Koti Uutisia Kansallismieliset uhmasivat mielenosoituskieltoa Kölnissä

Kansallismieliset uhmasivat mielenosoituskieltoa Kölnissä

4

Kuten Kansallinen Vastarinta aiemmin uutisoi, oli Saksan kansallisdemokraattisen puolueen NPD:n määrä pitää Kölnissä uutenavuotena mielenosoitus Merkelin pakolaispolitiikkaa vastaan. Tarkoitus oli myös osoittaa solidaarisuutta uhriksi joutuneille saksalaisnaisille. Poliisi kuitenkin kielsi mielenosoituksen vedoten turvallisuusongelmiin.

Tästä välittämättä tusinoittain saksalaisia kansallismielisiä kiipesi kieltoa seuranneena päivänä Kölnin juna-aseman päälle. He levittivät invaasion vastaisia bannereita ja huusivat iskulauseita. Ohi kulkeneet saksalaiset tervehtivät rohkeaa mielenilmausta aplodein.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0Df8h5m5SPM

Lähde: Daily Express

4 KOMMENTIT

  1. Hieno liike, todella hieno. Tämä osoittaa miten kansa pitää huolta omistaan vaikka ne joiden pitäisi, eivät pidä.

    On hienoa nähdä miten kansallismielisyys Saksassa on kasvamassa vuosikymeniä jatkuneen häpeäpaalun jälkeen. Tälläkään kansalla ei ole syytä itseruoskintaan. Eikä heillä ole edes moraalista velvollisuutta pakolaisten vastaanottoon. Kuten ei Suomellakaan.

  2. Hienoa! Näin on juuri toimittava. “Ei saa jäädä tuleen makaamaan.” On turha odotella eliitin “lupia”, kun tietää, etteivät eräät “piirit” saisi työntää edes nenänpäätänsä oven raosta pihalle. Sitävastoin ne, jotka ikävyyksiä tosiasillesesti aiheuttavat, heidän suitsimisessaan ei ole mitään kiirettä. EI! Sehän on kuin “mannaa sataisi taivaalta”. Sairasta, eikö totta.
    Tämä osoitti erään toisenkin seikan, joka ottaa Merkkeliä pattiin, kansan syvät rivit eivät enää kaihda näyttää kannatustaan niille, joita painetaan alas. Saksan pahin vihollinen on mitti Merkel ITSE! Se mitä tästä jatkaisi eteenpäin olisi kuin kauppalista.

Comments are closed.