Koti Uutisia Kansallismieliset kokoontuvat lauantaina Helsingin Rautatientorille!

Kansallismieliset kokoontuvat lauantaina Helsingin Rautatientorille!

26

Poliisin politisoituminen ja kansallismielisiä vastaan suunnattu mielivalta on jälleen saanut monet suomalaiset ihmettelemään viime päivinä.

Otsikoissa on erityisesti ollut viranomaisten toiminta Helsingin Rautatientorilla, missä laittomat maahanmuuttajat pitävät pystyssä mielenosoitusleiriä. Sen sijaan, että poliisi poistaisi laittomasti maassa olevat henkilöt, se on hyökännyt useampana päivänä suomalaisten järjestämän vastamielenosoituksen kimppuun. Poliisi on myös laittomasti yrittänyt estää ennakkoon kansallismielisiä uudelleenkokoontumasta alueella.

Suomi Ensin! -liike on kertonut aikovansa protestoida poliisin mielivaltaa vastaan saapumalla torille päivittäin uhmaamaan yhä röyhkeämmäksi käyvää virkavaltaa. Sen lisäksi, että paikalla on päivittäistä protestointia, saapuu lauantaina Rautatientorille runsaasti kansallismielisiä myös muista ryhmistä.

Ilmeisesti Helsingin keskustaan on tehty ilmoituksia useammasta kansallismielisestä mielenosoituksesta, ja sen lisäksi alueella järjestetään “Kansallismielisten suomalaisten kaupunkikävelyilta” -niminen vapaaluontoinen kokoontuminen, jossa voi ulkoilun ohella tavata ja keskustella muiden isänmaallisten kanssa.

Ota ystäväsi mukaan ja tule lauantaina kello 18.00 Helsingin Rautatientorille vastustamaan poliisin politisoitumista ja mielivaltaa!

Linkki tapahtuman Facebook -sivulle: https://www.facebook.com/events/311654789275570/

26 KOMMENTIT

 1. Poliisi on pride-kulkueeseen osallistuva maanpetturi!

  Vaikka kansallismielisten keskuudessa on näkemyseroja monista asioista, niin lienee kaikki yhtämieltä siitä, että tuo ajatuspoliisin mielivalta on mennyt jo liian pitkälle. Eli torilla tavataan!

  • Näytti kyllä todella pahalta se touhu rautatietorilla. Youtubelta katsoin, ja järkytyin. Ei uskoisi, että tuollaista voi tapahtua Suomessa 2017.

 2. Jännä nähdä kerkeääkö poliisi edes tulemaan paikalle, kun niiden hinttareiden pitää osallistua myös homomarssille… 😀

  • Pride-poliisi on tosiaan se viimeinen alennustila.. Jos itse olisin poliisi, ja saisin sinne komennuksen, niin takuulla tulisi “flunssa” sille päivälle..

 3. Hinttareita harmittaa, jos pitää töitäkin tehdä palkkansa eteen… vai olisko se “taakse”.

 4. Sellainenkin on mahdollista, että esim. rautatietorille mennään, ja jokaisella on mukanaan A4-paperi, jossa on iskulause. Sovitulla kellonlyömällä, tai äänimerkistä, jokainen nappaa kylttinsä esiin, ja sitä kanniskellaan sitten esim. muutaman minuutin ajan koko kansan nähdä. Pari minuuttiakin voi joskus merkitä paljon.

 5. Paikalle mennään, vaikka intti alkaa parin päivän päästä maanantaina ja hieman jo jännittää mitä tuleman pitää ja miten asiat sujuu maamme pääkaupungissa sitä ennen. Oli miten oli, PAIKALLA!

 6. Onko liikkeen johdossa mukana puhdistusliiton väkeä, josta Susanna Kaukinen varoittaa uudella you-tube videolla? Jos ei ole, homma on ok ja osallistun. Pidetään tää nyt aisoissa, että on mahdollisuus saada isompaa kuviota vihdoinkin aikaan!

  • Jaksaako oikeasti joku vielä 2017 seurata noiden skenehörhöjen Internet-riitoja? Samat tyypit riitelee vuodesta toiseen ja aina löytyy joku uusi sivullinen, joka ottaa ne jutut tosissaan.

  • Eiköhän se pointti ole poliittisen poliisin vastustamisessa, niin kannattaako siihen lähteä väkisin vääntämään jotain draamaa ja salaliittoja?

   • Ei vaan sitä, ettei känniääliöitä ja soluttautujia tule paikalle riekkumaan kuten viimeksi. Tämä näyttää onneksi olevan paremmin organisoitu kuin edellinen vastaava, kun päihteettömyyttä vaaditaan. Jos halutaan tehdä mielenosoituksista pysyvä käytäntö ja saavuttaa VOITTO, se ei onnistu sekoilulla.

    • Mitä vitun soluttautujia siellä on ollu? Ja kuka hyötyy siitä, että tehdään numeroa muutamasta känniääliöstä?

     Ymmärtääkseni tuossa on kyse ihan tavallisesta mielenosoituksesta. Mutta siitä huolimatta suomalaisten kansallismielisten pitäisi alkaa ymmärtää, ettei rauhallisuus ja laillisuus ole mitään itseisarvoja.

     • No mutta tervetuloa miekkariin! Olen itse vanha, radikaali ja vallankumouksellinen kansallissosialisti, joka ymmärtää aatteen edun olevan AINA omaa etua tärkeämpi! Kysymykseni ei olisi pitänyt suututtaa ketään noin kovasti. Pahoittelen, jos näin on päässyt käymään.

