Koti Uutisia Kansallismieliset ottivat siirtolaisvarkaan kiinni Ranskassa

Kansallismieliset ottivat siirtolaisvarkaan kiinni Ranskassa

2

Kolme siirtolaista hyökkäsi tiistai-iltana Ranskan Vieux Lyonissa kadulla kävelevän ranskalaismiehen kimppuun tarkoituksenaan ryöstää hänet. Siirtolaisten epäonneksi he yrittivät ryöstöä La Traboulen edessä, missä Lyonin kansallismieliset Génération Identitaire -liikkeestä pitävät päämajaansa.

Huutojen herättäminä kansallismieliset ryntäsivät välittömästi kadulle maanmiehensä avuksi. Siirtolaiset lähtivät juosten pakoon, mutta ranskalaiset onnistuivat kamppaamaan yhden ja pidättelemään häntä poliisin tuloon saakka. Hyvin vartioitu pohjoisafrikkalainen kyynelehti ja koetti moneen kertaan saada kansallismieliset päästämään hänet menemään.

Mies luovutettiin Lyonin poliisille, joka kirjasi uhrin rikosilmoituksen. He myös kiittivät kansallismielisiä reippaudesta ja omistautuneisuudesta.

uk_muslimivaras_ranska

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

2 KOMMENTIT

  1. Keillään muilla ei olekaan munaa toimia näin. Elämme kuin pahassa unessa, josta ei voi herätä. Maailma on menettänyt järkensä. Tämä kaikki muistuttaa vahvasti vanhoja amerikkalaisia kauhuelokuvia, jossa kaikki normaalit yhteiskunnalliset toiminnot ja lainalaisuudet, kuten normaalisti asioita arvottava esivalta on kadonnut ja kukaan ei usko kertomuksiasi tapahtuneesta vääryydestä vaan haluaa kuunnella vain sen tekijän kiistävää lausuntoa. Lisäksi mielenterveytesi ja uskottavuutesi ihmisenä kyseenalaistetaan.
    Vielä kerran. Maailma on menettänyt järkensä, emme elä enää ajassa 40-vuotta taaksepäin.

Comments are closed.