Koti Artikkelit Kansallissosialismi – yksin maailmaa vastaan

Kansallissosialismi – yksin maailmaa vastaan

21

Artikkelin otsikon väite on raju, ja monet varmasti vaativat perusteluja sille. Väitän, että kansallissosialismi on aate, jota on mustamaalattu ja josta on valehdeltu enemmän kuin mistään muusta aatteesta historiassa.

Kansallissosialismia ei edes suostuta kutsumaan sen oikealla nimellä, joten siitä on päädytty puhumaan mediassa, poliitikkojen puheissa, aatteen vastustajien puheissa ja jopa tavallisen kansan keskuudessa “natsismina” tai “uusnatsismina”.

Kuinka monesta muusta aatteesta voitte sanoa, että siitä puhutaan aatetta vastustaneen henkilön kehittämällä termillä? “Natsin” käsite on poliittinen solvaus, jonka keksi Konrad Heiden 1920-luvulla propagandatarkoituksessa NSDAP:tä ja kansallissosialisteja vastaan. Heiden oli juutalainen toimittaja ja sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen (SDP oli NSDAP:n kanssa kilpaileva puolue).

Toki sanat ovat lopulta vain sanoja, mutta termistö kertoo siitä, etteivät vallanpitäjät halua kansallissosialismista sanottavan mitään hyvää. Mitä kansallissosialismi sitten on ja miksi eliitti vihaa sitä niin paljon, etteivät he halua antaa tippaakaan positiivista näkyvyyttä asialle?

Kansallissosialismi tarkoittaa kansanyhteisöä. Se tarkoittaa sitä, että ihmiset huolehtivat toisistaan ja ettei oman edun ajaminen hinnalla millä hyvänsä ole hyve. Kansanyhteisö tarkoittaa, että ihmiset ymmärtävät heillä olevan enemmän yhteistä oman kansansa kanssa kuin mitä heillä on niiden kanssa, joilla sattuu olemaan yhtä paksu tai laiha lompakko kuin sinulla.

Kansallissosialismi tarkoittaa rakkautta omiaan kohtaan. Se tarkoittaa sitä, että olet valmis tekemään mitä tahansa oman kansasi hyvinvoinnin puolesta. Rakkaus omiaan kohtaan ei tarkoita vihaa muita kohtaan, vaan sitä, että tahdomme antaa kaikille roduille heidän tarvitsemansa elintilan. Se ei tarkoita “valkoista ylivaltaa”, jossa valkoinen mies menee ja valloittaa koko maailman, vaan oman yhteisön jatkuvuuden turvaamista.

Kansallissosialismi tarkoittaa luonnon kanssa sopusoinnussa elämistä. Se tarkoittaa sitä, ettemme näe eläimiä sieluttomina hyödykkeinä. Emme näe, että ihminen olisi kaikkien lajien herra. Näemme, että kaikki lajit ovat tasavertaisia luonnon edessä. Emme hyväksy eläinrääkkäystä, joka perustuu voitontavoittelulle. Emme myöskään näe, että esimerkiksi geenimuunneltu ruoka voisi olla hyväksi ihmiselle. Tarkemmin näistä aiheista voit lukea kirjoittamastani artikkelista “Kansallissosialistinen maailmankuva“.

Nämä syyt eivät kuitenkaan varsinaisesti ole niitä, miksi eliitti vihaa aatetta. Kansallissosialismia vihataan, koska se on ainut aate, joka tarjoaa vastavoiman pankkiireille, korruptiolle, järjestäytyneelle rikollisuudelle, eurooppalaisten kansojen kansanmurhalle sekä maanpetturuudelle.

 

Kansallissosialismi vastaan kansainvälinen eliitti

Pankkiirit vihaavat kansallissosialismia, koska kansallissosialismissa heillä ei olisi sitä valtaa, jota heillä nyt on. Pankkiirit voivat nykyjärjestelmässä tehtailla talousrikoksia, joiden maksajiksi päätyvät veronmaksajat – tämä on EU-lainsäädännöllä suojattua toimintaa! Kiinni jäädessään pankkiireita ei laiteta vankilaan vaan “pahimmillaankin” pankit laitetaan vain maksamaan sakot, jotka ovat naurettavan pieniä suhteessa niiden liikevoittoon.

Viimeisimpänä esimerkkinä voisi mainita Italian, jossa maan talouden romuttaneet rikollispankit palkittiin veronmaksajien rahoilla tekemistään rötöksistä “tukipaketilla”, jonka väitetään olevan pankkien pelastamiseen mutta jonka tuotot menevät todellisuudessa yksityisiin taskuihin. Kuinka moni muu yksityinen yritys nauttii samanlaista suojaa valtiolta?

Kansallissosialismissa ei olisi yksityisomisteisia jättipankkeja, jotka voivat oman etunsa nimissä korruptoida päättäjät ja ryöstää veronmaksajien rahat omiin taskuihinsa. Kansallissosialistisessa valtiossa rikollispankkiirit olisivat vankilassa, ei valtion turvaamina ryöstämässä tavallisia kansalaisia.

Valkoisia kansoja vihaavat tahot tahtovat alistaa koko Euroopan valtansa alle. He ovat siinä myös kieltämättä melko hyvin onnistuneet, ainakin jos katsoo sitä, miten meidän päättäjämme toimivat. Tavoitteena on ryöstää kaikki luonnosta irti saatava yksityisiin käsiin, orjuuttaa työtä tekevät massat nollasopimusten orjiksi finanssikapitalistien kääriessä voitot taskuihinsa – ja siinä sivussa tappaa koko valkoinen rotu sukupuuttoon maahanmuuttopolitiikan avulla.

Eurooppaan tulee vuositasolla miljoonia afrikkalaisia. Valkoisia lapsia syntyy vähemmän kuin mitä valkoisia kuolee, ja valkoiset ovat myös globaali vähemmistö. Afrikkalaisilla syntyvyystilastot taas ovat aivan omaa luokkaansa, minkä lisäksi heitä saapuu mantereeltaan tänne loputtomia määriä. Suomessakin väestönkasvu on käytännössä täysin maahanmuuton vastuulla. Ei tarvitse olla kovinkaan terävä matemaatikko, jotta ymmärtää tämän johtavan pitkällä aikavälillä valkoisen rodun kuolemaan.

