Koti Artikkelit Maailmankatsomus Kansallissosialismi ja tasa-arvo

Kansallissosialismi ja tasa-arvo

3

 

Tasa-arvo ja kansallissosialismi – voiko näitä kahta ylipäänsä yhdistää? Ei, vastaisi moni päättäväisesti. Mutta miten asia todella on? Mikä on kansallissosialistinen näkemys miehestä, naisesta ja tasa-arvosta?

Aion tässä lyhyesti selventää käsitteitä ja antaa lukijoille mahdollisuuden nähdä asioitten oikea laita.

Aluksi on todettava, että mies ja nainen ovat luonnostaan, syntymästä saakka, erilaisia sekä psyykkisesti että fyysisesti. Kansallissosialismissa kumpikaan sukupuoli ei ole toista vähäarvoisempi, vaan molempia tarvitaan, eikä vähiten kansamme jatkuvan olemassaolon turvaamiseksi. Ilman miehuuden ja naiseuden yhdistymistä kaikki pysähtyy, muuttuu sukupuolettomaksi ja lopulta kuolee pois. Siksi on tärkeää, että pyrimme kaikin tavoin täydentämään toisiamme ja tekemään yhteistyötä. Nyt käytävä sukupuolten taistelu on Pohjolan kansoille tuhannen vuoden aikana pakotetun luonnottoman elämän tuhoisa jälkiaalto. Vieraalla kristillisellä opilla, joka antoi miehelle oikeuden kurittaa sekä vaimoaan että lapsiaan (!) ei ole mitään virkaa pohjoisilla leveysasteillamme! On aika, että pohjoismainen nainen karttaa näitä ajatustapoja kuin ruttoa.

Löysin jokin aika sitten saksalaisen maalauksen nimeltä “Nackte Frauen”, joka kertoi, millaisena kaksi seemiläistä uskontoa, islam ja kristinusko, näkevät naisen verrattuna muinaispohjoismaiseen näkemykseen. Kun me ylistämme naiseutta ja vahvistamme naisellisia ja seksuaalisia voimia, islam ja kristinusko piilottavat, kesyttävät ja alistavat nämä voimat ja ominaisuudet. Kun näytin kuvan nelivuotiaalle tyttärelleni ja kysyin “Kuka haluaisit olla?”, hän osoitti epäröimättä keskellä olevaa naista. Kysyin miksi hän valitsi juuri tämän naisen, tyttäreni vastasi: “Minusta hän on kaunis – minäkin haluan isona pitkät hiukset kuten hän, äiti.” Kuva puhuu puolestaan…

Kun Tacitus kirjoitti esikristillisestä Pohjolasta, hän järkyttyi, kuinka paljon sananvaltaa naisilla oli, ja hän piti outona, että korkeassa asemassa olevat miehet kysyivät neuvoa naisilta tärkeissä asioissa. Siihen aikaan naista usein pidettiin eräänlaisena oraakkelina, vaistonvaraisena olentona. Kaukana “meidän” kansamme “rakkaasta” kristinuskosta, eikö totta?

Kun me kansallissosialistit puhumme sukupuolten tasa-arvosta, on esimerkiksi tiskaamisen tasainen jako epäolennaista. Me näemme sen sijaan molempien sukupuolten todelliset valmiudet ja pidämme selvänä, että jokainen ottaa vastuun harmonisesta vuorovaikutuksesta. Tuleeko naisen aina tuntea itsensä sorretuksi tehdessään kotitöitä tai imettäessään vastasyntynyttä lastaan? Sellaisella asenteella kaikki mikä kuuluu huolenpitoon, muuttuu rumaksi, halvaksi ja eräänlaiseksi orjuudeksi. Totuus on, että jonkun täytyy organisoida koti ja huolehtia lapsista ja vanhuksista. Luonnon mukaan 99 prosentissa tapauksista nainen sopii parhaiten näihin tehtäviin. Eikä ole syytä, miksi kansallissosialistinen mies EI voisi hoitaa samoja tehtäviä tarpeen vaatiessa.

