Koti Artikkelit Kansallissosialismi – NYT, osa 2

Kansallissosialismi – NYT, osa 2

65

Kansallinen Vastarinta julkaisee toisen osan vierailevan kirjoittajan “Kansallissosialismi – NYT” -artikkelisarjasta, joka esittelee vision tulevaisuuden kansallissosialistisesta yhteiskunnasta. Lue ensimmäinen osa TÄÄLTÄ.

Saan korjatun juhlamekkoni kauppakeskus Ukon tutusta ompelimosta vuorokautta ennen juhlallisuuksia. Ostoskeskuksen Ukko-hologrammi hyppii keskellä aulaa heittäen hauskoja ja kannustavia kommentteja sen kanssa kommunikoiville lapsille ja lapsenmielisille. Pieni poika heittäytyy kauppakeskuksen lattialle huutaen naama punaisena, kun äiti yrittää tarjota hänelle mansikoita raparperijäätelön sijaan. Teini-ikäiset juoksevat ohitseni kohti suosittujen sisäliikuntamuotojen, kuten taistelun ja tanssin saleja treenireput selässään. Kestosuosikki on fyysisesti raskas ja vaativa virtuaalitaistelu, joka on sijoitettu erilaisiin pelimaailmoihin. Vartijat valpastuvat hetkeksi metelistä, mutta he jatkavat pian kierrostaan.

Kyläkaupat, pienet pohjoismaista tuotantoa myyvät kauppaliikkeet ja tehtaanmyymälät menestyvät taas hyvin Pohjolassa, joka toimii taloudessaan mahdollisimman omavaraisesti sekä sisä- ja ulkopolitiikassaan täysin itsenäisesti. Muistan varhaislapsuudestani yhä ajan, jolloin kodinkoneet saattoivat kestää käytössä jopa 30 vuotta. Sitten alkoi globalisaation tuottama kertakäyttökulttuurin ja materianpalvonnan aikakausi, jolloin tavaroiden lisäksi valkoisten yhteisöllisyydestä, perinteistä ja kulttuurista tehtiin halpahintaista rihkamaa. Kulttuurimarxismi saastutti luonnon lisäksi myös ihmisten mielet, ja aivan erityisesti se keskittyi aivopesemään nuoret fyysiseen ja henkiseen rappioon.

Hävittäjien lento jylisyttää taivasta, kun tulen ulos Liittouman virastotalon kahvitilaisuudesta päivää myöhemmin. Sain tapahtumakutsun tänä vuonna Freya Marttilan Pohjoismaisessa Liittoumassa työskentelevän puolison Severin kautta. Muistamme yhä, miten YK, EU ja Nato lähtivät yksissä tuumin liputtamaan kehitysmaamaahanmuuton ja ihmisoikeuksien puolesta, jotta halpatyömarkkinat sekä sionistien ajama Kalergi-suunnitelma juurettomasta, rodullisesti sekoittuneesta ja heikkolahjaisesta Euroopasta saataisiin väkisin toteutettua.

Selkärangattomat ja ahneet poliitikot tiesivät tarkalleen, mitä tekivät isäntiensä käskyttäminä. Bolsevikkien ja kommunistien käsissä oli jo kymmenien miljoonien valkoisten verta, mutta lisää oli sitä verta vielä saatava. Väestöräjähdystä tuettiin YK:n väestöpolitiikalla, ja samaan aikaan kehitysmaiden ihmiset ajettiin keskenään eliitin rahoittamiin verisiin sisällissotiin “demokratian” nimissä, jotta siirtolaisvirrat kohti teollistuneita maita saataisiin liikkeelle ja valtiot finanssieliitin kuristusotteeseen. Meitä johtivat täysin moraalittomat ihmiset, joille niin luonto kuin ihmisetkin olivat pelkkiä tuotannon työkaluja ja halpatyömarkkinat yksi tapa tuottaa lisää pääomaa, jolla ostaa kaikki instituutiot kumartamaan eliitin käskyjä.

Tuuli saa korkean virastotalon seinää peittävän lippukankaan symboleineen aaltoilemaan. Leveää katua reunustava lippurivistö jatkuu syvälle ydinkeskustaan ohittaen modernia ja vanhempaa arkkitehtuuria sekä puistoja. Ryhmä japanilaisia turisteja jää ottamaan innoissaan valokuvia. Vapaustaistelun muistolinnakkeen katolla seisoo kansallissosialistisen Suomen ja Pohjolan symboli. Tänään alkoivat Vapaustaistelun voiton 20. vuosipäivän juhlallisuudet. Kukkaistutukset, juhlavalaistus ja liput hallitsevat kaupunkia. Esiintymislavoilla on monenlaista tapahtumaa ja taiteilijoita esiintyy kävelykaduilla. Markkinatoreilla myydään maatilojen ja käsityöläisten tuotteita, ja siellä on myös luomutilojen eläimiä lasten iloksi. Juhlia vietetään useassa kaupungissa yhtä aikaa. Yhden suurtapahtuman teemana on viikinkiaika. Lasten paraati kulki jo aamupäivällä läpi kaupungin. Pienimmät osallistujat olivat vasta taaperoikäisiä lapsia eläin- ja fantasia-aiheisissa puvuissaan.

Huomenna, varsinaisena juhlapäivänä, on vuorossa armeijan sotilasparaati. Toreille ei tarvita enää betoniesteitä eikä satoja mellakkapoliiseja suojelemaan kulkueita tai marsseja. Minut autetaan keppini kanssa eläkkeellä olevan kenraalin, Kalle Rissasen vuoden 1969 Volvo 164:ään, joka lähtee mustien autojen letkaan virastotalolta. Päätän tunnustaa minua hiukan nuoremmalle Kallelle viikko sitten tapahtuneen muistinmenetyksen, joita on sattunut muutamia viime vuosina. “Alan harkita senioriyhteisöön muuttamista. Onhan tässä ikää jo yli 80 vuotta.” Vilkaisen hymyillen ohi vilahtavaa liikennemerkkiä, joka ei ole enää sukupuolineutraali. Osa ihmisistä pysähtyy tervehtimään tai kuvaamaan autoletkaa. Huomiseen sotilasparaatiin odotetaan tulevan yli satatuhatta katsojaa. Lasten oma paraati keräsi jo sekin kadunvarret täyteen väkeä.

Päivän ohjelmaan kuului ennen virallista kahvitilaisuutta tutustuminen historialliseen suurnäyttelyyn kansallissosialismin vaiheista 30-luvun Saksasta nykypäivään. Messualueen ulkopuolella oli näytillä panssarivaunuja, lentokoneita, sotilaspukuja ja aseita. Messupihan lipputangoissa liehuivat harvoin esillä olevat historialliset hakaristiliput. Lapsiperheitä parveili paikalla runsaasti heti aamusta ja moniin kulkuvälineisiin pääsi tutustumaan sisälle asti. Huomenna olisi vielä areenalla viralliset iltajuhlat tänään tuttavapiirissä pidettävien grillijuhlien lisäksi. Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi ei ajeta enää koodaribusseja Afrikkaan, Tuusulan Lotta-museossa eivät soi enää afrikkalaiset rummut eivätkä miehet tanssi enää heinäpellolla mekot yllään. Se oli aikaa, jolloin meitä aivopestiin uskomaan, että biologia, heteroseksuaalisuus, luonnonvalinta ja moraali olivat pelkkää halpaa pintamaalia uuden hajuttoman, mauttoman ja androgyynin ihmislajin maailmassa. Miten sekaisin maailma olikaan ollut silloin!