Etelä-Afrikka on loistava esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun valkoiset menettävät vallan itse rakentamillaan alueilla. Maassa surmataan tuhansia valkoisia joka vuosi rasistisissa murhissa. Raiskauksia tapahtuu joka 17. sekunti. Etelä-Afrikan valkoiset kokevat käynnissä olevaa kansanmurhaa, mutta se ei tunnu eliittiä kiinnostavan. Sama on kuitenkin edessä myös Euroopassa. Jo nyt voimme lukea tihenevään tahtiin terrori-iskuista, rotumellakoista, ei-valkoisten haltuun ottamista alueista, raiskauksista ja niin edelleen. Luuletteko tämän vähenevän tulevaisuudessa?

Kansallissosialismissa nykymallinen monikulttuurisuus lopetettaisiin välittömästi. Vastarintaliikkeen poliittisessa manifestissa kerrotaan, että vieraat massat kuljetetaan valtion kustantamina ja humaaneimmalla mahdollisella tavalla takaisin sinne, minne he kuuluvat. Kansallissosialismi näkee, että valkoisilla, kuten myös muilla roduilla, on oikeus omaan olemassaoloonsa ja omaan alueeseensa. Tämä ei nykyisellään ole mahdollista valkoisille, ja se tulee johtamaan valkoisten kansanmurhaan. Kansallissosialismissa valkoisten kansanmurha on poissuljettu vaihtoehto.

Maanpetturuus ja korruptio ovat nykyajan suurimpia “hyveitä”, joista eliitti nauttii ja joiden hintaa pääsevät maksamaan tavalliset kansalaiset. Kansallissosialisti ei vihaa mitään yhtä paljon kuin korruptiota. Maanpetturuudella en tarkoita sitä, kun moniongelmainen anarkisti polttaa valtion lipun julkisella paikalla, vaan esimerkiksi sitä, kun päättäjämme myyvät Suomen kansan omaisuuden yksityisille jättifirmoille ja Suomen itsemääräämisoikeuden globaalille eliitille. He päästävät maan täyteen tunkeutujia ja laittavat siinä samalla omat bisneksensä hyötymään tästä. Tätä meidän omat päättäjämme tekevät koko ajan häpeilemättä. Palkkioksi tästä kaikesta he saavat vieläpä hyväpalkkaisen työn jonkin jättifirman listoilla. Tässä yhdistyvät maanpetturuus ja korruptio.

Kansallissosialismissa tämänkaltaisesta toiminnasta ei palkita vaan rangaistaan. Kansallissosialismissa kansan etu menee aina yksittäisen ihmisen edun edelle.

Kuvassa Kultaisen aamunkoiton Ilias Kasidiaris.

 

Yritykset kieltää kansallissosialismi

Kansallissosialismi – tämä eliitin vihaama aate – on ottanut viime vuosien aikana suuria harppauksia ympäri Eurooppaa ja varsinkin Pohjolassa. Tämä ei tietenkään ole jäänyt huomaamatta valkoisia vihaavilta tahoilta.

Kultainen aamunkoitto -puoluetta, jonka kansanedustajista monet ovat avoimesti kansallissosialisteja, on syytetty ties mistä viime vuosien aikana. Heidän johtajiaan on vangittu tekaistujen syytteiden varjolla ja puoluetta on yritetty kieltää. Viime joulukuussa Englannin ainut kansallissosialistijärjestö National Action kiellettiin “terroristijärjestönä”, vaikkei yhtäkään heidän jäsentään ole tuomittu esimerkiksi väkivallasta tai ilkivallasta. Pohjoismaista Vastarintaliikettä pyritään kieltämään Suomessa, ja myös Norjassa ja Ruotsissa on aloiteltu keskustelua aiheesta.

Monissa Euroopan maissa kansallissosialismi on aatteena laiton. Jos kutsut itseäsi kansallissosialistiksi Saksassa, voit päätyä vankilaan. Itävallassa voit saada 20 vuotta vankeutta “kansallissosialismin uudelleen elvyttämisestä”. Monissa maissa on myös Kolmannen valtakunnan symbolit kielletty. Sitten on maita, joissa aate ei varsinaisesti ole kielletty mutta joissa poliisi hyökkää äärimmäisen aggressiivisesti kansallissosialisteja kohtaan.

Esimerkiksi Suomessa Vastarintaliikkeen kieltohankkeen perusteeksi poliisi on kertonut järjestön vallankumouksellisuuden, “väkivaltaisuuden” ja “rasismin”. Suomessa on kuitenkin myös vasemmistolaisia järjestöjä, jotka puhuvat vallankumouksesta ja jotka kannattavat oman ilmoituksensa mukaan aloitteellista väkivaltaa. Lisäksi on eräs hallituspuolue, jonka jäseniä tuomitaan jatkuvalla syötöllä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Suomessa liikkeen julkaisemista teksteistä ei ole koskaan annettu tuomiota kenellekään, joten “rasismiin” vetoaminen kuulostaa lähinnä poliisihallituksen moraalisyyllistämiseltä.

Miksei “vallankumouksellisia”, aloitteellista väkivaltaa kannattavia vasemmistoryhmiä tai jatkuvasti “rasismirikoksista” tuomioita saavaa hallituspuoluetta pyritä kieltämään? Vastaus löytyy siitä, etteivät he edusta minkäänlaista todellista oppositiota todellisille vallanpitäjille. “Vallankumoukselliset” vasemmistojärjestöt toimivat korkeintaan eliitin likaisen työn tekijöinä, kuten heidän katuväkivaltaa kannattavat antifasistitoverinsa. Esimerkkinä kerrottakoon, että jopa vasemmistoliittoon kuulunut Jari Laine kirjoitti poliisin käyttäneen häntä hyväksi, kun poliisit olivat antaneet hänen pahoinpidellä Vastarintaliikkeen raudoitetun aktivistin.

