Koti Uutisia Kansallismieliset keräsivät 56 489 euroa pysäyttääkseen siirtolaisveneet

Kansallismieliset keräsivät 56 489 euroa pysäyttääkseen siirtolaisveneet

3

Ranskalainen kansallismielinen ryhmä oli viime kuussa vuokrannut veneen ja pysäyttänyt invaasiota kiihdyttävän “hyväntekeväisyysjärjestön” veneen, kun se lähti Cataniasta Sisiliasta. He hidastivat venettä, kunnes Italian merivartiosto pysäytti sen.

Kansallismieliset aktivistit ovat nyt suunnitelleet uutta merikampanjaa tänä kesänä häiritäkseen veneitä, jotka kuljettavat siirtolaisia Eurooppaan. Raha kerättiin anonyymillä lahjoituskampanjalla, jonka tavoitteena oli kerätä 50 000 euroa laivoja, matkaa ja filmauskuluja varten. Lopulliseksi keräyssummaksi tuli 56 489 euroa, joka saatiin koottua alle kolmessa viikossa.

Pelastusjärjestöt ja rasisminvastaiset ryhmät ovat olleet raivoissaan. Simon Murdoch Hope not Hate -järjestöstä kommentoi: “Vaikka nämä teot ovat hirvittäviä, ikävä kyllä ne eivät järkytä meitä. Se, että äärioikeistolaiset aktivistit estävät humanitaarisia tehtäviä, maailman haavoittuvaisimpien ihmisten auttamista ja hukkuvia naisia ja lapsia, kertoo paljon heistä ja heidän myötätunnostaan.”

Rahoituskampanja alkoi viime kuussa, kun ranskalainen Génération Identitaire aloitti “Defend Europe” -nettisivun, jolla se lupasi iskeä pakolaisveneitä vastaan. “Laivat ovat täpötäynnä laittomia maahanmuuttajia valmiina tulvimaan Eurooppaan. Tämä on invaasio. Tämä massiivinen maahanmuutto muuttaa mantereemme. Menetämme turvallisuutemme ja elämäntapamme, ja eurooppalaiset voivat muuttua vähemmistöiksi omissa eurooppalaisissa kotimaissaan”, luki sivulla.

Lähde: The Guardian

Aiheeseen liittyen: 6 000 siirtolaista kahdessa päivässä: äärivasemmisto kiihdyttää invaasiota

3 KOMMENTIT

 1. Hienoa toimintaa!
  Kammottavaa toimintaa kusipäisiltä kommunisteilta, jotka haluavat tuhota ja raunioittaa Euroopan kansakunnat ja yhteiskunnat vuoteen nolla.
  Mieleen nousee väistämättä ajatus, että olisi aika soveltaa “Jyrkkää puollusta” kuten 150-vuotta sitten syntynyt C.G. Mannerheim päiväkäskyssään edellytti suomalaisilta sotilailta kesäkuun 9. päivän v. 1944 Neuvostoliiton suurhyökkäyksen ensinmäisten päivien murskaavan tulihelvetin ja hiekkamyrskyn sokeuttamien joukkojen vihdoin saadessa järjestäytyneen vastarinnan toimintaan peräytymällä taaempaan puollustuslinjaan viivystaistellen ja tehden rohkeita vastahyökkäyksiä ylivoimaista vihollista niin kaluston kuin miesvoimankin osalta voittaen tällä aikaa rintaman rakentamiselle takalinjoilla.
  Tuosta järkytysten ja miestappioiden ensipäivien jälkeen suomalaisen sotilaan rautainen taistelutahto ja rohkea toiminta Saksasta saadun avun turvin pysäytti lopullisesti Neuvostoliiton hyökkäyksen, jonka päätarkoitus oli vallata Suomi ja liittää se Neuvostoliiton hirmuhallinnon alaisuuteen, joka olisi tiennyt Suomen kansakunnan loppua ja kokonaisen kansan kansanmurhaa ja pakkosiirtoa Siperiaan sekä kaiken suomalaisen kulttuurin ja kielen lopullista hävitystä.

 2. Mitkä naiset ja lapset? 😀 Aika parrakkaita ja miehekkään näköisiä nämä naiset ja lapset, jotka todella hätääkärsivinä tulevat yksityiskuljetuksella eurooppalaisten verta himoitsevien maanpettureiden hellään syleilyyn. Hyvää toimintaa kansallismielisiltä jälleen kerran!

  Islamistinen invaasio ei eroa neukkulaisten vastaavasta 70v sitten, tämän maan rajoja olisi pitänyt puolustaa valloittajilta… ai niin, meinasin unohtaa että ollaan liittovaltioprojektissa mukana. “Pakolaiskriisi” tullaan tuntemaan historian kirjoissa maailman nerokkaimpana valloituksena, sillähän saatiin koko Eurooppa polvilleen suhteellisen pienillä miestappiolla.

 3. Hyvän kuuloinen ja konkreettinen idea estää tämän maanosan tuhoa!

Comments are closed.