Vanha Volvo ajaa pienelle niitylle lähelle Severin omakotitaloa hiukan nytkähdellen. Auto alkaa olla yhtä hyvässä vedossa kuin minäkin. Severin kaksi vanhinta poikaa kiiruhtavat paikalle ja tekevät kenraali Rissaselle roomalaisen tervehdyksen ryhdikkäästi yhtä aikaa. Severin vaimo Freya kättelee minua yhdessä kahden nuoremman poikansa kanssa, jotka livahtavat pian omille teilleen. Talon suurella pihalla näen myös perhetuttuni Ellan tyttöineen. Kolmevuotias Nelli juoksee vanhempien lasten perässä kirkuen. Viisivuotias Mirva taas katselee pikkusiskoaan hengästyneenä juoksupyrähdyksen jälkeen ja menee pöytään syömään sinne juuri tuotuja lettuja. Läheisestä kaupunkimetsästä kuuluu ääniä ja arvaan, että Ellan teini-ikäinen poika Okko on siellä kavereineen. Minun ei tarvitse pettyä.

“Parlamentaarikot eivät ole ajaneet tarpeeksi painokkaasti Kiihtelysvaaran alueen harvennushakkuiden lopettamista Aarnikotka-projektissa!” Okko istuu kannolla musta pellavatunika yllään ja vaalea tukka pystyssä sojottaen. Hän on kuitenkin laittanut tunikansa hihaan yläkoululaisten juhlissa käyttämän kansallissosialistisen valtion hihamerkin, vaikkei solmiota ja kauluspaitaa ole. Kukaan ei niitä tosin Okolta odotakaan. Luonnonsuojelu on tärkeämpää kuin koskaan ihmiskunnan historiassa, sillä väestöräjähdys ja teollistuminen ovat tuhonneet planeettaa hirvittävällä tavalla. Tasapainon löytäminen teollisuuden ja luonnon ehtojen välillä ei ole aivan yksinkertainen asia. Kansalaiset on velvoitettu osallistumaan luonnonsuojeluun tai yhteisöllisiin projekteihin. Okon tavoin osa nuorista on kiinnostunut ulkoparlamentaarisesta toiminnasta Vihreä vallankumous -nimisen järjestön riveissä, jonka on todettu valtion senaatissa asti toimivan laillisin keinoin.

“Onneksi hävittäjät lentävät nyt eivätkä lasten päiväuniaikaan”, Ella huokaisee, kun palaan pihalle juhlien keskelle ja taivas jylisee taas. “Onko Okko yhä metsässä?”, Ella kysyy minulta. “Pelkään, että jonakin päivänä hän soittaa minulle ja kertoo olevansa Kongossa GreenWar-sademetsäaktivistien kanssa! Toivottavasti armeija pudottaa pojalta pahimmat kierrokset.” Katson Ellaa lempeästi ja tuhahdan rauhoittavasti. “Okko on fiksu ja päämäärätietoinen poika! Hän on fanaattinen mutta huolellinen kaikessa, mitä tekee, ja olen varma, että hän istuu parlamentissa vielä jonakin päivänä, vaikka minä sitä tuskin olen enää näkemässä.”

Pienemmille lapsille on oma alue pöytineen ja tuoleineen. Elävä musiikki soi suuren pihamaan katoksen alla. Liittouman eteläisen tukikohdan telakka on Ellan miehen Onnin työpaikka, ja myös sieltä on työntekijöitä yksityisissä juhlissa. Ella pääsee livahtamaan Freyan ja miesten luokse juttelemaan, kun hoitopiiri katsoo tyttöjen perään. Minä lupaudun hoitovuoroon puolen tunnin kuluttua. “Kutsuin sitä jo 90-luvulla uuskolonialismiksi. Globalistit kokeilivat, miten pitkälle voivat mennä, kun kaikki heidän vastustajansa yritettiin murtaa systemaattisesti”, Liittoumassa työskentelevä Pekka toteaa Onnille. Kalle ottaa grillistä lautaselleen ruokaa. Severi keskustelee Vetehinen-projektista, jossa maataloustuotannon kuormitus vesialueisiin voidaan minimoida edelleen ja puhuu metsähakkeen ja muun jätteen tuomisesta polttolaitoksiin uusilla kuljetusmenetelmillä. Sitten puhe kääntyy maanpuolustukseen.

Onnin puhelin välähtää ja hän lukee ääneen tuoreen uutisen kiinni jääneestä huumekauppiaasta, joka paljastui yläasteen entiseksi opettajaksi. Se yllättää jopa kaiken nähneen Kallen. “Vanha kulttuurimarxisti siellä antamassa lapsille esimerkkiä globaaleista vapauksista!”, Kalle kiihtyy oikein kunnolla aiheesta. “Sitä porukkaa riittää jokaiseen kaupunkiin ja kortteliin, kun silmä vähänkin välttää. Pitävät pössyttelyiltojaan edelleen Tampereella. Kuulin, että tilan seinältä löytyy nykyään jopa Tarja Halosen kuva. Siinä meillä oli varsinainen ylipäällikkö!” Kalle ottaa taskusta sikarin miesten nauraessa hetken aikaa. Eläkkeellä oleva kenraali on seurueen ainoa tupakoitsija.

“Pohjolaa pakoon muuttaneita entisiä punaisia lähti aikoinaan Saksaan, mutta nyt ne palaavat sieltä mellakoiden keskeltä häntä koipien välissä takaisin. Nyt tänne haluavat jo ranskalaisetkin, mutta pohjoismaista sukujuurta ei monesta ole löytynyt hienoja tarinoita enempää eikä Pohjolan kansalaisuutta saa sepitetyillä tarinoilla. Muuttavat sitten Unkariin, Slovakiaan tai Puolaan. Etelä-Saksa yritetään pelastaa mellakoilta, mutta pohjoisen ghettokaupungit ovat helvetinloukkuja, joista käsin maahanmuuttajien palautuskeskuksia vastustetaan terrori-iskuin. Ei löydy todellista tahtoa hoitaa tilanne, vaikka tolkullisia ja sivistyneitä keinoja olisi ollut estää invaasion luoma islamilaisten ja toisrotuisten valtioiden syntyminen Euroopan sydänmaille. Saksassa kuten muuallakin väärensivät jopa vaalitulokset rahaeliitin vallan varmistamiseksi”, Pekka muistelee menneitä historiallisena päivänä. “Keski-Eurooppa tulee vielä nousemaan, mutta miten monen ihmisen hengen vetkuttelu on maksanut jo tähän mennessä?”