Laajassa kuvassa äärivasemmistolaiset “antifasistit” ovat kuitenkin epäonnistuneet yhteiskunnan suojaamassa tehtävässään estää kansallismielinen toiminta. Sekä Suomessa että koko Euroopassa on tavallinenkin kansa jalkautunut kaduille massoittain, vaikka vasemmistorikolliset ovat pyrkineet pelottelemaan heitä. Taktiikka on saattanut toimia joissain maissa takavuosina, muttei toimi enää. Vasemmiston itsetunto on hajotettu.

Mikäli kieltohankkeessa olisi todella kysymys Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen “rasismista”, luulisi poliisin vaativan myös perussuomalaisten kieltoa, sillä heidän jäsenensä ovat saaneet tuomioita myös tämän kuluvan vuoden aikana. Näin poliisi ei kuitenkaan tule toimimaan, koska perussuomalaiset ovat tehneet sen, mitä Vastarintaliike kertoi jo ennen vuoden 2011 “jytkyä” tapahtuvan: he tulevat kääntämään takkinsa. Sen he ovat totisesti hallituskautensa aikana tehneetkin huijattuaan ensiksi suomalaisilta äänet.

Koska vasemmisto on epäonnistunut, on valtio joutunut ottamaan kovemmat keinot käyttöön, ja nyt he ajavatkin järjestöjen kieltohankkeita läpi. Kieltohankkeiden lisäksi poliisi ahdistelee ihmisiä, joiden he epäilevät olevan yhteyksissä kansallismielisiin. Poliisi myös osallistuu poliittiseen mustamaalaamiseen ja jopa levittää valheita. Lisäksi median on ilmeisen helppo ohjata poliisia hätääntymään ja vangitsemaan ihmisiä asioista, joista ei normaalisti ketään vangittaisi useaksi viikoksi. Nämä ovat eliitin tapoja painostaa ihmisiä olemaan liittymättä heitä epämiellyttävään toimintaan.

Kansallissosialismi on todella aate, joka ainoana maailmassa tarjoaa vaihtoehdon globaalin eliitin mielivallalle aina ruohonjuuritasolta kansainväliseen politiikkaan. Siksi päättäjät ovat valmiita paljastamaan todelliset kasvonsa, vaikka he pinnallisesti väittävät olevansa “vapauden” ja “demokratian” puolella.

 

Jesse Torniainen

21 KOMMENTIT

 1. Nyt olisi oiva tilaisuus jakaa käännytyspäätöksen saaneille tp hakijoille kansallissosialistista materiaalia jonka he voisivat viedä vientituotteena kotimaihinsa. Kansallissosialismi on järkiaate jonka varmasti moni näkisi ratkaisuna kotimaansa ongelmiin. Ois kova isku globalisteille jos tämä matuvyöry käännettäis niitä vastaan.

 2. Hyviä perusteluja! Kyllä se vaan maailman meno tänä päivänä herättää ihmiset kysymään, että millainen maailma olisi, jos kansallissosialismi olisi voittanut. Nyt vaan kaikki aktivoitumaan Vastarintaliikkeeseen tai edes hankkimaan tukijäsenyys, eläköön voitto!

 3. Suomessa valitettavan vähän ihmisiä viitsii pysähtyä ajattelemaan asioita. Ja jos pysähtyykin, niin pääosin ajattelu tapahtuu oman hyvinvoinnin ehdoilla. Ei viitsitä ajatella yhtään pidemmälle tai laajemmalle kuin on pakko. Oma elämä ja oma hyvinvointi on kaikki kaikessa. Eletään elämä Marixissa ja luullaan että kaikki on hyvin. Mutta samaan aikaan ihmetellään omaa tyytymättömyyttä elämään ja sitä lääkemäärää joka syödään joka ikinen päivä. Puhumattakaan psyykelääkkeistä.

  Kun ihminen toimii omaatuntoaan vastaan, mieli kapinoi. Toisilla se näkyy ärtymyksenä, verenpaineena, lihoamisena tai erilaisten keskushermostoon vaikuttavien aineiden käyttämisenä. Joiden psyyke ei kestä sisäistä ristiriitaa. En tiedä kuka on opettanut suomalaisille lauseen:”Ei mulla enää ole väliä mutta nuoria käy sääliksi”. Tuo lause on kuultu satojen ihmisten huuulta. Ja joka kerta henkilön väliinpitämättömyys omien kohtalosta pistää vihaksi. Ollaan valmiita teuraalle eikä edes puolustauduta. Ollaan luovutettu kun ollaan saatu oma “pala kultamunasta”.

  Juuri näiden ihmisten “ei ole väliä enää” tulisi nousta yhtenä rintamana vastustamaan yhteiskuntamme korruptiota sekä taloudellista orjuutusta, jotta tulevaisuuden sukupolvilla olisivat asia paremmin. Nyt maastamme vähenevä suuri-ikäluokka on maamme “sokeritoukka” joka on saanut kaiken koko elämänsä aikana mitä he ikinä ovat halunneet. Heidän vanhempansa tekivät uhrauksia heidän hyväkseen. Mutta he eivät tee mitään edeslastensa hyväksi. Tai lastenlasten.

  Saksassa sanotaan hyvin: Anna ja anna elää. Eli älä ole ahne, jaa vaurautasi muillekkin. Ole sopusoinnussa ympäristösi ja itsesi kanssa. Saksassa sanotaan myös että: Vauraus ei koskaan tule taloon yhden sukupolven aikana. Se vaatii vähintään kolme. No, sodan käyneet joutuivat rakentamaan maan. Seuraava sai sen ilmaiseksi. Mutta tuhlasi isiensä uhrauksen. Sitä seuraava koitti jälleenrakentaa vaurautta, joka tuhottiin -90 luvun lamassa.

  Ja nyt, edessä näyttää olevan pitkä tie…

 4. Tästä kirjoituksesta täytyy jo ymmärtää mistä on kyse. Todella haastavaa saada tämä oikea totuus koko kansan tietoisuuteen ja taistella valtamedian vääristelyjä vastaan. Maanpetturieliitti vapisee, kun tuomiopäivä lähestyy vääjäämättä. Siinäpä syytä kieltohankkeille.

