Koti Artikkelit Kansallissosialistina nyky-Euroopassa

Kansallissosialistina nyky-Euroopassa

18

AK_kanssosnykeuroop

Kansallismielinen liike on antanut itse itselleen monta pahaa iskua sitten 1950-luvun jälkeen. Kuitenkin nyt, kun elämme aikoja, joina Euroopan kansakunnat alkavat herätä poliittisen korrektiuden unesta, on meidän tehtävä parhaamme ja tartuttava tähän mahdollisuuteen isänmaiden Euroopan pelastamiseksi. Tämä saattaa nimittäin olla viimeinen mahdollisuus pelastaa eurooppalaisen rodun identiteetti ja perimä.

Kaikenlainen lapsellinen “natseilu” ja siihen liittyvä epäkunniallinen käytös kuten yletön alkoholin käyttö, itsensä päästäminen rapakuntoon, perätön uhkailu, suunsoitto ja muu oman pesän likaaminen on lopetettava; mikäli pidät itseäsi kansallissosialistina, on sinun oltava ylpeä ja suoraselkäinen henkilö – henkilö, joka jo pelkällä olemuksellaan saa omien luottamuksen ja kunnioituksen. Sinun tulee kunnioittaa kansasi perinteitä ja arkkityyppejä. Toimiva kansallissosialistinen yhteisö ei saa olla pelkkä poliittinen ryhmä vaan veljeskunta, ideologia ja elämäntapa. Kansallissosialistin on pysyttävä erossa puoluepolitiikan ja kapitalismin korruptoivasta vaikutuspiiristä. Kansallissosialismi nähdään poliittisena aatteena oikeastaan vain siksi, että halua toimia ympäristön hyväksi kutsutaan politiikaksi.

Kansallissosialismi on elämänmyönteinen elämänkatsomus, joten se vastustaa elämää halveksuvia ja vierasperäisiä Euroopan kulttuuriperimään sopimattomia aatteita ja uskontoja – niitä, jotka heikentävät kansanmielisyyttä, pilkkaavat koko Euroopan kulttuuriperimää ja ylenkatsovat esi-isiemme elintapoja. Kansanmielisen lipun alle on koottava joukko miehiä ja naisia, jotka välittävät esi-isiemme perinnöstä, rodusta ja traditiosta ja jotka ovat niitä myös tarpeen tullen valmiita puolustamaan. Kansallissosialismi ei ole mikään klubi, jonne voi tulla ja mennä kuten haluaa. Kansallissosialistin on oltava aktivisti ja taistelija, jolla on vahva soturihenki ja jolla on ehdottomasti elämänmyönteinen asenne.

Kansallissosialisti tuntee solidaarisuutta muihin valkoisiin kansoihin, ja tämän myötä hän pitää vihollisenaan niitä, jotka yrittävät lietsoa vihaa ja katkeruutta näiden kansojen tai veljien välille. Eri maiden kansallismielisissä ryhmissä kukaan ei ole toisen yläpuolella. Kukaan ei julista olevansa “valittu johtamaan”. Tällainen ajattelutapa tulee jättää sionisteille, ja siihen sortuva ryhmä on kansallissosialismin vihollinen. Euroopan kansakuntien välillä tulee vallita solidaarisuus, jossa avun pyytäminen – oli kyse sitten ruoasta ja juomasta, materiaalista tai avustustyöhön tai taisteluun tarvittavasta käsiparista – ei ole häpeä. Pyytää ei tulisi myöskään mitään, mitä toverikansan on mahdoton toteuttaa tai mikä heikentäisi auttajan asemaa. Toverikansan auttamisen pitäisi olla kunnia-asia, kunhan auttajakaan ei lähde apua tarvitsevan kansan kustannuksella hyötymään.

Vihollisemme ei ole se ulkopuolinen kansa, joka haluaa pitää omat tapansa omalla maallaan Euroopan ulkopuolella. Tämä on oikeastaan kansanmielisestä näkökulmasta katsottuna suotavaa. Vihollisiamme ovat ne, jotka haluavat tuhota meidän tapamme ja itsenäisyytemme tuomalla vieraita tapoja sairaiden monikulttuuristen ideologioiden siivellä. Kansallinen identiteetti on suurin aarteemme, joten suojeltakoon sitä kaikin voimin.

Meitä yhdistävät samat arvot, perimä ja tavoite. Meidän on pidettävä linjamme yhtenäisinä ja tuettava toveriamme silloin, kun on tarvis. Voimamme on siinä, että osoitamme arvokkuutta ja kunnioitusta tovereillemme, liittolaisillemme ja kansalaisille, joiden tulevaisuuden puolesta taistelemme. Viholliselle näitä arvoja ei tarvitse osoittaa, sillä heiltä me emme näistä kumpaakaan saa. Kunnioitus viholliselta ei edes ole tarpeen, sillä heiltä haluamme vain pelkoa ja vihaa.

Kansallissosialisti, taistelet toverisi, kansasi ja identiteettisi puolesta. Tee se kunnialla, ylpeydellä ja kunnioituksella.