Freya auttaa juhlapalvelun talkooväkeä kodissaan heti, kun tilaisuus tulee. Hän katselee ruokailevaa Ellaa vakavoituen hetkeksi. “Tiesitkö, että naisten äänioikeuden kieltämistä suorissa kansanäänestyksissä ehdotettiin 15 vuotta sitten ääripatriarkaattien puolelta? Ehdotus ei koskaan mennyt edes senaattiin asti. Freya istuu puutarhatuolilla syvänvihreässä mekossaan tumma tukka tyylikkäässä lettikampauksessa, jossa on mukana pari kukkaa, kuten monilla muillakin naisilla. “Olin tuolloin juuri päättänyt pitkän yliopistokoulutuksen. Kiitos feministien vuosikymmeniä jatkuneen aggressiivisen ja provokatiivisen politiikan, he eivät oikeasti ymmärtäneet vaarantavansa toiminnallaan naisten kovalla työllä itselleen taistelemat oikeudet.”

“Ei kai täälläkin puhuta politiikkaa?” Severi tulee Freyan luokse haroen tukkaansa taakse ja halaa vaimoaan hetken lujasti univormu yllään. Ella kiirehtii viemään tytöt päiväunille. Hän ei ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut seuraamaan politiikkaa. Hän on ollut vain tyytyväinen, kun asiat toimivat, ja viiden lapsen nuorena perheenäitinä hän saa valtiolta hyvin tukea. Ellan ei tarvitse suorittaa naisten pakollista sotilaallista kurssia eikä yhteiskuntapalvelusta monilapsisen perheen äitinä. Hän aikoo mahdollisesti suorittaa kummankin vapaaehtoisesti. Ella hakee töitä nuorisotyön parista, kunhan tytöt ovat hiukan vanhempia. Mausteiden viljely yhteispalstalla on ollut Ellalle rentouttavaa harrastustoimintaa, josta hän on saanut hiukan lisätuloja. Myös Nellin ja Mirvan päiväkerho antaa hänelle hengähdystauon pari kertaa viikossa.

Kalle lähtee ostamaan monien tovereidensa karttamaa tupakkaa tehden pienen kävelylenkin leudossa keväisessä illassa. Matkalla tulee vastaan naisten vingate-muodin putiikki, kukka- ja sekatavarakauppa sekä elintarvikekioski. Uimahalli on muutettu kylpyläkäyttöön ja vanha kauppahalli toimii nyt urheilukeskuksena. Kalle on jo kääntymässä hotellilleen, kun hän näkee sekavan oloisen kookkaan miehen tien toisella puolella näyttämässä keskisormeaan ja huutelevan jotain. Kalle jatkaa matkaa kiinnittämättä mieheen huomiota, mutta tämä hoippuu häntä kohti. “Johan nyt on perkele”, Kalle naurahtaa ja valmistautuu jo hymyillen reippaaseen painimiseen tarkistaen, että ase on hänen ulottuvillaan. Mies nimittäin kaivaa taskujaan epäilyttävästi. Hotellilta paikalle juokseva Markus käskyttää lujasti miestä pysähtymään pidellen käsiasetta. Mies pysähtyy horjahtaen ja hänet kaadetaan. Taskusta löytyy veitsi. Markus laittaa aseensa pois tarpeettomana. “Totteli juuri oikealla hetkellä”, Markus toteaa Kallelle, kun poliisi tulee paikalle. “Vaikuttaa enemmän mielenterveystapaukselta.”

Seuraavan päivän sotilasparaati ja iltajuhlat sujuvat suuremmitta ongelmitta ja Freyan perhe palaa normaaliin päiväjärjestykseen. Niko lähtee takaisin armeijaan ja Tobias jatko-opintoihin. Freya menee töihin Liittouman teknilliseen tutkimuskeskukseen. Ella hoitaa vilkkaita pikkutyttöjään ja laittaa vanhemmat lapset kouluun. Kesälomalle perhe lähtee taas tuttuun vuokramökkiin ja Okko aikoo yöpyä läheisessä saaressa kavereineen seuraten samalla luonnonsuojelijoiden uusimpia tempauksia ympäri maailmaa.

Miten nopeasti hysteria ja huuto aikoinaan loppuivatkaan, kun kulttuurimarxistien härski valehteleminen median, ministeriöiden ja poliisin kautta karahti kiville rahavirtojen katketessa ja lobbaajien paljastuessa. Hollywood-tasoinen natsivouhotus ja “holokaustista” rakennettu bisnestoiminta totalitaristisine pakkokeinoineen avautuivat silloin aivan uudesta näkövinkkelistä, kun sekä puolueetonta tutkimustietoa historiallisista tapahtumista että tietoa eliitin vähemmän jaloista päämääristä saatiin lopultakin suuren yleisön tietoisuuteen. Se oli räjäyttänyt pankin. Kirjaimellisesti. Suursijoittajat yrittivät ottaa itselleen kunnian rakentamansa totalitaristisen järjestelmän romahtamisesta ja he koettivat palata taas takaoven kautta vallankahvaan, kuten he olivat tehneet lukemattomia kertoja historian saatossa.

Ainoa rotu, jota oli kehotettu propagandassa olemaan lisääntymättä ja sekoittumaan muiden rotujen kanssa, oli valkoinen rotu. Näin oli siitäkin huolimatta, että valkoisia oli jo vuonna 2017 vain noin 10 prosenttia maapallon väestöstä. Kehitysmaiden väestö kasvoi nopeasti, ja vaikka rajat suljettiin, heidän määränsä nousi länsimaissa korkean syntyvyyden johdosta aiheuttaen valtavia turvallisuus- ja talouspoliittisia ongelmia. Pohjola antoi valtiomallillaan esimerkin siitä, että valkoisten kansojen ja rotujen oli löydettävä itselleen taistelutahtoa lamaannuksen keskellä eikä vieraiden eturyhmien edustajille tullut antaa minkäänlaista vaikutusmahdollisuutta valtiotasolla. Pohjola toimi aikoinaan ja toimii yhä modernin kansallissosialistisen yhteiskuntajärjestyksen lipunkantajana kansallisuusaatteeseen heräävälle lännelle.

Kotiin palatessani katson ensimmäiseksi tietokoneeltani videon lasten paraatista ja tarkistan, että Aarnikotka-projektissa lahjoituksillani ostettu pieni palsta aarniometsää on edelleen suojeltuna hakkuilta ja sen ekosysteemiä uhkaavilta vieraslajeilta.

Muutama sana lopuksi

“Kansallissosialismi – NYT” -artikkeleiden pohjana ja inspiraationa on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen poliittinen manifesti. Artikkeleiden tarkoituksena on osoittaa, että Pohjoismaiden kansalaisten etua ajava kansallissosialistinen, moderni, vahva ja kuitenkin moniääninen yhteiskuntamalli on saavutettavista, jos meillä on todellista tahtoa antaa kansallemme ja rodullemme sen ansaitsema arvostus ja huolenpito.

Meillä on myös valtava kapasiteetti kehittää kansaamme ja yhteiskuntaamme eteenpäin sen kaikilla osa-alueilla. Artikkeli on samalla viesti vihollisille siitä, ettemme siirry sivuun ikiaikaisilta asuinsijoiltamme emmekä ryhdy orjiksi omissa maissamme. Radikaali kansallismielinen ja kansallissosialistinen ajattelu nousevat ja ne ovat jo nyt valtavirtaa monissa länsimaissa.