 5. Hyvä kirjoitus, ikävä kyllä suurin osa ihmisistä ei ymmärrä, vaikka tuon vääntäisi 50 mm rautaputkesta. Tuosta tekstistä vois kyllä yrittää vääntää varsinkin nuoriin vetoavan kirjoituksen, vähän lyhyempänä ja A4:lle mahtuvana. Sitä voisi sitten jakaa ympäri Suomea, kukin tahollaan.

 6. Demokratia ja lähes kaikki poliittinen mesominen täällä on turhaa. Sillä, kun valtion talouden sydänveri, eli sen raha- ja pankkijärjestelmä on ulkopuolisen ja täysin valtioiden hallinnosta irrallaan olevan yksityisen kartellin (BIS) hallussa, ei ole väliä nimitetäänkö sitä yhteiskuntaa kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Tässä ei kannata myöskään luulla, että jollain nimellisellä asialla, kuten valuutan nimellä, tai sen keskuspankin nimellä olisi jotain merkitystä. Edes EU -jäsenyydellä tai siitä eroamisella ei ole merkitystä. Esimerkiksi Suomi on ollut tämän velkajärjestelmän orja jo 1863 lähtien.
  Ajatellaampa asiaa vaikkapa näin; Jos minä olisin maailman tyranni, eli BIS raha- ja pankkijärjestelmä -kartellin hallitsija, en välittäisi siitä mikä puolue, tai -ismi jossain maassa olisi vallassa, kunhan he vain käyttäisivät vaihdonvälineenään minun järjestelmäni rahaa ja velkaantuisivat vain minun järjestelmälleni, joko yksityisesti tai valtiollisesti, tai liittona keskenään, ihan miten vain. Ei paljoa kiinnostaisi mikä ideologia/puolue missäkin on vallassa, tai mikä uskonto tai aate.
  Mutta, jos ne valtiot irtautuisivat tästä minun rahakartellista, kuten Saksa 1930 -luvulla tai Libya, niin hermostuisin. Kaikki tälläiseen irtautumiseen johtavat toimet kitkisin perinjuurin jo heti alkuunsa ja perustaisin tilalle vaikkapa valeoppositioliikkeitä tilanteen rauhoittamiseksi. Myös huomion vetäminen tästä asiasta pois (sirkushuveja kansalle) olisi tärkeää. Tarvittaessa vaikka päihdyttäisin kansan viinalla, huumeilla ja psyykenlääkkeillä, jottei se heräisi tähän asiaan.
  Huh … onneksi minä en ole maailmantalouden tyranni 🙂
  Huomattavaa on, että myös Islanti kuuluu edelleen tähän BIS -rahakartelliin. Todellakin, paras orja on sellainen, joka ei tiedä olevansa orja.
  Tämä yksityinen rahanlainaaja ( BIS -rahakartelli) määrää joka ikisen vähääkään merkittävän asian yhteiskunnassamme, ja asettaa myös valtaan omat nukkehallitsijansa

 7. Tämä yksityinen rahanlainaaja ( BIS -rahakartelli) määrää joka ikisen vähääkään merkittävän asian yhteiskunnassamme, ja asettaa myös valtaan omat nukkehallitsijansa kuten presidentit, hallitukset ja ministerit. Vaalit, demokratia, politiikka ja puolueet ovat tässä systeemissä sille vain teatteria, eli kansan aktiiviisen osan sitomista erilaisiin turhiin näennäistoimintoihin – näin kansa luulee pystyvänsä ”vaikuttamaan” asioihinsa, vaikka se todellisuudessa vain rimpuilee velkahirressä. Kapinaliikkeet vesitetään soluttamalla.
  Ettei kansa kokonaan riudu velkataakan alle – kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan ”lypsää” tämän velkarahajärjestelmän avulla. Kuitenkin nämä pankkiirit luovat lainansa tyhjästä, käytännössä ilmaiseksi, eivätkä lainaa mitään omaansa.
  BIS (synt. 1930) on Rothschildien ja muiden juutalaisten velkarahadynastioiden luomus; hehän ovat hallinneet maailmaa saatuaan oman yksityisen velkarahapankkinsa maailman voimakkaimman valtion USA:n keskuspankiksi v. 1913 (FED; USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa yksityisiltä pankkiireilta).
  Lisää aiheesta :
  The biggest mistake the American people
  Kun he tuolloin saivat USA:n täydelliseen orjuuteensa (joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea), he tulivat samalla käytännössä maailman herroiksi (loppu on vuoden 1913 jälkeen ollut vain maailmanvallan käytännön hiomista ja muotojen luomista). Aluksi BIS hoiti Saksan kulta-asiaa; Saksahan oli Versailles’ssa alistettu ja orjuutettu juuri Rothschildien johtamien juutalaisten toimesta (eri maiden edustajat olivat juutalaisia tai heidän käsikassaroitaan).
  BIS sitten kehittyi mainittuna maailmanvallan muotoseikkojen kehittelynä keskuspankkien keskuspankiksi. Ne keskuspankit, jotka kuuluvat BIS:iin, ovat Rothschildien ja muiden juutalaisten rahadynastioiden hallinnassa tai omistuksessa, aivan sama kumpaa sanaa käytetään. Ne harvat keskuspankit, jotka olivat näiden kansainvälisten pankkiirien kontrollin ulkopuolella, ovat joutuneet

 8. (esim. Libya) tai joutumassa väkivalloin (sota) Rothschildien täydelliseen orjuuteen. Rothschildit edustavat koko heimoa. Esim. EKP on BIS:n jäsen eli täydellisesti Rothschildien pankki.

