Koti Uutisia Kotimaa Kansallismieliset järjestävät Turussa terrori-iskun uhrien muistotapahtuman

Kansallismieliset järjestävät Turussa terrori-iskun uhrien muistotapahtuman

8

Kun Vastarintaliikkeellä on Turussa mielenosoitus järjestömme poliittista kieltohanketta vastaan, pidetään siellä samana päivänä muistotapahtuma monikulttuurisen terrori-iskun uhreiksi joutuneille. Tapahtumat eivät mene päällekkäin, sillä Vastarintaliikkeen “Eläköön vastarinta!” -mielenosoitus alkaa kello 12.00 ja Kansallismielisen liittouman järjestämä 188-Kukkavirta-tapahtuma alkaa sen jälkeen kello 14.00. Kaikki halukkaat voivat siis osallistua molempiin.

Tapahtuman Facebook-sivulla kirjoitetaan:

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Vuosi on kulunut, ja jihadisti on juuri tuomittu Suomen ensimmäisestä terrori-iskusta viettämään vankeinhoitolaitoksessamme noin 15 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena.

8 KOMMENTIT

 1. Mistä se miekkari tarkkaan ottaen alkaa? Kauppatoriltako? Vai onko kaukana bussi ja juna asemista? Ehtiikö 12.05 saapuvalla bussilla? Eikös aloitukset tai tosiasialliset liikkeellelähdöt ole usein vähän venähtäneet ilmoitetusta?

  • Mielenosoituksiin on aina parempi saapua mieluiten vähän etuajassa eikä ainakaan myöhässä.

  • Mielenosoituksen tarkat kokoontumispaikat ja muut yksityiskohdat on perinteisesti ilmoitettu lähempänä tapahtumaa.

   Kaupunkiin kannattaa ehdottomasti saapua tarpeeksi aikaisin ja niin kuin mainittu, ei missään nimessä myöhässä. On mahdollista, että esimerkiksi virkavalta tulee kieltämään mukaan liittymisen, mikäli marssi on jo lähtenyt liikkeelle. Lisäksi viimeiset ohjeistukset tullaan antamaan paikan päällä hyvissä ajoin.

   Tervetuloa mukaan!

 2. Me suomalaiset emme unohda niitä rikoksia jotka viranomaiset ovat tehneet tässäkin tapauksessa. Siksi 18.8 elää muistoissamme vielä pitkään. Ja se on kirjoitettu jo historian kirjoihin, syyllisten nimien kanssa.

  • Rikollista välinpitämättömyyttä ja vaaran vähättelyä on harrastettu jo tarpeeksi kauan. Kentältä löytyy varmasti niin tahtoa kuin taitoa, mutta poliittisin perustein valittu johto ei anna toimia.

   Se johto ja sen hanuria lipovat kulttuurimarxistiviranomaiset täytyy siirtää heille sopivimpiin tehtäviin. Sellaisia löytyy mm. Antarktikselta, missä pingviinit tarvitsevat lomatuuraajia ja kalansyöttejä.

 3. Varaudutaan sitten kaikenlaiseen terroriin virkavallalta sekä vasurimätäpäiltä. Onneksi ovat kumpainenkin niin säälittävää sakkia, ettei niistä meille todellista vastusta ole.

 4. Turku viettää hiljaisesti juhlapäivää, sillä se hyväksyy (hiljaisesti) terrori-iskut.

  Tulisikohan Hell’s Angels tai Bandidos joskus mukaan mielenosoitukseen? Taitaa noilla pojilla olla muuta puuhaa, kuten amfetamiinikauppaa ja muiden kerhojen vasikoimista poliiseille. Taitaa olla aika monilla noista myös Siamin-portto vaimona, joten se siitä.

Comments are closed.