Mikään ei voi pysäyttää aatetta, jonka aika on tullut!

NOX

65 KOMMENTIT

 1. Idylli kuten pohjoiskorealaisessa kommunistipropagandassa ainakin. Kiitos hauskasta sadusta jälleen!

    • Mitä se käytännössä tarkoittaa? Miten se eroaa artikkelissa kuvatusta?

     • Jeesus Kristus hallitsee ihmissydämissä Pyhän Hengen kautta.

    • Täytyy myöntää että tekstissä oli tiettyä totalitäärisyyden makua, aivan kuin “Vuonna 1984”. Mutta jos 100% kansallissosialistinen valtion on mahdoton niin sitä on kristillinenkin valtio. Jos raamattua luetaan niin kristuksen toisen tulemisen jälkeen jumala pelastaa juutalaiset varmalta tuholta, ja se jos mikä sortaa ajatusta kristillisestä valtiosta ja -maailmasta. Juutalaiset ovat mitä ovat.

     Linkolan Penan elämänkerta on sinänsä mielenkiintoista luettavaa että Pena lausuu kansallissosialistisessa Saksassa olleen opposition pienempi kuin Neuvostoliiton virallisissa luvuissa. Se kuitenkin vaatii se että kansallissosialistella pitää olla kansan vankka tuki. Joka syntyy vain sitä kautta että he pystyvät tarjoamaan työpaikkoja, asuntoja ja hyvän elämänlaadun koko kansalle. Kun ihmisen vatsa on täynnä, on hyvä paikka asua ja rahaa jää huveihinkin, niin kukaan ei valita. Kaikki haluavat asua yhteiskunnassa jossa on hyvä olla. Ja jos sellaista yhteiskuntaa menee horjuttamaan niin saa korvilleen.

     “Sound of Music” on elokuva joka jokaisen kannattaa katsoa. Vaikka lopussa mies väistikin velvollisuutensa, oli yhteiskunta ja sen vahvuus nähtävillä koko elokuvan ajan. Ja se että toimii puolueen hyväksi, parantaen kanssaihmistensä elämää, se palkitsee.

     On aika rakentaa oma yhteiskunta nykyisen sisälle. Sellainen jossa kaikille voidaan tarjota parempi elämä. Sitä konkretiaa ymmärtää jokainen. Ja silloin politikkojen lupauksen aj salahelinä menettävät merkityksensä.

     Sellaisessa yhteiskunnassa minä haluan asua.

     • Näin on. Kysyin Joulupukilta ja hän vahvisti asian.

      Vakavasti, se on kokoelma kirjoituksia, joista uusimmat pari tuhatta vuotta vanhoja ja monet kirjoitukset paljon vanhempia. Kokemus on osoittanut, että jo muutamassa päivässä kerrottu asia muuttuu oleellisesti, usein jopa täysin tunnistamattomaksi. En jaksa uskoa, että Raamatun kirjoittajilla oli joka asiasta ensi käden tietoa tai nauhoituksia, joihin perustaa kirjoittelunsa, joten 100% totuuspohjakin saattaa olla hiukan kyseenalainen.

     • Yhtä lailla kansallissosialismi on ihmisten keksimää satuilua, vai voitko tarjota jotain erittäin faktapitoista kirjallisuutta joka näyttäisi toteen että kansallissosialismi toimii? Sillä mieleeni tulee vain yksi valtio jossa on ollut kansallissosialismi ja se leikki päättyi verisesti ja lyhyeen.

     • Tuskinpa sitä lukemaan tulet, mutta Mein Kampf on kaikki kirjallinen todiste mitä tarvitset. Ja se mitä ei siinä ole avattu, löytyy tältä sivustolta eri artikkeleista!

     • Niinpä ja Mein Kampfia seuraamalla räjäytettiin puoli eurooppaa kivikaudelle, eli ei jatkoon 🙂

     • Ketkäs sitä mannereurooppaa pommittivat? Ei ne kansallissosialistiset koneet Hampuria, Lyypekkiä tai vaikkapa Dresdeniä polttaneet maan tasalle.

     • Ja käyttäen omaa logiikkaasi, yhtä lailla myös kapitalismi ja kommunismi ovat ihmisten keksimiä satuja. Jos ne tai sionismi ovat niin hienoja, niin miksi Saksan kansa ei alistunut seuraamaan niitä vaan päätti kokeilla vaihtoehtoa joka ainakin salli kunniallisen kuoleman vuosisataisen alistumisen sijasta.

     • Ei ne kansallisosialistiset koneet niitä kaupunkeja pommittaneet mutta itsepä kerjäsivät verta nenästä, tiedän että teillä natseilla on joku ihme kiima kieltää se fakta että natsit aloittivat koko sodan joten lähdetäänpä sitten toiselta kantilta katsomaan asiaa. Eli toisaalta voi myös sanoa että eivätpä ne kansallissosialistiset koneet pahemmin kyenneet estämään kyseisiä pommituksia, mikä taas on suoraa näyttöä siitä että kapitalismi ja kommunismi ovat vahvempia.

      Kapitalismin ja kommunismin alla toimineiden valtioiden kansat etniseen syntyperään katsomatta kykenivät valtaviin teollisiin ja sotilaallisiin ponnistuksiin jotka kaikki jättivät kansallissosialismin varjoonsa. Kansallissosialismi ei levinnyt ranskaan, britteihin, yhdysvaltoihin, neuvostoliittoon jne. koska kapitalismi ja kommunismi eivät antaneet aattelle mitään sijaa, sillä ei ollut mitään elinmahdollisuuksia saksan ulkopuolella, ja kun saksa alkoi vittuilemaan niin se murskattiin.

     • Joo, Hitler oli tosi ilkeä setä kun ei antautunut saksalaisen kansakunnan pilkkomiseen, sotilaalliseen miehitykseen ja (((koronkiskojien))) vaatimiin “sotakorvauksiin”. WWII alkoi, koska globalistit eivät antaneet Saksan itsenäistyä.

     • Ja asian ydin: Hitler rakensi Saksan omin käsin omalla valuutalla raunioista, kun taas parasiittivaltio Israelia pidetään keinotekoisesti hengissä valkoisen miehen sotateknologialla ja lahjoitusrahoilla. Ei ihme että sinua hävettää 😀

     • Juutalainen, myönnät siis tuolla logiikallasi että runopoika ansaitsi Jessen antaman kurinpalautuksen koska kerjäsi verta nenästään? Erona toki Saksan tilanteeseen on se että Saksan “kerjääminen” oli halu pysyä itsenäisenä sekä todellisuuteen ja realismiin pohjautuvana kansallisvaltiona jossa oli yksilönvapaus – asioita joita sionistieliitti vihaa.