  Suomen Pankki on EKP:n haaraosasto (kuten EKP:n ja SP:n sivuilta käy ilmi) ja siten täydellisesti Rothschildien yksityinen pankki. EKP:ssa ei ole EU:lla tai sen jäsenmailla minkäänlaista sananvaltaa; se on täysin riippumaton yksityinen rothschildilainen pankki.
  Koko systeemi on Rothschildien luomus, joten eihän näistä asioista pitäisi olla mitään epäselvyyttä.
  Sisäpiiriläisenä asioita näkemässä ollut Carrol Quigley kirjoitti v. 1966 kirjassaan ”Tragedy and Hope” (s. 324):
  Rahakapitalismilla oli toinen kauaskantoinen päämäärä, ei enempää eikä vähempää kuin luoda maailmaan yksityisissä käsissä oleva taloudellinen kontrollisysteemi, joka kykenee hallitsemaan jokaisen maan poliittista systeemiä ja koko maailman taloutta. Yhteistyössä toimivien maailman keskuspankkien oli määrä kontrolloida tätä systeemiä feodaalisella tavalla salaisilla sopimuksilla, joita solmittaisiin usein pidettävissä yksityisissä kokouksissa ja konferensseissa. Systeemin huippuna olisi Bank for International Settlements Baselissa Sveitsissä, yksityinen pankki, jonka omistavat ja jota kontrolloivat maailman keskuspankit, jotka itse ovat yksityisiä yrityksiä.
  BIS säätelee varantovaatimus- ja korkohanoillaan suvereenisti keskuspankkejaan ja siten meitäkin. Kyseessä on orjuus. Maailmaa pyörittää ”pyhä” rikolliskolmikko Maailmanpankki, IMF ja BIS.
  BIS on tekemisissä keskuspankkiensa kanssa (varantovaatimus- ja korkohanojensa lisäksi mm. myöntää pikalainoina ns. siltalainoja [bridge loans] eri maiden keskuspankeille ennen kuin varsinaiset Maailmanpankin tai IMF:n lainat saadaan ko. maiden hallituksille). BIS päättää valuuttojen devalvoinneista tai tukemisista ja pankkitoiminnan säännöistä. Se kykenee kaatamaan tai nostamaan kokonaisia talouksia.

 9. Nopeasti ja helposti eroon veloista ja ongelmista
  Perustuslain 2. pykälän mukaan valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Suomi on siis kansanvalta eli demokratia. Koska kansasta 99,6% on rahvasta, Suomi on itse asiassa rahvaanvalta eli rahvaantyrannia. Rahvas on ottanut maassa käyttöön väkisin velkaannuttavan ja väkisin orjuuttavan juutalaisen raha- ja pankkijärjestelmän (raha on siinä korollista velkaa pankeille) ja suistanut maan siten pakkovelkaantumisen, velkaorjuuden ja tuhoutumisen tielle. Rahvas on myös luovuttanut maan itsenäisyyden pois, sillä Suomella ei ole enää omaa rahapolitiikkaa, omaa ulkopolitiikkaa eikä riippumatonta lainsäädäntövaltaa ja siihen nojautuvaa riippumatonta tuomioistuinlaitosta. Rahvas on siis toiminut vastoin omaa perustuslakiaan, sillä jos eduskunta edustaa Suomen kansaa, se ei voi luovuttaa Suomen kansalle kuuluvaa valtaa ulkopuolisille (juutalaisille rahajärjestelmän myötä, EU:lle, EKP:lle). Liittäessään Suomen EU:hun rahvas on luopunut kansanvallasta ja siirtänyt vallan ylikansallisille elimille. Rahvaan toiminta on ollut rikollista.
  Koska rahan hallinta (eli järjestelmässämme velan hallinta; rahajärjestelmässämme raha on korollista velkaa pankeille; tulee liikenteeseen lainana) antaa hallinnan kaikkiin asioihin, myös politiikkaan, maan poliittisiin puolueisiin ja maan johtoon, veloista ja ongelmista selviäminen ja Suomen itsenäisyyden palauttaminen onnistuvat vain palauttamalla maahan rahan hallinta. On sanouduttava irti kansainvälisistä pankkiireista, päästävä eroon veloista ja luotava maahan oma terve, velkaan perustumaton rahajärjestelmä. Rahan kohtalo on aina kansan kohtalo.
  Annankin tässä pari vinkkiä rahvaalle, kuinka veloista ja kansainvälisistä orjuuttajapankkiireista päästään irti, vieläpä nopeasti ja helposti.
  Rahamme on siis joka tapauksessa velkaa yksityisille pankkiireille, joten meillä ei ole rahajärjestelmää lainkaan, on vain velkajärjestelmä.

 10. Kaikki liikenteessä oleva raha on jonkun pankista lainaksi ottamaa.
  Pankeilla kuitenkaan EI ole rahaa, eivätkä ne koskaan anna lainaksi mitään omaansa. Ne vain laskevat asiakkaiden allekirjoittamat velkakirjat varallisuudekseen ja muuttavat ne luotoiksi (siis rahaksi) asiakkaiden tileille vastikkeeksi. Näin toimiessaan pankit (ja rahoituslaitokset) luovat aivan uutta rahaa tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Rahan luomisen vastikkeena on vain velkakirja, lupaus maksaa takaisin. Velkakirjat ovat itse asiassa shekkejä luottojen koko määrille. Asiakkaat siis itse rahoittavat omat lainansa. He antavat lainaa pankeille (velkakirjat ovat pankeille varallisuutta, joka voidaan muuttaa rahaksi tai myydä sijoituspankille ja jolla voidaan ostaa valtion velkakirjoja). He siis itse asiassa antavat pankeille sen varallisuuden, jonka pankki sitten lainaa heille takaisin korkoa vastaan. Pankki vain muuntaa velkakirjan rahaksi lainaamatta mitään omaansa.
  Pankit kuitenkin pitävät asiakkaiden niille velkakirjojen muodossa antamaa varallisuutta omanaan, varastavat siis. Tämä on mahdollista asiakkaiden tietämättömyyden ja sinisilmäisyyden tähden. Velkakirjat saatuaan pankit teeskentelevät lainaavansa asiakkaille omaa rahaansa, vaikka ne vain muuntavat asiakkaiden velkakirjojen muodossa pankkiin tuoman varallisuuden rahan muotoon. Ne vaativat – perusteetta – ”velat” takaisin maksettaviksi ja perivät ”lainoilleen” jopa korkoa! Kuitenkin koko varallisuus on koko ajan asiakkaan. Pankki varastaa sen itselleen ja perii vielä korkoa! Vaatiessaan asiakkaalta allekirjoitetun velkakirjan (takaisinmaksulupauksen ja ehtoihin suostumisen) se itse asiassa vaatii asiakasta allekirjoituksellaan hyväksymään tämän varkauden.
  Lopputulos on se, että asiakkaan pankkiin tuoma varallisuus jää oikeudetta pankille, ja pankeille jäävät myös asiakkaalta oikeudetta perityt korot. Asiakas tulee ryöstetyksi.
  Pankkien tulee maksaa asiakkaille takaisin kaikki velkojen lyhennykset ja korot