Mitä miehet sitten kansallissosialismissa tekevät? No, suurin piirtein sen, mitä pohjoismaiset miehet eivät tänä päivänä tee. Puolustavat kansaansa, kasvattavat pojistaan kunniallisia miehiä ja huolehtivat siitä, että perheellä ja suvulla on kaikki tarvitsemansa turvattuna elääkseen täysipainoista elämää. Ilman syvää sitoutumista ja tasapuolista yhteistyötä vanhemmat eivät voi parhaalla tavalla kasvattaa lapsiaan. On ehdottoman tärkeää antaa lapselle tietoisuus siitä, että isä, äiti ja muut läheiset elävät vakaasti.

Toinen tärkeä asia on pohjoismainen näkemyksemme naisesta. Nuorten tyttöjemme ei tule olla heikkoja, anteeksipyytäviä, pieniä ja avuttomia. Ei, heitä tulee veljiensä tapaan kannustaa ja kasvattaa olemaan vahvoja ja urheita. Naisen ei enää tule “vaieta seurakunnassa”! Uskon, että kansamme on aika jälleen toimia kuten oikeat miehet ja naiset, ja siten käyttää ja arvostaa sekä miehistä että naisellista voimaa ja älyä. Vain silloin voimme esi-isiemme tapaan yhdistää nämä kaksi sukupuolta ja puhua vakavasti oikeasti tasa-arvoisesta yhteiskunnasta.

 

Paulina Forslund

http://www.nordfront.se/nationalsocialism-och-jamstalldhet.smr

3 KOMMENTIT

  1. Wilhelm Reich on tutkinut naisen asemaa kansallissosialistisessa liikkeessä kirjassaan Fasismin massapsykologia. Suosittelen kaikille lämpimästi. Siinä tulee selkeästi esiin kuinka tärkeä naisen tehtävä on. Perhe on kansallissosialismin perussolu.

  2. “Muinaispohjoismaiset” ihmiset tulivat myös samasta suunnasta kuin lähi-idän kristinusko joka on arjalaisen ihmisen uskoa myös. Sukua Intian Vedoille. Vedoissakin on Kristus. Pohjoismainen pakanuus on babylonian perversiota jossa palvotaan fallosta ja seksuaalisuutta, joka on “likaista” liittyen sen ruumiillisuuteen. Todellinen universumin jumaluus on yliluonnollista, eli epäseksuaalisuutta korostavaa kun lisääntymiseen liittyvä hormonaalinen kiima ei ole enää vaikuttamassa. Ihmisen aineellinen olomuoto kun on siinä katsannossa jo sinänsä synnin tulosta, joka on ja yllä pitää kärsimystä. Vääristä haluista ja himoista luopuminen vähentää kärsimystä ja tuo sielun autuuden, kuten myös Buddhalaisuudessa opetetaan. Buddhakin oli arjalainen muuten. Etsikää “blue eyed buddha”. Eli taustalla on ajatus ihmissielun korkeammasta alkuperästä joka on luonnollisten himojen yläpuolella.

    Tuo nunna-asu ei siis koske muita kuin vapaaehtoisessa luostariselibaatissa eläviä, toisin kuin tuo (((saudien))) huntu joka on pakollinen monissa paikoin ihan arkenakin. Ne eivät siis ole verrannollisia. Kristillisissä monarkioissa suurin osa naisista ei ollut nunnia vaan ihan normaali asuisia ja seksuaalisuudesta nauttiminen oli rajattu perhepiiriin. Ainoastaan julkista nakuilua ei pidetty sopivana.

    • Jos nyt puhutaan historiallisesta kristinuskosta niin ainoa syy sille miksi se kykeni leviämään oli siinä, että Euroopan pakanalliset perinteet tulivat siihen integroiduksi, perhearvot hyvänä esimerkkinä. Jos Kristinusko olisi pysynyt alkuperäisessä muodossaan se olisi jäänyt nykyisen Israelin ja Kreikan alueelle vaikuttavaksi anarkistiseksi ja juutalaiseksi lahkoksi. Nimenomaan Kristinuskon ja Eurooppalaisen pakanuuden synteesi teki siitä voimakkaan ja se kykeni leviämään koko Euroopan alueelle. Nykyaika ja tulevaisuus kaipaisi uutta tällaista synteesiä esoteerisen perinteiden pohjalta, jossa kristinuskon seemiläiset / juutalaiset tekijät saisivat väistyä korkeampien opetusten tieltä kokonaan.

Comments are closed.