Koti Uutisia Kansallissosialistien haastatteluja

Kansallissosialistien haastatteluja

8

Brittiläinen Voice of Albion -radio-ohjelma teki huhtikuussa haastattelun pitkän linjan kansallissosialistisen aktivistin Steve Frostin kanssa. Tunnin mittaisessa haastattelussa käydään läpi Ison-Britannian kansallismielisen liikkeen lähihistoriaa sekä nykytilaa. Siinä sivutaan myös monia merkittäviä kansallismielisiä vaikuttajia vuosien varrelta. Steve Frost johtaa nykyisin kansallissosialistista British Movement -järjestöä.

Mielenkiintoisen haastattelun voi kuunnella YouTubessa:

 

http://www.youtube.com/watch?v=HnxbcIeB8js

 

Voice of Albion teki hiljattain haastattelun myös Juuso Tahvanaisen kanssa. Puolentoista tunnin mittaisessa keskustelussa käytiin läpi muun muassa Suomen kulttuuria ja historiaa sekä Vastarintaliikkeen aktivismia. Haastattelun voi kuunnella tästä linkistä.

8 KOMMENTIT

 1. Joo tuollainen uutisointi on ihan naurettavaa. Luin kanssa Suomen Kuvalehdestä sinänsä asiallisen artikkelin, jossa käytiin läpi sotaretket, mihin suomalaisia vapaaehtoisia oli osallistunut aina heimosodista Jugoslavian hajoamiseen. Mutta sitten nämä etniset suomalaiset oli rinnastettu näihin “suomalaisiin” muslimeihin, jotka nyt käyvät jihadiaan Lähi-Idässä.

  Noh sen ei pitäisi olla enää kellekkään yllätys millä tolalla Suomen media on.

 2. Kalevi kiitos tästä vitutuksen maksimoimisesta. Milloin SVL alkaa toimimaan ns.suoremmin? Tai ylipäätänsä etniset suomalaiset.

  • Liity Vastarintaliikkeeseen, niin voit olla mukana kehittämässä sitä!

   Muista etnisistä suomalaisista ja heidän organisoitumisesta. Anna itse esimerkki, niin muut seuraavat perässä!

 3. E, olen ollut mukana jo kolmisen viikkoa paikallisten SVL henkilöiden kanssa.

 4. Katsahdus naapurin militarismiin hyvän musan kera. Ainut valtio euroopassa missä ei olla etnisyyttä mamuilla pilattu. Suomalaisia vihastuttavista muistoista huolimatta. Toki sillon valllan kahvassa oli aivan muut kuin etniset venäläiset. http://www.youtube.com/watch?v=wabf5sbni0E

Comments are closed.