      Se on totta että muutkin pystyivät ponnistuksiin, mutta näissä ponnistuksissa on ero. Muu maailma pystyi hädintuskin samaan mitä Saksa yksin – ja sillä kriittisellä erolla että Saksassa koko kansa työskenteli sen eteen vapaaehtoisesti, siinä missä esim. ihailemassasi Neuvostoliitossa työntekijöitä teloitettiin summittain varoituksena muille ja USA:ssa naiset ja lapset pakotettiin vaarallisiin tehdastöihin kun Saksassa he saivat silti olla luonnollisissa perherooleissaan ja miehet kantoivat sekä sodan ja teollisuuden kuten miehen tehtävä on. Jos Saksa olisi käyttänyt samoja kansaansa vihaavia metodeja kuin muut, niin NL ja USA olisivat nyt vapaita ja meidän ei tarvitsisi käydä tätä koko keskustelua. Kansallissosialismi myös sai suosiota listaamissasi maissa, mutta sionismin ote oli liian kova ja niistä puuttui Hitlerin kaltainen ideaalinen johtaja joka olisi sen otteen rikkonut, joten Saksan kaltaista menestystarinaa ei syntynyt. Mutta nyt asia on onneksi muuttumassa, ja sen taki sinäkin varmaan täällä löysät housuissa yrität anella armoa. Ei tipu.

      Kannattaisi myös Juutalainen sinun tutustua historiaan, sillä silloin näet että vallankumoukset eivät usein onnistu ekalla kertaa. Hitler ja Saksan kansa tiesivät että tappio ja tuho ovat realistinen riski jos sionistit päättävät alkaa toteuttamaan Sionin Vanhempien Protokollia, kuten sitten kävikin. Mutta he myös tiesivät että jos niin käy, niin he ovat kuitenkin näyttäneet esimerkkiä ja muuttuvat marttyyreiksi, osoittavat että sionismia voi järkyttää ja siten inspiroivat lukemattomia tulevia sukupolvia. Ja nyt tuo uhraus ja riski alkaa kantamaan hedelmää. Aikanne on ohi!!!

     • Juutalaisen mielestä kansallissosialistinen Saksa ei toiminut, koska vapautta vastustavat, juutalaisten hallitsemat “valtiot” jyräsivät sen miesylivoimalla ja sotarikoksilla. Onhan tämä hieman epälooginen ajattelutapa, mutta ei mikään yllätys, kun on kyse juutalaisesta.

      “eivätpä ne kansallissosialistiset koneet pahemmin kyenneet estämään kyseisiä pommituksia, mikä taas on suoraa näyttöä siitä että kapitalismi ja kommunismi ovat vahvempia.”

      Maailmanpoliittisesta näkökulmasta katseltuna Leo antoi jo tähän vastauksen: tuon ajan vallitsevista systeemeistä (kapitalismi, kommunismi ja kansallissosialismi) kahden yhdistäessä voimansa yhtä vastaan, saadaan sotilaallinen ylivoima. Millä tapaa tämä kuitenkaan tarkoittaa, että Saksa oli valtiona toimimaton tai kansallissosialismi aatteena toimimaton? Tuohan todistaa ainoastaan sen, mitä kansallissosialistit ovat aina sanoneet: kapitalismilla ja kommunismilla on sama (((isäntä))) ja kansallissosialismi on ainut todellinen maailmanpoliittinen oppositio hulluudelle.

      Juutalainen ei ilmeisesti ole koskaan myöskään kuullut sellaisia faktoja kuin että Hitler ei koskaan tyrkyttänyt kansallissosialismia muihin maihin, ja hän julkisestikin kertoi että muiden maiden sisäpolitiikka on heidän omaansa (toisin kuin kommunistit, jotka julkisesti ilmoittivat haluavansa koko maailman ja Saksa seisoi suunnitelmien tiellä). Vaikka aatetta ei tyrkytetty, palveli Wermachtissa ja SS-joukoissa satoja tuhansia ulkomaalaisia, vaikka “kansallissosialismi ei levinnyt” juutalaisen mukaan.

      Millä tapaa Saksa muuten vittuili? Vangitsemalla Rotschildin? Vetoa sitten esim. Hitlerin omiin puheisiin, ei sinun heimoveljiesi (((kirjoituksiin))).

     • Haluaisiko juutalainen kertoa meille goyimeillekin, millä tapaa sotilaallinen ylivalta tarkoittaa oikeassa olemista?

     • Kyllähän se on totaalinen fakta, että II maailmansota luotiin Versaillesin nk. rauhansopimuksessa, jolla ajettiin Saksa (joka ei muuten aloittanut ensimmäisiä kansainvälisiä kovapanosammuntoja) ahdinkoon ja kurjuuteen. Tuhansia ja taas tuhansia kuoli yksinkertaisesti nälkään samaan aikaan, kun ympärysvaltojen sankarit mässäilivät Saksasta riistetyn omaisuuden ja pääoman turvin.

      Kansallissosialistit pyyhkivät k.o. riistopaperilla perseensä, nostivat maan takaisin jaloilleen ja antoivat kansalle, mitä se tarvitsi. He loivat hyvinvointivaltion, jonka kasvua sotilasmahdiksi seurattiin polvet tutisten. Ja joka olisi yritetty nitistää ennemmin tai myöhemmin, syystä tai toisesta.

     • No siis se on totta että toisen maailmansodan siemenet viljeltiin Versaillesin rauhansopimuksella, mutta taas historiassa voidaan aina mennä taaksepäin ja taaksepäin etsiessä syyllisiä. Fakta on kuitenkin että Saksa olisi voinut olla miehittämättä Itävaltaa, Tsekkoslovakian sudeettialueita, Saksa olisi voinut olla hyökkäämättä Puolaan ja Ranskaan, se olisi voinut jättää välistä myös siviilipommitukset Briteissä ja kun ottivat turpaansa ja kovasti ilmataistelussa brittejä vastaan Saksa olisi voinut olla hyökkäämättä Venäjälle.

      Ja jos väität että Saksa ei ollut se aggressiivinen osapuoli niin miksi aina vuoteen 1942 asti Natsi-Saksa valtasi itselleen alueita aina Skandinaviasta ja Ukrainan aroilta asti?

     • Ja kun nyt puhutaan aatteen heikkouksista niin juu Kansallissosialismi antoi hyvinvointia varmasti monille saksalaisille, mutta kun ideologian perusteisiin kuuluu oman kansan nostaminen jalustalle mikä väjäämättä johtaa siihen että pidetään itseään parempana, ja voin heittää todisteeksi vaikka kuinka monta sitaattia itseltään Hitleriltä ja siihen päälle Himmleriä siitä kuinka he halveksuivat Bolsevikkeja ja slaavilaisia ali-ihmisiä, niin kuten tässäkin tapauksessa nähtiin, se johti sotaan. Ja kuinka kansallissosialistinen hyvinvointi valtio toimikaan vuonna 1945? 😛 Ja palaan siihen, kansallissosialismi on aatteena heikko ja se hävisi kapitalismille ja Kommunismille koska, se eristäytyi, Saksa eristäytyi, se ei saanut liittolaisikseen kuin vain heikkoja valtioita joiden voima ei riittänyt mihinkään. Vallatuilta alueilta se toki tuhansia miehiä palvelukseensa mutta esim. yhdysvaltojen ei tarvinnut edes yrittää saadakseen tarpeeksi vapaaehtoisia taistelemaan, neuvostoliitosta nyt puhumattakaan. Ja se tekee kansallissosialistista valtioista heikkoja, ne eristäytyvät ja jäävät muiden valtioiden, sellaisten jotka puhaltavat yhteen hiileen, jalkoihin.