 11. (pankkien taseissa velkakirjat kirjataankin ”Varat”-kohdassa varallisuutena ja ”Velat”-kohdassa samansuuruinen summa VELKANA ASIAKKAILLE; lainojen rahoitus tulee siis alun perin asiakkailta itseltään)! Ei kukaan ole pankeille todellisuudessa velkaa yhtään mitään! Pankit eivät ole lainanneet mitään omaansa! Kenenkään ei tarvitsisi maksaa lyhennyksiä ja korkoja.
  Velkakirjoissa kuitenkin luvataan maksaa velat takaisin korkoineen. Velkakirjat on siis saatava oikeudessa mitätöityä, ja tämä onnistuu sillä perusteella, etteivät pankit todellisuudessa ole lainanneet mitään omaansa eikä velkasuhdetta niin ollen ole voinut muodostua. Pankit eivät kykenekään esittämään oikeudelle esimerkiksi seuraavia asiakirjoja:
  1) Alkuperäinen lainasopimus, jossa molempien osapuolten allekirjoitukset. Molempien osapuolten allekirjoittamaa sopimusta ei ole olemassa, koska pankki ei sellaista allekirjoita, ettei joutuisi vastuuseen sitoumuksesta myöntää laina lainaamatta kuitenkaan mitään todellista ja omaansa. Asiakas on pannut likoon velkakirjansa ja omaisuutensa, pankki ei mitään, ja sellainen sopimus on pätemätön. Pankki myös vain muuttaa velkakirjan rahan muotoon lainaamatta mitään omaansa, ja tällaisenakin sopimukselta putoaa laillinen pohja;
  2) Kopio pankin tilikirjoista, joka osoittaa, että pankki on lainannut jotain omaansa. Tällaista kopiota pankki ei esitä, koska pankki ei ole lainannut omaa rahaansa;
  3) Vahvistus velasta (valaehtoinen todistus tai allekirjoitettu toimitustodistus). Tällaista vahvistusta pankki ei anna, koska se ei ole lainannut mitään omaansa.
  Pankit eivät siis voi näyttää toteen lainoja. Ne eivät ole lainanneet mitään. Siksi ei voi olla ”velkoja”. Oikeudessa velkakirjat saadaan mitätöityä.
  Kun asiakas on valtio, sen takana ovat veronmaksajat. Valtionvelat voidaan yllä kuvatulla tavalla myös riitauttaa ja velkakirjat saada oikeudessa mitätöityä. Silloin pankeille jo maksetut valtionlainojen lyhennykset ja korot tulevat palautettaviksi valtiolle ja siten veronmaks

 12. Toinen vinkki maassamme yksinvaltiaan asemassa olevalle rahvaalle on se, että valtio alkaa luoda omaa, kansainvälisistä pankkiireista irti olevaa ja velkaan perustumatonta rahaa, jolla velat maksetaan pois. Tämä on nopea ja vaivaton tapa, eikä mitään inflaatiota tai deflaatiota synny, jos pankkien varantovaatimuksia nostetaan samassa suhteessa kuin velkoja on maksettu pois. Kun kaikki velat on maksettu pois, varantovaatimus on 100% ja tuhoisa osittainen varantovaatimus siirretty historiaan. Kun verovaroista ei tarvitse enää maksaa kansainvälisille pankkiireille valtionvelkojen lyhennyksiä ja korkoja, verojen määrä laskee huomattavasti. Maa saadaan velattomaksi muutamassa viikossa/kuukaudessa.
  Merkillinen on ollut ajatus, että omaan, velkaan perustumattomaan rahajärjestelmään siirtyminen johtaisi inflaatioon, sillä inflaatioon johtaa nimenomaan nykyinen velkaan perustuva raha- ja pankkijärjestelmämme. Siinähän raha tulee liikenteeseen vain velkana, ja tämä raha luodaan tyhjästä aivan uutena rahana, jota ei aiemmin ole ollut olemassa. Jokainen laina pankista siis lisää kierrossa olevan rahan määrää ja lisää inflaatiota! Nykyinen rahajärjestelmämme on todellinen inflaatiokone! Velkaan perustumattomassa järjestelmässä rahaa ei tarvitse palauttaa pankkeihin eikä korkoja tarvitse maksaa. Rahan määrää olisi erittäin helppo säädellä.
  Kun nykyisestä kansainvälisten pankkiirien velkarahasta päästään eroon, päästään eroon myös planeettaa riivaavasta pankki- ja aristokratiaeliitistä ja salaseuroista, jotka muodostavat maailmaa hallitsevan varjohallituksen; eroon päästään näkymättömästä rahavallasta ja sen maailmanvaltapyrkimyksestä; eroon päästään nykyisestä valtavan taloudellisen romahduksen uhasta, kun mainittu varjohallitus on aikeissa vähentää radikaalisti liikkeellä olevan rahan määrää (lainananto lopetetaan, korot ylös). Vaatimukset eurosta eroamisen hinnan tutkimisesta ovat ajanpeluuta; on ryhdyttävä irtautumaan kansainvälisten pankkiirien raha- ja pankkijärjestelmästä

