Koti Uutisia Ulkomaat Kansallismielisiä lähetetään Englannissa jopa viikoittain vankilaan

Kansallismielisiä lähetetään Englannissa jopa viikoittain vankilaan

3

Sananvapautta vihaavassa Englannissa lähetetään kansallismielisiä lähes viikottain vankilaan terrorismi-syytteiden nojalla. Käytännössä “terrorismi” tarkoittaa sitä, että kansallismieliset nuoret ovat kirjoittaneet mielipiderikoksia internetissä, mikä johtaa PolPon visiittiin, vankilareissuun ja “äärioikeistolaisen terrorismin” tilastoja parempaan kuntoon.

Tähän mennessä kuluvaa vuotta Englannissa on heitetty telkien taakse 42 “äärioikeistolaista terroristia”, joista tosin yksikään ei ole suorittanut minkäänlaista iskua.

Englannissa kiellettiin vuonna 2016 kansallissosialistijärjestö National Action terrorilakien nojalla, vaikka järjestö ei ollut koskaan syyllistynyt minkäänlaiseen väkivaltaan. Järjestön entisiä jäseniä on sittemmin suljettu telkien taakse “terroristeina”, koska heidän on epäilty edelleen jatkaneen järjestönsä toimintaa.

Lähde: Far Right Watch (arkistoitu)

3 KOMMENTIT

  1. Voiko koko kansaa laittaa vankilaan?

    Mitä nämä vangitut sitten tekevät kun he vapautuvat? Alkavat uskomaan monikulttuuriin oltuaan vuosia muslimivankien pahoinpideltävinä kierojen vanginvartijoiden katsellessa muualle?

    Myös vankiloiden pelotevaikutus jossa “sinä joudut olemaan siellä täysin yksin muslimien ja muiden jengiläisten kanssa” katoaa sitä mukaa kun yhä useampi kansallismielinen sinne viedään. Vankilassa on hyvää aikaa treenata ja radikalisoitua entisestään samanhenkisten keskellä. Ei ole mitään hävittävää enää.

  2. Englannissa on hyvin vähän rikollisia ja vankeja, koska sikäläisen oikeuskäytännön täysin yliampuvilla vankeusrangaistuksilla on niin suuri pelotevaikutus, ei vain mielipiderikollisiksi aikoviin vaan myös muihin.

  3. Tuossa sairaassa maassa saa oikeat rikolliset kävellä vapaana suojavärin alla. Kaikkihan me tiedämme, että tämä tulee johtamaan jälleen kerran sotaa, monet neutraalitkin tyypit joita tunnen, tiedostavat tämän.

Comments are closed.