 7. Uskaltaako MV uutisoida? Ja tekeekö sitä ennen Marco de Wit jälleen videon jossa tuomitsee tämänkin?

 8. Siellä on paskat housuissa useammillakin Poliisihallituksen tyypeillä, alkaen poliisiylijohtaja Seppo Juhani Kolehmaisesta. Miksi muuten yksikään toimittelija ei ole edes yrittänyt tunkea mikrofonia Seppo Juhani Kolehmaisen suuhun ja vaatinut kommenttia poliisin rikollisesta toiminnasta? Eero Mäntymaa, huhuu! Nina Leinonen, haloo, oletko hereillä?
  Missä nyt ovat kaikki ihmissoikeusasiantuntijat, nämä tuomasojaset, juhalavapurot ja martinscheininit? Utaretohtori Päivi Nerg, mikset sano mitään? Sisäministeri Pandemrix-Paula, GSK:ko kielesi vei?

  Tilanne muistuttaa pelottavan paljon kesää 2015, eli aikaa juuri ennen matuinvaasion alkamista.

  • Sivuhuomautuksena, että Helsingin poliisipäällikkö Aapio ja apulaispoliisipäällikkö Kopperoinen (ex-KRP) ovat vanhoja “rikostovereita”: molemmat ovat syyllistyneet Jari Aarnion vuosikausia jatkuneeseen piinaan. Kopperoinen oli vielä tuolloin KRP:ssä, ja teki tiivistä yhteistyötä Aapion kanssa ns. “tutkinnassa”.
   Kopperoinen aloitti Helsingin poliisissa 1.6.2017, nimityksen teki Aapio, kukapa muukaan.
   KRP on läpikotaisin korruptoitunut, erityisesti sen johto on vahvasti mukana monenlaisessa rikollisessa toiminnassa. Ollut sitä vuosia, vai mitä Thomas Elfgren?

   Tsemppiä, Jari Aarnio!

 9. Vastarintaliikkeen juntit te ootte kyllä yksiä “dieetti-islamisteja”. Vastutatte homoja niinku mitkäki ISIS -vekkulit ja vihaimaamit. Miksette ala huoraamaan islamistien kanssa ku teillä on niin paljon yhteistä? Mitä nyt jos pigmentissä ja muutamassa pienessä asiassa eri mieltä.

  Vai onko niin ettei kahta yhtä paskaa saada mahtumaan samaan huoneeseen?

  • Tarkennan sen verran, että itse olen muutoin samalla linjalla ns. haitallisen maahanmuuton kanssa, mutta en ymmärrä tuota homovihaa. Kai se sitten kuuluu tähän touhuun. Harmi sinänsä.

   • Suomessa homomania alkoi toden teolla vasta viime vuosikymmenen lopulla. Sitä ennen seksuaalisia degeneraatteja pidettiin marginaalisina friikkeinä, joiden privaatit perversiot sallittiin, mutta ajatus, että niitä pitäisi työntää tavallisen kansan kurkusta alas, oli järjetön. Tämä linja oli vallitseva jopa valtamediassa, koska se ei ollut silloin vielä täysin homomafian markkinoiman homohypen vallassa.

    Guilt by association on virheargumentti. Siksi Lolloeron logiikan mukaan läntiset liberaalidemokratiat olivat ennen 2000-lukua islamilaismielisiä, koska eivät antaneet täyttä valtaa homomafian ajamalle geneettiselle umpikujalle.

    Jos pitäisimme Lolleron päättelyä totena, niin silloin suurin osa maailmasta olisi “islamistinen”, koska myös kommunistisessa Kiinassa, hindulaisessa Intiassa ja katolisessa Etelä-Amerikassa ei pompita samaan homotustahtiin kuin alhaisen väestönkasvun hedonistisissa länsimaissa. Itä-Euroopassakin tajutaan, että sivilisaation pitkässä juoksussa homomania on rappion yksi näkyvimmistä indikaattoreista.

   • “Homoviha” = faktoihin perustuvaa tietoa homokulttuurista ja siihen liittyvästä rappiosta. Lue Kansallisessa Vastarinnassa julkaistut artikkelit aiheesta ja kumoa niissä esilletuodut faktat, jos sinusta on siihen.

    Se ettei muslimit pidä homoista, ei tee homokulttuurista hyvää ja positiivista asiaa.

 10. Vielä tuosta sarjarikollisesta, Lasse Aapiosta. Niille jotka vielä eivät tienneet, Aapio käytännössä on kaulaansa myöten paskassa.

  Suomen Kuvalehti uutisoi 8.9.2016 näin.
  “Helsingin poliisipäälliköitä epäillään rikoksista – Todistajien uhkailua, virka-aseman väärinkäyttämistä”
  Tapaus on nyt edennyt syyteharkintaan. Jutussa on 28 asianomistajaa Helsingin huumepoliisista.
  Kahta Helsingin poliisilaitoksen korkeinta päällikköä epäillään useista rikoksista. Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion epäillään muun muassa pyrkineen vaikuttamaan todistajien oikeudessa antamiin kertomuksiin sekä painostaneen heitä lainvastaisella tavalla.”

  Pankaa googleen hakusanoiksi “Lasse Aapio” poliisipäällikkö. Aina tanakkaa tavaraa on, jos maltatte penkoa.

  Sivistysvaltioissa jo pelkkä rikosepäily riittäisi kaikkien näiden aapioiden, taposten ja muiden välittömään viraltapanoon ja asianmukaisiin rangaistuksiin.

  Seppo Juhani Kolehmainen, miten tää nyt menee noin niinqu omasta mielestä? Keiden kaikkien persettä sinä nuolet? Vitun vätys, et uskalla muuta kuin piileskellä perunakellarissa ja imeä peukaloasi. Et osaa, uskalla tai halua tehdä töitäsi, eroa heti!

Comments are closed.