 13. Rahan nimen muutos ei muuta mitään.
  Tässä siis vinkkejä rahvaalle. Kehotan rahvasta, maamme hirmutyrannia (demokratia), valppauteen toimissaan. Rahvas on luovuttanut kaiken vallan pois, vaikka perustuslain mukaan valta maassa kuuluu kansalle (josta 99,6% on rahvasta). Kehotan myös kirjoittelijoita älylliseen rehellisyyteen. On näet esitetty sellainen mielettömyys, että edustuksellisen demokratian epäonnistuttua on siirryttävä suoraan demokratiaan, sitoviin kansanäänestyksiin (viittaan Itsenäisyyspuolueen puh. joht. Antti Pesosen kirjoitukseen ”Joku vei kansan vallan” 17.7.2012 Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla). Jos kansa, jolle perustuslaki antaa kaiken vallan maassa, ei kykene itsevaltiaan asemassaan estämään oman valtansa turmeltumista ja katoamista edustuksellisessa demokratiassa, kuinka se kykenisi käyttämään mitään valtaa missään oloissa? Suora demokratia olisi entistä suorempi tie tuhoon! Kansaa ei ole tarkoitettu hallitsemaan itse itseään, eikä se sellaiseen kykene. Itsenäisyyspuolue on suoran tuhon puolue, narripuolue, yksi juutalaisten raha- ja pankkijärjestelmänsä myötä ohjastamista puolueistamme.
  On puututtava myös siihen harhaan, että nykyisten poliittisten puolueidemme avulla voitaisiin päästä eroon juutalaisten kontrolloimasta velkaperusteisesta raha- ja pankkijärjestelmästä. Kaikki puolueemme ovat juutalaisten kontrollissa juuri tuosta heidän velkarahajärjestelmästään johtuen, eivätkä puolueemme ryhdy toimiin juutalaisia tai heidän raha- ja pankkijärjestelmäänsä vastaan; ne ovat juutalaista tahtoa toteuttavia puolueita. Rahvaan on ryhdistäydyttävä ja oltava valpas kaikin puolin, että se toimisi oikein perustuslain 2. pykälän sille antaman mandaatin turvin.
  Lähde : internet 2012

 14. Omavaraisuus pitäisi siis aloittaa rahanluontioikeudesta (Oma raha = itsenäisyys). Vasemmiston ja sosiaalidemokratian tarjoama sosialismi on pankkiorjuutta. Siinä sosiaalipalvelut rahoitetaan ulkomaisten yksityispankkien velkarahalla, tai pakonomaisilla vientipyrkimyksillä. Myös kapitalismi ja nykyinen ”vapaa” markkinatalous ovat kv. rahanlainaajan alaisia, ne käyttävät kv. rahanlainaajaheimon rahaa. Nuo ideologiat eivät luo rahaansa itse. Kv. rahanlainaajaheimo ei välitä siitä mikä poliittinen puolue meillä on vallassa, tai mikä ideologia täällä on käytössä, olkoot vaikka viherpiiperrys, kunhan vaihdonväline on otettu lainaksi heiltä, ja rahanluontoikeus (rahapolitiikka) on eri välikäsien kautta on heillä. Täten kaikki valta, myös poliittinen valta. Tarvittaessa he soluttavat rahavallan voimallaan myös opposiotiovoimat täällä, esimerkkinä PS-puolue.
  Samaa omavaraisuutta ja irroittautumista maailman rahaeliitin lainarahan käytöstä Hitlerin tapaan yrittivät myös Gaddafi ja Saddam. Näillä kaikilla oli nationalistinen raha ja omavarainen talousjärjestelmä, mutta kv. rahavalta ei hyväksy kilpailijoita. Nämä pienet maat eivät olisi pystyneet maailmanvalloitukseen, vaikka media valehteli nämä terroristeiksi ”axis of evil” ja NATO:n avulla kv. pankkimafiaheimo fosforipommitti koko infran näistä maista säpäleiksi, joutumatta vastuuseen.
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/libya-asiaa/
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/irak-asiaa/
  Eikö tämä jo kerro kenellä on valta ?

 15. Valtiomme ei voi lainata omaa rahaansa kansalaisilleen, paikallisille yrityksille, tai itselleen investointeihinsa.
  Se Suomen keskuspankin luoman rahan lainaaminen Suomen valtiolle lakkautettiin jo 1980-luvulla.
  Keskuspankkirahoitus kiellettiin EY:n (nyk. Eu) liittymisen yhteydessä solmituissa sopimuksissa. Vuosi taisi olla 1985.
  http://www.suomenpankki.fi/fi/julkaisut/tutkimukset/keskustelualoitteet/Documents/DP_26_1995.pdf
  Sivulta 170 käy ilmi, että keskuspanki myöntämät lainat julkiselle sektorille loppuivat kuin seinään loppuvuodesta 1985.
  Olisi mielenkiintoista tietää kenen toimesta tuo kielto alunperin tehtiin ja ketkä olivat silloin vallassa?
  Ratkaisu olisi paluu valtion omaan rahaan, kuten Saksan kansallisosialisteilla 1933-45, mutta tälläisiä ehdotuksia ei ole valtapuoleiden, edes vasemmiston suusta kuultu. Jotenkin kaikki puoleet ainakin Suomessa tuntuvat olevat vasemmistolaisia ja ajavan tänne tätä samaa kommunismia ja velkaorjuutta. Nyt jopa Ipussa on kuulemma oma vasemmistolainen siipi.
  Todellinen muutos Suomessa tulee tapahtumaan vasta, kun totuus toisesta maailmansodasta on tuotu kansan tietoisuuteen. Saksa pitäisi vapauttaa sotasyyllisyydestä kokonaan, samoin kuin Suomikin. ”Holokausti” on naurettava kummitustarina, jonka varjolla juutalainen pankkirismi ja kansainvälinen rikollisuus saa kukkia rauhassa. Länsiliittouman tekemistä rikoksista toisessa maailmansodassa pitäisi puhua avoimesti, samoin Neuvostoliitosta ja kommunismistä. Ketä todella johtivat Neuvostoliittoa? Suurin osa suomalaisista ei ymmärrä, että Neuvostoliitto oli juutalaisten (erityisesti USA:n juutalaisten pankkiirien) rahoittama valtio. Bolshevistit olivat suurelta osin juutalaisia ja vallankumous 1917 oli juutalaisten pankkiirien rahoittama. Tätä meille ei kerrota historiantunnilla.

