismista julkaistiin myös video, jonka voit käydä katsomassa ryhmän kotisivuilla: https://ks-nuoret.com/video-toimintaa-ympari-suomea-vainojen-uhrien-muistopaivana/

Lähde: KS-nuoret.com

23 KOMMENTIT

 1. Erittäin hienoa, että on tälläinen nuorisojärjestö! Esimerkillistä toimintaa KS-nuoret! 👌🏻Nuorisossa on tulevaisuus. Kansallissosialismi on erittäin kovassa nosteessa!

  Eläköön Voitto!

 2. Hyvä, että nuorikin sukupolvi järjestäytyy aktivismin saralla niin tietää että jatkuvuus on taattu. Ja siistejä nuo tarrat!

 3. Nuorten hartioilla lepää tulevaisuus. On virkistävää havaita, että tällaista aatteen paloa löytyy myös kotosuomesta.
  Liian moni nuori sumentaa aivonsa nopealla viihteellä, pakenee pirstoutunutta maailmaa peleihin, pornoon ja täyttää vatsansa sokerilla.

  Jatkakaa vahvoina!

 4. Mielestäni tässä karkotetaan valtavirtaa jonka tuki tulisi saada. Ei kukaan normi-ihminen, tai edes radikaalimpaa otetta kaipaava traditionalisti, kannata pääkalloja, sääriluita ja puna-mustaa kommandopipo sakkia. Hyvä, että on särmää ja jämptiyttä, mutta tuon porukan estetiikassa on epäilyttävää överöintiä joka voi pelata vihollisen pussiin.

  Tulee mieleen tämä:

  https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/

  • Sinun mielestä siis kansallissosialistiset symbolit / kansallissosialistinen aktivismi on “överöintiä”? Kyseessä on radikaali kansallissosialistinen nuorisoliike, jonka toiminta on todella esimerkillistä ja tyylikästä! Myös heidän materiaalinsa ja tarrat ovat siistejä! No heidän kotisivunsa kaipaa vielä hieman hiomista, mutta luulen että ne on vasta tehtykin. Mielisairaan saatananpalvoja Pekka Siitoimen touhut oli sitä mainitsemaasi överöintiä, mitä kaikki kansallissosialistit/kansallismieliset, ja kaikki muutkin ihmiset pitivät täytenä pellenä, kuten myös idioottien spurguliike SKE tahraa täysin kansallismielisten mainetta ja pelaa vihollisten pussiin.

   • Arvostus näitä nuoria kohtaan on korkeampi kuin yhdenkään näppäimistölle paheksuntaa oksentavan salaliitto-teoreetikon kohdalla.

    • Samaa mieltä. Ja radikaalimpikin KS-ilmaisu toimii. Pääasia, että on aktiivinen jossain muodossa.

   • Överöintiä on jos näyttää terroristilta ja harakanpelättimeltä. Miten kuplassa joku elää jos kuvittelee tuollaisen estetiikan saavan laajempaa kannatusta. Ikuisessa marginaalisssa pysyvät. Tekee melkein enemmän hallaa kuin hyvää. Näissä asioissa kaikki julkisuus ei ole hyvästä.

  • Anna nuorten olla nuoria ja innokkaita. Nuorilla yleensä ihan aatesuunnasta tai mistään muustakaan riippumatta on tapana provosoida ja olla kärkeviä.

   Jos estetiikka ei kelpaa niin tee esimerkiksi itse jotain sellaista, jonka estetiikka miellyttää omaa silmääsi. Väitän, että nämä nuoret tukisivat sitäkin, mikäli se vain on ideologisesti positiivista tekemistä.

  • Tämä maa on murroksessa. Nyt pitää lisätä höyryä koneeseen. Myöhemmin se olisi myöhäistä, kun maa olisi matutettu.

   Suomen kerkeää vielä pelastamaan.

   • Kyllä, nyt pitää antaa ns. runtua kaikille meidän vihollisille!

  • Oikein hyvin sanottu nimimerkiltä “epäilyttävää”.

