Koti Uutisia Ulkomaat Kansallismieliset ukrainalaiset purkivat romanileirin ja pelastivat kissan

Kansallismieliset ukrainalaiset purkivat romanileirin ja pelastivat kissan

5

Kansallismieliset purkivat vastikään Ukrainassa romanileirin metsästä. He tulivat samalla pelastaneeksi kissan saastaisesta leiristä.

Toisin kuin läntisessä Euroopassa, jossa rotumuukalaiset romanit saavat saastuttaa puistoja, ei Ukrainassa moista sallita. Alta voit katsoa tapahtumasta otetun videon.

5 KOMMENTIT

 1. Juuri näin pitäisi toimia suomessakin, kun alkaa ilmestyä leirejä.
  Eräs tietämäni henkilö palasi juuri Ukrainasta, vuoden asui siellä. Tuumasi vain että kyllä se on kehitysmaa tänä päivänä, ei ole paljoa IMF:n rahat auttaneet tavallista kansaa.
  Harkovassa seisoo kylmillään ja laput luukulla isoja terästehtaita, ruoan hinta on noussut 70% vuoden sisään, palkat ovat aivan naurettavia ja joka päivä tuotteiden hinnat muuttuvat.
  Tuntuu, että samaa ongelmaa kuin venäjällä aikoinaan, että jos joku ei ole potkimassa perseelle, niin kukaan ei tee juurikaan mitään, perunat saavat jäätyä maahan.

  • Kommunismin perintöä. Ensin oli tsaarin diktatuuri jota seurasi boshevikkien brutaali hallinto. Kansa on tottunut että oma-aloitteisuudesta seuraa vain lähtö Siperiaan ja kun ei tee mitään ei tule virheitäkään. Vain rikolliset piirit hyötyvät tästä sillä ne eivät totelleet sen enempää tsaarin kuin kommarien poliisia. Normikansalaisella piti aina olla käskijä.

   Itä-Euroopan maista monet niistä jotka ehtivät olla itsenäisiä ennen punikkivyöryä, ovat toipuneet nopeammin kuten Tsekki ja Eesti jotka mennä porskuttavat kuin porsas kasvimaalla mutta etenkin entisille neuvostomaille ja tsaarin Venäjän aluetta olleille se kestää parikin sukupolvea ennenkuin asenteet alkavat muuttua.

 2. Hienoa toimintaa! 👍 Syöpäläisten leiri tuhottu ja pieni kissa pelastettu.

 3. Paras uutinen pitkään aikaan. Oikein innolla odotan koska tämä paska järjestelmä hajoaa käsiin ja saadaan kirveille töitä. Mitään tulevaisuuttahan meillä ei näillä näkymin ole, mutta ainakin saadaan tehdä näiden loisten ja suvakkien elämästä helvettiä.

Comments are closed.