 

Johannes Kaila

18 KOMMENTIT

 1. Juuri näin tämän tulee olla,erityisen painokkaana näen sen että kansallissosialisti esiintyy moitteetta,suoraryhtisenä ja selvänä aatteensa puolesta.Mikäli näin ei toimita,vihollisen on helppo argumentoida liike roskaväeksi joka humalassa öykkäröi aatteesta jota ei kuitenkaan itse käytöksellään edusta.

  Alustuksessa mainittu sodanjälkeinen aika oli monin tavoin hyvin haasteellista,mutta -30 luvulta lähtien mukana olleet toimijat olivat tuolloinkin esikuvallisia henkilöitä,joiden arvomaailma oli kohdallaan ainakin omalla kotiseudullani.

 2. “Natseilu”? Natsismi kuitenkin nimen omaan tarkoittaa kansallissosialismia ja on nimittäin saksankielinen lyhenne kansallissosialismi sanasta niin mitähän tällä mahdataan tarkoittaa? Rotuopit ja antisemitismi on monille kuitenkin yhä realismia ja olennainen osa kansallissosialismin harjoittamista ainakin jos siitä on kyse eikä näitä kahta pitäisi väheksyä kenenkään asioista tietävän.

  Eikä myöskään pitäisi unohtaa kuitenkaan että uhkailu tai uhkakuvien luonti on myös yksi psykologisen sodankäynnin olomuoto ja monesti myös tehokas sellainen.

  • “Natseilulla” kirjoittaja meinaa varmaan jotain Pekka Siitoimen ja muiden sankareiden tapaa tuoda kansallissosialismia esille. Se jos mikä oli epäkunniallista touhua ja Pekka Siitoin pitäisikin nostaa haudasta ylös, herättää takaisin elävien kirjoihin ja tappaa uudestaan ihan vaan kiitokseksi kaikesta siitä, mitä se idiootti onnistui tuhoamaan ennenkuin mitään kunnollista pääsi edes syntymään.

   Uhkailusta. Artikkelissahan kirjoitettiin perättömästä uhkailusta ja suunsoitosta, jolla on luultavasti meinattu jotain julkisilla paikoilla tapahtuvaa satunnaisten ihmisten uhkailua ja päänaukomista. Se nyt ei ole millään tapaa ongelma liikkeen aktivistien keskuudessa, mutta jotain itseään kansallismielisinä pitäviä narkkareita, juoppoja ja muuten vaan täydellisiä idiootteja tuntuu valitettavasti löytyvän vähän turhankin paljon ja näiden toiminta aiheuttaa ainoastaan sen, että meidät kaikki leimataan samanlaisiksi luusereiksi.

   • “Natseilua” eli ei, niin mieskuntoisuus ratkaistaan taistelukentällä, loppupeleissä. Uho on uhoa, puheet puheita. Teot ratkaisevat, ja lopputulos!

 3. Juurikin näin.
  Mikään ei lokaa ulkokuvaamme pahemmin kuin kännipäinen resupetteri joka saarnaa kovaan sävyyn aiheesta jota ei osaa tuoda esille oikealla tavalla.

 4. Mikäpä estäisi perustamasta tervehenkisiä Suojeluskuntia ja Lotta Svärd -järjestöä uudelleen? Nuorisomme parhaaksi!

  • “Meidän on turvattava kansamme olemassaolo ja tulevaisuus valkoisille lapsille.” -David Lane.

  • Suojeluskuntien uudelleen perustamisen estää
   a) Suomen laki
   b) Kansan laajamittainen opportunismi, vapaaehtoinen orjamaisuus ja välinpitämättömyys kansakunnan kohtalosta.

   En näe, että tästä tilasta voidaan herätä kansaa ilman totaalista elintason romahdusta (nk. “TEOTWAWKI”). Joka muuten on tulossa vääjäämättä.

 5. Olen pettynyt tekstin luomaan “piilomielikuvaan” Mikä siinä on, kun nykyisin lukee kansallismielisiä tekstejä, se on sitä samaa juutalaislobbausta jossa ei enää ole kansoja, on “eurooppalaisia”. Jo pelkästään pohjoismaiden kesken pystytään vetämään ääriviivoja, me suomalaiset emme ole samanlaisia kuin ruotsalaiset, norskit ja tanskalaiset, islantilaisista puhumattakaan. Ja mitä syvemmälle eurooppaan mennään, sitä isompia eroja on ja tulee olemaan, ne eivät ole poispyyhittävissä edes “valkoisen euroopan” sanaa julistamalla.

  Enemmänkin kannattaisi näissä teksteissä suitsia nimenomaan pitämään se OMA oven edusta ja takapiha kunnossa, vasta kun omalla tontilla asiat hoituu, voidaan antaa auttavaa kättä naapurille.

  • Mielestäni kyllä valkoisten eurooppalaisten kansalliset eroavaisuudet on tunnustettu ihan hyvin, ei niitä ainakaan kukaan ole kyseenalaistanut. Rodullinen yhteneväisyys on ja pysyy, kansallisia ominaispiirteitä väheksymättä. Näen yhdistävät tekijät suurempana asiana kuin eroavaisuudet.