     • Ja siis systeemien toimivuudesta, M10 panssarintuhoaja vaunun tuotanto jenkeissä alkoi syyskuussa 1942, ja päättyi joulukuussa 1942, ja tuon 3 kuukauden aikana tuotettiin 4993 kpl kyseistä vaunua. Samana vuonna koko vuoden aikana saksalaiset saivat tehtaistaan ulos vain 994 kpl panzer IV vaunuja, joka kuitenkin oli Saksan armeijan päätyyppi. Yhdysvaltojen armeijan päätyyppiä valmistettiin vuosien 1942-1943 välissä 53 500 kpl, kun Panzer IV koko tuotantomäärä vuosien 1937-1945 välissä jäi vajaseen 9000 kpl.

      Neuvostoliitossa pelkkää T-34-76 valmistettiin 1941-1945 35 119 kpl, T-34-85 tyyppiä 29 430 kpl. Jne jne jne, jokaisessa vaunutyypissä nähdään sama, ja sama lentokoneissa ja muissa aseissa. Kansallissosialismi ei kyennyt lähellekkään edes yksittäistä vastustajaansa. Joten kyllä, kansallissosialismi on kapitalismin ja kommunismin rinnalla heikoin aate.

      Voitte pyristellä kuinka paljon vain mutta ei paljon hetkauta xD ja kuka sitä armosta puhui, kun nykyiseltään näyttää että se on TE jotka sitä armoa kaipaavat. Kuulostaako voitolta hurjat SADAT kannattajanne, tai se että järjestönne rahahanat ovat saaneet melkoisen osuman eikä “järjestelmän” edes tarvinnut yrittää 😛 Vai kuinka paljon sieltä kadulle.com pystyykään tällä hetkellä tavaraa ostamaan 😛 Uskonnollisesta fanaattisuudesta voi näemmä saada melkoiset tripit mutta pysytään silti tosiasioissa ;D

     • Tiedätkö muuten juutalainen, miten Itävallan “miehitys” tapahtui? Kadanäänestyksellä. Tiesitkö myös sitä,että Saksa ei ollut ensimmäinen osapuoli, jonka pommeja putosi siviilien niskaan?

      Haluatko kertoa lisää niistä Neuvostoliiton vapaaehtoisista? Mitä heille olisi käynyt, jos he olisivat sanoneet mielummin jäävänsä kotiin? Toki venäläisvapaaehtoisoa palveli Saksan puolella sodassa.

      Jos juutalainen ei ymmärrä esim. sellaista realiteettia, että meren takana turvassa olleessa USAssa tai maailman suurimman pinta-alan omaavassa Neuvostoliitossa on helpompi pyörittää tehtaita kuin pinta-alansa puolesta pienessä valtiossa, joka on sotarikollisten pommitusten alla koko ajan, ei juutalaista ainakaan miksikään suureksi ajattelijaksi voi kutsua. Tähän vähän hymiöitä.

     • Juutalaiselle on vissiin hankala ymmärtää, että Vastarintaliike on pelkällä olemassaolollaan todistanut monille, ettei Suomi ole demokratia. Valtio repi sen naamarin pois viimeistään kielto-oikeudenkäynnissä, jonka argumenit olivat pääasiassa, ettei tietyistä asioista saa puhua, vaikka ne olisivatkin totta.

     • “kuka sitä armosta puhui, kun nykyiseltään näyttää että se on TE jotka sitä armoa kaipaavat.”

      Juutalainen tarjoaa kyllä loputtomasti tahatonta huumoria. Parin viikon päästä 27.1. “antisemitismin noususta” itkevät sionistit ovat taas hattu kourassa valkoisten poliitikkojen edessä anomassa armoa, ilmaista rahaa ja uusia sananvapauslakeja.

      Usuttavat pelkurimaisesti valkoiset poliisit tekemään likaisen työn puolestaan. Eivät kykene itse edes valtiota perustamaan vaan tarvivat Saksan rahaa, Amerikan aseita ja Brittien diplomatiaa. Ja ennen kaikkea jatkuvasti uusia lakeja sananvapauden rajoittamiseksi. Säälittävää 😀

     • Tässä yksi syy häviöön, eli petos itärintamalla:

      http://archive.is/tLkZE

      Joku voi tietty saivarrella, että se on “heikkouden” merkki jos tulee soluttamalla ja petoksella lyödyksi.

      NSDAP:n Saksa ei ollut mitenkään “sulkeutunut”, se kävi kauppaa kansainvälisesti(joko vaihtoperiaatteella kiertäen pankit tai kullalla sellasten kanssa jotka kuuluivat pyramidihuijaus rahajärjestelmään) ja sieltä sai muuttaa pois kuka vaan halusi. Ja kuten tuolla on jo mainittu sillä oli liittolaisia monissa maissa ja kaksi miljoonaa sotilasta kaikista roduista. Jopa 150 000 juutalaista tai puoli sellaista. Se ei tietty tarkoittanut oleskelulupaa Saksaan tai rodunsekoitusta vaan yhteistyötä yli rajojen ja keskinäistä kunnioitusta.

      “Multicultural Wehrmacht & Waffen SS”
      https://www.youtube.com/watch?v=uMQxucTYPdI
      https://www.youtube.com/watch?v=GG9U1A-3rSI

 2. Kuvauksen kaltainen yhteiskunta on mahdollinen, mutta se vaatii työtä, työtä ja työtä. Ja sen lisäksi se vaatii oman elämän uhraamista. Oman elämän uhraaminen tulevaisuuden puolesta. Ne sukupolvet jotka haluavat rakentaa parempaa yhteiskuntaa- ja tulevaisuutta, niiden tulee sivuuttaa oma elämäänsä ja lakata ajattelemasta omaa hyvinvointiaan. Kuvauksessa mainittiin hyvin että yhteiskunta olisi vahva ja yhtenäinen kun kertoja on -80 vuotias. Sanoisin että EHKÄ. Jotkut rakentajista pääsevät nauttimaan siitä, suurin osa ei.

  Meidän tulee kouluttautua läpi koko elämämme. Meillä jokaisella tulee olla seitsemän ammatin tarkka tietämys niin, että tarvittaessa pystymme niissä tomimaan. Meillä tulee olla myös poliittinen valveutuneisuus. Meidän tulee myös hallita useita kieliä. Työ on sitä jota teemme lopun ikämme. Se pitää ymmärtää jo tässä vaiheessa. Ensin on päivätyö jolla elätämme perheemme ja sen jälkeen tulee toinen työ jolla rakennamme yhteiskuntaamme. Työtä riittää kuudeksi päiväksi viikossa. Seitsemäs on lepopäivä joka vietetään jäsenistössä perhekeskeisesti.

