Koti Uutisia Kansallissosialistin ja toimittajan väittelystä tuli hittivideo

Kansallissosialistin ja toimittajan väittelystä tuli hittivideo

5

Pitkän linjan kansallissosialisti ja valkoinen aktivisti Arthur Jones pyrkii ehdokkaaksi Yhdysvaltain edustajainhuoneeseen Illinoisin osavaltiosta. Nykyään 70-vuotias Jones oli mukana kansallissosialistisessa toiminnassa jo 1960-luvulla, jolloin hän kuului George Lincoln Rockwellin johtamaan American Nazi Party -puolueeseen. Jones on myös Vietnamin sodan veteraani ja hän on opiskellut yleistä valtio-oppia sekä journalismia.

Hän nousi hiljattain laajemman yleisön tietoisuuteen annettuaan haastattelun uutistoimisto CNN:lle. Haastattelussa CNN:n toimittaja pyrkii nolaamaan Jonesin, mutta lopputulos oli pikemminkin päinvastainen. Hitiksi noussutta videota on katsottu muutamassa päivässä lähes puoli miljoonaa kertaa, ja kommenttiosiossa valtaosa ihmisistä liputtaa iäkkään kansallissosialistin puolesta.

5 KOMMENTIT

 1. Tuolla videolla toimittaja lukee maksetun viestin yleisölle. Hän joutuu koko ajan puhumaan haastateltavan päälle, koska pitkä luettelo syytöksiä piti lukea kokonaisuudessaan. Muuten maksaja olisi vaatinut hinnan alennusta.

  Uutisissa on valtava määrä maksettua sisältöä. — Uutisillakin on, muuten, käsikirjoitus.

 2. Tämä oli tyypillinen amerikkalainen “haastatteluvideo” jossa haastattelija ei oikeasti anna haastateltavalle aikaa eikä mahdollisuutta vastata kysyyksiin. Amerikan yhdysvallat on surkeassa jamassa. Siksi sielä parhaiten pärjääkin se joka huutaa kovimmin ja puhuu röyhkeimmin toisten päälle. Ja siksi varmaan Trumpikin on jo aikoinaan valinnut saman linjan. Huutajien maa.

  Tuo edellä oleva kommentti uutisten käsikirjoituksesta, se oli hyvä. Harva todellakaan ajattelee että uutisillakin on käsikirjoittajat. Ja että uutiset on suurimmaksi osaksi maksettuja mainoksia. Jos katsoo eurooppalaisia uutisia niin niissä puhutaan EU-asioistakin ihan eri tavalla kuin meillä. Eikä normaaleissa päiväuutisissa meillä on yleensä yhtään samaa otsikkoa.

  Itse en varmaan suostuisi haastateltavaksi tai jos sellainen tilanne tulisi niin hymyilisin vieressä niin pitkään että saisin puheenvuoron. Ja aina kun haastattelija tivaisi vastauksia niin palaisin alkuun:”Mikä olikaan se ensimmäinen kysymys…”.

 3. Kova ukko! Siinä on vähän perspektiiviä mahdollisille luovuttajille, kun kaveri on ollut 50 vuotta toiminnassa mukana.

  • Itse ainakin häpeän, jos vanhana gubbena (mikäli elän vanhaksi) joudun toteamaan luovuttaneeni kesken matkan.

 4. Juutalaiset ovat käytännössä vallassa Yhdysvalloissa ja myös Eurooppa on juutalaisten pihdeissä aina Suomen globalistisia kipapäisiä kansanpettuhallitsijoita myöten. Yhdysvallat ovat Israelin vasallivaltio ja siirtomaa sekä palkaton palkka-armeija, joka vuodattaa verensä kuiviin Lähi-idän loputtomissa kriiseissä, joissa goyimeja käytetään härskisti hyväksi kuin hyväuskoisia idiootteja mukamas jonain korkeana jumalallisena tehtävänä, josta ei ole valkoiselle rodulle mitään hyötyä, vaan ainoastaan kuoleman lehtoihin vievää loputonta munatonta tyhmyyttä vailla itsekunnioitusta, jonka juutalaiset ovat järsineet ja mädättäneet matoja kuhisevaksi raadoksi.
  Hyvä video, vallankin Yhdysvaltoja yksinvaltiaana hallitsevan juutalaisomisteisen mediakentän tukahduttavassa kuristusotteessa.

Comments are closed.