 16. Tuo maininta, että kaikki puolueemme ovat kontrollissa on totta. Sillä, tietyt puolueet on kielletty Pariisin rauhansopimuksessa Suomesta.
  “Välirauhansopimuksen 21. artiklan mukaan:[2]
  »Suomi sitoutuu heti hajoittamaan kaikki sen alueella toimivat hitleriläismieliset (fascisminluontoiset) poliittiset, sotilaalliset ja sotilaallisluontoiset samoin kuin muutkin järjestöt, jotka harjoittavat Yhdistyneille Kansakunnille ja erityisesti Neuvostoliitolle vihamielistä propagandaa, sekä vastaisuudessa olemaan sallimatta tämäntapaisten järjestöjen olemassaoloa.»”
  Lähde:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_v%C3%A4lirauhansopimuksen_perusteella_lakkautetuista_j%C3%A4rjest%C3%B6ist%C3%A4
  Tuo on vieläkin voimassa, ja nuo asiat on sisällytetty myös Pariisin rauhansopimukseen Suomen osalta.
  http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1947/19470020/19470020_2
  Artiklassa 8 kielletään ”fasisminkaltaiset” liikehdinnät ja tätä mm. Suomen antifasistinen liike on täällä Suomessa vahtimassa.
  Pariisin rauhansopimus pakottaa Suomen poliittiseksi suunnaksi demokratian, joka todellisuudessa tarkoittaa roskaväen mylvintää ja kilpahuutoa. Demokratia on siis määrätty Suomeen pakolliseksi ja kaikki liikehdintä demokratiaa (vaikka se olisi kuinka tuhoava järjestelmä) vastaan luetaan fasismiksi.
  Eli tässä maassa ei ole virallisesti sallittu minkäänlaista järjestäytymistä tätä nykyistä perkeleellistä rahavaltaa vastaan. Todellakin, vain rottamaisuus on nykyään sallittua ja laillista.

 17. Oma raha = itsenäisyys!!!
  Tästä on lopen kaikessa kysymys…..ja tämä asia pitäisi nostaa isosti ja lujaa jokaisen Suomalaisen tietoisuuteen. Mikään ei muutu parempaan ennen kuin meillä on oma raha ja itsenäinen valtio.

  Eläköön voitto!

  • Sampo, olet oikeassa joka asiassa. (Paitsi että mikään tuomioistuin ei ota vastaan juttua jossa ihminen on pankkimafiaa vastaan.)

   Kansa (noin 99 % kansalaisista) vaan ei halua tietää asiasta yhtään mitään. Jos aloittaa keskustelu aiheesta (mikäli ihmiset ylipäätään reagoivat), niin se on sellaista: “Vai niin”, “Kyllä se siitä” tai “Älä murehdi. Anna hevosen murehtia, sillä on isompi pää.” Kunnon kansalainen mieluummin on koko elämänsä pankin orja, mutta ei ryhdy tutkimaan miten rahajärjestelmä toimii.

   Mielestäni vain totaalinen romahdus (finanssikriisi ja sen seurauksena syntyvä ankara nälänhätä, anarkia ja sota) voi herättää kansan tästä onnellisesta unesta. Toivon mukaan pakon edessä ihmiset joutuvat ymmärtämään, että vain kansallissosialismissa on pelastus, ja siksi kansallissosialistien on jatkettava tiedon jakamista.

   Juutalaiset laskevat siihen, että väistämättömän, tulossa olevan romahduksen aikana he aina voivat palkata puolet goyimeista tappamaan kapinoivan toisen puolen. Mutta on olemassa pieni mahdollisuus, että nämä laskelmat epäonnistuvat ja heidän tavoittelemansa nk. “hallittu kaaos” ei olekaan hallittavissa, ja siinä on meidän pelastuksemme mahdollisuus.

 18. Alussa oleva kohta ihmisen ja luonnon sopusoinnusta on vedetty äärinaturalismiin jossa ei nähdä eroa ihmisen ja kärpäsen välillä. Miksi ei nähdä eri asteita tuollaisen ja toisaalta kristillisesti perustellun, mutta väärin tulkitun predestinaatioon pohjaavan riistokapitalismin välillä joka johtaa ympäristön raiskaamiseen?

  Ihminen ON arvokkaampi kuin kärpänen tai leijona. Eettinen spesismi on ihan perusteltu asia. Leijona ei osaa säveltää Bachin oratoriota tai muutakaan. Vaan on primitiivisempi laji ja näin ollen viime kädessä ihmisen armoilla. Ihmisellä jäsentyneemmän tajunnan omaavana on oikeus määrittää tuon ilmaisun kyky arvokkaammaksi. Muutenhan vajotaan kulttuurimarxismiin ja arvorelativismiin jossa kaikki on-ihan-yhtä-hyvää kun vain niin joku keksii väittää. Lehmän lanta on ihan-yhtä-arvokasta kuin metsän marjat ravinnoksi. Gangsta rap on ihan-yhtä-hyvää musiikkia kuin Arvo Pärtin Spiegel im Spiegel? Niinkö?

  Ihminen on joko suoraan jumalvoiman luomus tai ulkoavaruuden elämänmuodon luoma koekappale jossa on sekoitettu extraterrestiaali perimää RH + apina verilinjaan. RH- veri ryhmälle, joka on yleinen juuri Euroopassa valkoisten parissa, ei nykytietämyksellä löydy evolutiivista selitystä. On siis mahdollista, että se on juuri yksi markkeri ulkoavaruuden sivilisaation vaikutuksesta meihin. Kuten on kansantarut vaikkapa Japanin valkoisen alukperäiskansan Ainujen alkuperästä. He väittävät tulleensa avaruudesta.

  Luonto on armoton ja julma ja siten primitiivinen. Ihminen on kykenevä korkeamman tason olemukseen yli-luonnollisen sielunsa kautta. Muinainen aatamilainen rotu on Eurooppalaiset eikä nyky edomiitit. Näin ollen nuo vanhat Raamatulliset ohjeet jotka ihmiselle on annettu luonnon vaalimisesta, mutta toisaalta myös sen alistamisesta tarpeisiinsa ovat perusteltuja ohjeita valkoisille.

  Tämä ei tietenkään tarkoita, että ihmisillä olisi oikeus kaltoin kohdella ympäristöään ja varastaa tulevilta sukupolvilta kohtuuttomalla saastuttamisella tai rääkätä eläimiä.

 19. Todella hyvä kirjoitus, en tunne tarvetta lisätä siihen mitään.

Comments are closed.