  Jos vielä nousee käsiä ja on halukkuutta, meillä on mahdollisuus muuttaa yhteiskunta haluamaksemme. Ja tätä muutosta voi jokainen kohdallaan aloittaa esim. opiskelemalla iltaisin kotona. Me tarvitsemme paljon insinöörejä, sairaanhoitajia, opettajia, poltiikkoja ja alkutuotantoa. He ovat ne yhteiskunnan tukipilarit joiden avulla yhteiskunta rakennetaan. Muita yhteiskunnan osa-alueit pystymme hoitamaan “maalaisjärjellä”, tai tarvittaessa ulkopuolisilla resursseilla. Muutos ei tapahtu nopeasti eikä suurin askelin. Se tapahtuu pitkäjänteisesti ja pienin askelin. Ja se vaatii täysin yhteen kasvaneen ryhmän jolla on täysin sama päämäärä.

  On varmaa että eteen tulee ristiriitoja, konflikteja ja selkkauksia. Niiltä ei voi välttyä. Mutta ne pitää ratkaista niin että päämäärä ei muutu. Ja toisinaan jotkut voivat olla vuoden-kaksi “tauolla”. Voin sanoa että kukaan ei jaksa henkisesti koko matkaa. Mutta vuorovedoin.

  • Jos ihmisluonto olisi hyvä, eikä syntiinlankeemuksen turmelema, niin hyvä utopia olisi mahdollinen. Eikös kansallissosialismia ole jo kokeiltu?

     • Juutalainen, miksi fiilistelet sitä, että kommunisti- ja kapitalistitunkeilijat murhasivat massoittain Euroopan siviilejä? Liittyykö se jotenkin Talmudiin?

     • ”Parhaatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.”

      – Arvostettu rabbi Simon ben Yohai, jonka haudalle juutalaiset edelleen tekevät pyhiinvaellusmatkoja

     • En fiilistele, lyön vain faktaa pöytään. Sillä:

      a) Jos kansallissosialismi olisi ollut se toimivin ja paras aate 1940-luvulla, niin miksi se sitten hävitettiin? Miksi sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia kasvaa Saksan ulkopuolelle? Miksi se tyrmättiin joka paikassa? Jos aate kerran oli niin täydellinen niin miksi tavalliset ihmiset eivät muissa maissa kuin saksassa alkaneet kannattamaan sitä? Eikö se ole jo osoitus aatteen heikkoudesta jos se ei leviä yhtä valtiota pidemmälle?

      b) jos Kansallissosialismi kerran tekee valtiosta niin toimivan ja mahtavan kuten sinä implikoit että se toimi Saksassa, niin miksi Saksa sitten nujerrettiin niin helposti ja pysyvästi? Miksei kansallissosialismilla vahvennettun valtion tuotanto ja sotilaskoneisto ei kyennyt torjumaan näitä “tunkeutujia”, jos nyt käytetään sinun termejäsi sillä tässä tapauksessa “tunkeutujat” olivat enemmänkin “kutsuvieraita” 😉

     • Kansallissosialismia eivät tyrmänneet muiden valtioiden kansalaiset vaan juutalaiset suursijoittajat sekä pankkimaailma, joilla oli paljon valtaa. Mm. presidentteihin Churchill ja Roosevelt seurasivat heidän käskyjään. Yhdysvallat liittoutui maailmanhistorian pahimman kansanmurhaajan, Stalinin kanssa pankkiirien käskystä.

      Saksa haluttiin tuhota koska sillä oli itsenäinen pankkitoiminta. Se esti kommunistien vallan leviämisen länteen.

     • Maailmassa ei montaa valtiota ole irti sionistisen pankkitoiminnan näpeistä ja jokainen niistä on jatkuvan sotilaallisen invaasion tai propagandan kohteena.

     • Juutalaisen kysykset
      a) Hävitettiin, koska kansallissosialistisessa yhteiskunnassa juutalaisten harrastama loisiminen goyimeilla pankkijärjestelmän auvlla on täysin estetty. Tämän leviäminen muihin maihin olisi juutalaisten kaikkien suurien unelmien loppu. Kansallissosialismi ei levinnyt silloin, koska juutalaisilla on ollut (ja on edelleen) kuristusote goyimien maista.

      b) Koska juutalaisten hallitsema kapitalistinen “Länsi” liittoutui juutalaisten hallitseman kommunistisen Neuvostoliiton kanssa, ja tämä liittoutuma oli taloudellisesti voimakkaampi ja sillä oli suurempi sotilaallinen voima, enemmän miesvoimaa, enemmän resursseja. Kolmiossa USA – NL – Saksa mikä tahansa kaksi osapuolta yhdessä lyövät kolmannen. Tässä juutalaisten junailemassa USAn ja NL liitossa voi havainnollisesti nähdä, että “kapitalismilla” ja “kommunismilla” on yksi yhteinen Isäntä.

      Nykyisin kansallissosialismin voiton mahdollisuus on siinä, että juutalaisten hallitseman rahajärjestelmän romahdus tapahtuu samanaikaisesti kaikissa maissa – silloin juutalaiset eivät ehdi sammuttaa vastarinnan tulipesäkkeet kaikkialla. Tästä uhasta tietoisina juutalaiset pyrkivät nyt valmistamaan veriset rotusodat tuomalla värillista sodan polttoainetta valkoisiin maihin – käyttäen täten “vastapalon” menetelmää, eli sytyttämällä sodat aloitteellisesti niin, että pystyvät ne hallitsemaan.

     • a) Kansallissosialistinen Saksa tuhottiin, koska se oli paras mahdollinen järjestelmä valkoisille, mutta huono eräälle loisrodulle, joka imee orjuuttamiensa kansojen verta korkojen muodossa. Saksassa ei tätä korko-orjuutta ollut, joten…

      Millä tapaa toinen maailmansota onnistui liittoutuneilta “helposti”? Juutalainen on ilmeisesti lukenut vain Neuvostoliiton oppikirjoja, joissa marssi Berliiniin oli helppo kuin sunnuntainen päiväkävely.

      Kansallissosialistinen Saksa ei tyrkyttänyt aatettaan muualle, mutta sai silti satoja tuhansia (tai miljoonia) vapaaehtoisia puolelleen toisista, ei-kansallissosialistisista maista.

      b) Kohdassa b juutalaisella ei ole edes mitään uutta asiaa, joten kts. vastaus kohtaan a.

     • Pitäisikö sinun Leo (se vanha Leo) vain keskittyä kuusalaliitoista vaahtoamiseen ja jättää politiikan ja historian käsittely niille jotka niistä asioista jotain tietävätkin?

     • Leo on vanha venäjätrolli, sehän nyt on selvä 😀 Ja kaikki sen kyllä tietää täällä ja siks häneen ei kannata kiinnittää mitään huomiota sillä mitään hyvää hän ei suomelle halua

     • “…sillä mitään hyvää hän ei suomelle halua”

      En tunne tätä Leo kirjoittajaa, mutta vähän kyllä naurattaa kun Sinä päästät tälläisiä tekstejä näppäimistöltäsi.

      Kerrohan ihan vapaasti mitä hyvää Sinä olet ajamassa meille suomalaisille?

 3. Yhtä paksua tuubaa kuin sionisti globalistien haaveet uudesta maailmanjärjästyksestä, tuntuu ettei kirjoittajalla ole mitään käsitystä ihmismielestä tai sen toiminnasta. Haaveissa on tietenkin hyvä elää, mutta edistystä niillä ei saada aikaan.