   Pointtina on mielestäni pikemminkin se, että pienet valkoiset kansat ovat yksinään aivan liian voimattomia käymään omaa vapaustaisteluaan. Ehkä myös siksi on hyvä korostaa yhdistäviä asioita.

 6. Tämä teksti on mainio ja ytimekäs ohjenuora, jonka varmasti jokainen kansallissosialisti allekirjoittaa kyseenalaistamatta!

 7. Kiitokset kaikesta palautteesta.

  “Natseilusta”: Viittasin juurikin päihdehuuruiseen white trash-menoon. Mielestäni maailman kauneinta aatetta on edustettava sen arvojen mukaisesti. Alkoa sopii ottaa silloin ja kaverien kanssa pitää hauskaa silloin tällöin. Mutta mitä konkreettista voisi edes saada aikaan jatkuvasti kännissä sössöttävän isänmaan sankarin, joka todennäköisesti kuolisi taistelukentällä liikarasitukseen tai viimeistään alkoholin puutteeseen. (nimimerkki E hyvin summasikin nämä “natseilun” epäkohdat.) Ja natsihan muuten oli liittoutuneiden käyttämä haukkumanimi NSDAP:n jäsenistä.
  Ja “eurooppalaisuudesta”: Tekstissä en alkanut puuttumaan mihinkään yhteen tiettyyn kansaan, sillä halusin kirjoittaa artikkelin, jonka kaikki Euroopan kansat voisivat allekirjoittaa. Käytin kuitenkin termejä kutent “isänmaiden Eurooppa”, “omat kansalliset perinteet ja arkkityypit”, Euroopan kansakuntien välillä tulee vallita solidaarisuus” etc. tuodakseni esille sen että Eurooppa, valkoisten maanosa, koostuu valkoisista KANSAKUNNISTA, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Niin kulttuurin, perimän kuin identiteetin saralla. Me valkoiset olemme vähemmistöä maailmassa, siksi meidän on pidettävä yhtä. Eurooppa on valkoisille, Euroopan maat valkoisille kansoille.

  Hyvä että saamma keskustelua aikaan. Puhutaan erimielisyydet poikki ja pinoon ja kohdataan sitten vastustajamme yhdessä.

  In Hoc Signo Vinces
  -Johannes K-

 8. Juurikin nuo tässä jo mainitut mielikuvat “natseilusta” pitäisi saada pois ihmisistä ja tuoda kansallissosialismia esiin hienona aatteena ja terveenä, ainoana elämäntapana. Mielikuvana valtaosalla tuntuu olevan kännäävät, nyrkit pystyssä heiluvat, sivistymättömät kaljupäät.
  Tämä oli tosi hyvä ja innostava kirjoitus! Näillä ohjeilla kun mennään ja näytetään hyvää esimerkkiä muille, uskaltaa joku muukin tunnustaa sen sisäisen kansallissosialistin itsessään ja elää sen mukaan, häpeilemättä ja ylpeänä.

 9. mielestäni kirjoituksessa puhutaan aivan liikaa rodusta, kulttuurista ja taistelusta, joka on kuitenkin vain yksi osa kansallissosialistista ideologiaa, vähemmälle on jätetty sionismin,Euroopan Unionin ja mun poliittisen korruptoitumisen vaikutukset ja kuinka kansallissosialismi niihin vaikuttaa. lainatakseni S.P:n sanoja “Olen pettynyt tekstin luomaan ”piilomielikuvaan””
  sillä jokainen ulkopuolelta tullut Nordfrontin sivuilla kävijä voisi saada tästä hieman liian yksinkertaisen kuvan kansallismielisistä.
  Kuitenkin hyvin kirjoitettu artikkeli ja erityisesti jäi mieleen osio missä puhuttiin tästä ns. “sieg hail” meiningistä joka pilaa kansallissosialisten kuvan liittämällä suomalaisen kansallissosialistin uusnatsi toimintaan ja vihattuun/mustamaalattuun kolmanteen valtakuntaan. Nämä kyseiset “uusnatsit” nimittäin ovat juuri he jotka hakkaamalle maahanmuuttajan dösäpysäkillä saavat aina iltasanomat kirjoittamaan etusivun uusiksi

 10. Vastarintaliike on tehnyt hienoa työtä avatakseen tavallisten kävelykatu-kansalaisten silmät aatteen hyville puolille. Toki varjo on pitkä, onhan ihmisten mieliä vuosikymmenet myrkytetty monikulttuurisuuden rikkautta ihannoivalla luonnonvastaisella vihapuheella ja klassisella “Hitler tappoi 9milj. juutalaista” bullshitillä.
  Hyvä kirjoitus siitä, miten kansallismielisen tulisi tuoda liikettä julki.
  Nostan hattua rohkeille aktivisteille, jotka ovat olleet mukana esim. katutempauksissa. Sivistyneesti pukeutunut, asiallisesti ja provosoitumatta käyttäytyvä kansallissosialisti on parasta mainosta muuttamaan niitä vääristyneitä mielikuvia kaljapäissään rettelöivistä “natseista” joita ihmisillä valitettavasti on.

Comments are closed.