   Jotta oikeanlaista uskottavuutta olisi saavutettavissa, tulisi asiansa esittämisessä panostaa nimenomaan asialliseen ulkoasuun, noiden pääkallojen ja sääriluiden sijaan.

   Oppia tyylikkyydestä ei edes kovin kaukaa tarvitse lähteä hakemaan.

   • Mitäs vikaa tottenkoph pääkalloissa / kansallissosialistisissa symboleissa on ja miten se vaikuttaa uskottavuuteen? Päinvastoin, ne on cooleja! Tyylikästä toimintaa KS-nuorilta! Täällä nyt on näitä kaikenlaisia tyhjäpäisiä idiootteja aina lässyttämässä ja arvostelemassa muita. Kannattaa niiden turhat sössötykset sivuuttaa vallan ja jättää omaan arvoonsa. Swastika liput korkeella ja jatkakaa samaan malliin! Olemme ylpeitä teistä KS-nuoret.

    Vallankumous!
    Eläköön Voitto!

    • Ilmaisin edellisessä asian hieman huonosti.

     Tarkoitin sanoa, että riippuen siitä kenelle halutaan viestiä ja mitä, tulisi olla huolellinen milloin mitäkin symbolia käytetään. Nyt vireillä olevan matalan intesiteetin sodan aikana – joka näyttäytyy suurelle yleisölle 100% rauhan aikana – nuo ovat hyvinkin provokatiivisia symboleja. Kaikkein provokatiivisimmat symbolit tekevät herkästi hallaa, mikäli tavoitteena on saada vietyä asiaa eteenpäin sitä vielä tuntemattomille. Ei muuta.

 5. Holokausti-valheella on juurensa valheiden kehdosta luodussa juutalais-myytissä “muinaisesta kansasta”?

  Valheita valheiden alla, kuin kerroksia sipulissa?

  Juutalaiset Turkkilaisten KEKSINTÖ? Heppu on julkaissut kirjan jossa on yhdistetty länsimaista tutkimusta israelilaisen arkeologian tieteen löytöjen kanssa:

  https://youtu.be/TX_xXMsg9BI

  “Juutalainen kansa – kenen keksintö?”
  http://www.jewworldorder.org/the-invention-of-the-jewish-people-paperback/

 6. Sarastus -verkkolehdestä mielenkiintoinen kannanotto:

  “Niin sanotun holokausti-tiedotuksen viitekehyksessä eurooppalaisten kansakuntien täysin legitiimi halu säilyttää oma etninen identiteettinsä ja kulttuurinsa tulkitaankin kansanmurhaavana toiveena Toisia vastaan, jotka eivät ole viedä edes päässeet maan rajojen sisälle.
  Syyllistämisen tarkoitus ei siis ole vain indoktrinoida kansalaiset hyväksymään jo maahan päästettyjä etnisiä kilpailijoita, vaan tämän lisäksi suomalaisten pitäisi sisäistää ajatus, että pelkkä halu vastustaa tänne vielä saapumattomia miljoonamassoja merkitsee symbolista askelta kohti uutta holokaustia.
  Kun monikultturismin kannattajat pyrkivät rinnastamaan maahanmuuton kriitikot natseihin, tarkoittaa se heidän logiikallaan sitä, että kansainvaelluksen vastustaminen on sukua kansallissosialistien poissulkevalle ajattelulle, jonka kannattamisesta ”ei ole pitkä matka holokaustiin”.
  Havaitut tosiasiat puhuvat kuitenkin sen puolesta, että vain maahanmuuttovastaisuus voi estää uuden ”holokaustin”, koska näin estetään isäntämaan kustannuksella omaa intressiä ajavien vieraiden populaatioiden syntymistä Eurooppaan.
  Haaveelliset puheet kulttuurien yhteiselosta ja maailmankylästä saman maantieteellisis-kulttuurisen alueen sisällä eivät kestä kansojen kohtaamisessa havaittua lainalaisuutta, jossa itsetietoisimmat ja sikiävimmät populaatiot pyrkivät assimiloimaan heikommat.

Comments are closed.