  • Hyvinkin ohutta tuubaa, sanoisinpa jopa realistista ja järkeenkäypää sellaista, jos vertaa islamistien (= ISIS ja muut aivopestyjen höyrypäitten vastaavat kansanmurhaorganisaatiot) tavoitteisiin tehdä koko maailmasta sharialakiin perustuva ählämistan.

   Sellaisen rinnalla jopa Berijan tarhat ovat houkutteleva vaihtoehto, saatikka sitten Aatteen avulla saavutettu, itsenäinen ja riippumaton hyvinvointiyhteiskunta..

   • Musulmaanien henkisestä kapasiteetista(tai sen puutteesta) johtuen kalifaatti unelmat ovat huomattavasti realistisempia kuin kirjoittajan kansallis-sosialistinen utopia. Muutamien sukupolvien aktiivisella aivopesulla, terhakalla rodunjalostuksella ja väkevällä sortokoneistolla tämä kuitenkin saadaan aikaan, historiasta löytyy esimerkkejä(toisen aatteen kylläkin).
    Surullista, että kansallis-sosialistista aatetta joka on kehityskelpoisin -ismi nykymaailmassa ei ole kyetty(HALUTTU) päivittää 2000 luvulle. Nykyisen kaltainen historiaan nojaava aate on tuomittu ikuisesti marginaaliin. Teidän jos kenen pitäisi tietää keitä nykyinen tilanne hyödyttää.

    • Luitko Vastarintaliikkeen poliittisen manifestin? Se on nimen omaan päivitys 2000-luvulle.

     • Luettu on, niinkuin lähes kaikki materiaali mitä sivuilta löytyy. Ei tämä toivottomalta näytä, pitkä matka kumminkin edessä.

 4. Kiitos NOX, jälleen kerran!
  Kirjoitustyylisi on loistava, tekstejäsi on mukava lukea vaikkei aina olisi jostain pikkuasioista niin samaa mieltäkään.

 5. Kansallissosialismi levisi hyvinkin Saksan ulkopuolelle mm. Slovakiaan, Unkariin, Kroatiaan, Romaniaan ja hiukka muuallekin, se on helppo jokaisen lukutaitoisen selvittää. Se nitistettiin valtavan mies- ja materiaaliylivoiman turvin. USA tuotti tavaraa yli oman tarpeen, neuvostoliitto käytti ihmismassoja “salaisena aseena”, niitä kun siellä piisasi ja niiden henki oli Stalinille ja muille “duunariparatiisin” johtohahmoille tasan nolla.

  Ei mikään järjestelmä ole täydellinen, mutta ehkä me aikojen saatossa tulemme joskus näkemään toimivankin sellaisen. Toimivan, jota ei kateellisten ja oman asemansa puolesta pelkäävien raukkojen toimesta jyrätä sileäksi.

 6. Kukaan isänmaallinen aidosti kansallismielinen suomalainen ihminen ei voi kannattaa minkään sortin sosialismia.

   • Hyvä ruoka, parempi mieli. Vakavammin todettuna, vasta kun leipä viedään pöydästä alkaa tavallinen kansa vastustamaan vallanpitäjiä – keskimääräinen ihminen on tyytyväinen tai ainakin dosiili niin kauan kun perustarpeet eli vesi, ruoka ja uni taataan. Historia kertoo että vallankumoukset ovat alkaneet vasta silloin kun joku noista, useimmiten ruoka, on poistettu massoilta. Eli tämä Hyvä Ruoka, Parempi Mieli ei ole pelkästään slogan vaan yksi doktriineista joilla sionistit nykyään hallitsevat maailmaa. Ja siinä mielessä jopa Suomalaisapu pelaa vihollisen pussiin silloin kun se ruokaa jakaa. Pitäisikin alkaa vastustamaan kulinarismia ja ruuan jakelua ja muuta sosialistista toimintaa sillä vain ajamalla Pertti ja Maija Perusduunarit aitoon nälänhätään, saadaan heidät radikalisoitua ja kansa liikkeelle siinä voimassa että PV ja PolPo eivät enää kykene väkivallan uhallakaan pysäyttämään.

 7. Nämä artikkelit systemaattisesti vaikenevat hengellisestä elämästä ja kristinuskon institutionaalisesta asemasta. On tuotu esiin, että nykyjuutalaiset ovat Edomialaisia ja Eurooppalaiset Israeliittejä jotka ovat myös Intian Veda tekstien ja kulttuurin takana. Joten siinä mielessä sen tyrmääminen “lähi-itämaalaisena” aavikkokulttina, kuten joskus kuulee pakanoiden väittävän, on väärin. Raamatusta vaikuttaa löytyvät syyt miksi maailma on niin kuin se on ja miksi juutalaiset(Edomiitit) ovat siinä missä ovat ja miksi maailma on sellainen kuin se on. Metsän henget ei sitä kerro.

  https://aryanisrael.wordpress.com/2013/12/29/who-are-the-jews/
  http://fgcp.org/content/greatest-passover-part-2
  http://eurofolkradio.com/

  Ja sitä paitsi tuo artikkelin alin kaupunkikuva on valitettavasti kuin jostain Aurovillestä joka on juutalaismasoninen NWO koelaboratorio. Kaiken näkevä silmä jo pelkässä kaupunkikaavassa.

 8. Kansallisosialistisen puolueen puhemiehen Hermann Rauschningin mukaan Hitler ihannoi katolista organisaatiota ja erityisesti jesuiittojen veljeskuntaa. Rauschningin kirjaa Keskusteluja Hitlerin kanssa on kritisoitu epäuskottavaksi, mutta lukuisat natsit ovat vahvistaneet jesuiittojen vaikutuksen natsismiin ja sen valtakoneistoon. Waffen-SS kenraalimajuri Walter Schellenberg vahvisti järjestönsä alkuperän:

  Himmler organisoi SS:n jesuiittaveljeskunnan periaatteiden mukaan. Himmlerin mallina oli mahdollisimman tarkka jäljennös Ignatius Loyolan määräämistä hengellisistä harjoituksista ja ohjesäännöistä. Ehdoton tottelevaisuus oli suuri ohjenuora; jokainen käsky pitää toteuttaa kyselemättä. -Le chef du contre-espionnage nazi parle, 1957

 9. Hyvä kun täällä on monipuolista keskustelua. Taidan melkein uskoa, että PVL oikeasti on sananvapauden kannalla…? Sehr Gut!

  Toivotaan ja pidetään peukkuja, että hovioikeuden päätös on oikeudenmukainen. Olen edelleen sitä mieltä, että PVL:n kieltäminen oli virhe. Virkavalta ampui omaan jalkaansa. Vissiin haluavat ns. kansallissosialismin marttyyreita Suomeen? Poliittinen tuomio oli joka tapauksessa. Ja perustuslakimme vastainen. Ei hyvä!

 10. Mahtava artikkelisarja! Kiitos NOX!

  Me rakennamme kansallissosialistisen valtion eikä meillä oikeastaan ole muuta vaihtoehtoakaan. Nykyinen järjestelmä voi kestää fyysisesti, mutta henkisesti ja rodullisesti se ei tule kestämään.

Comments are closed.