Koti Uutisia Kansallismieliset iskivät äärivasemmistolaisalueelle Saksassa

Kansallismieliset iskivät äärivasemmistolaisalueelle Saksassa

14
(Kuvituskuva)
(Kuvituskuva)

Saksan Leipzigissa kansallismieliset ja jalkapallofanit kostivat yhdessä äärivasemmistolaisten häiriköinnin ja hyökkäykset kansallismielisiä vastaan.

Suuri ryhmä marssi illalla äärivasemmistolaisten suosimaan kortteliin Leipzigin kaupungissa ja hajotti kaiken, joka viittasi “antifasismiin”. Äärivasemmistolaisten kaupat, autot ja ikkunat kärsivät vahinkoja.

Paikalla oli ihmisiä kansallismielisistä ryhmistä ja jalkapallokannattajakerhoista. Hyökkäys oli kosto äärivasemmiston väkivallasta. Käyttäjä nimeltä Anti-Antifa Germany on ladannut tapauksesta videon YouTubeen.

 

14 KOMMENTIT

 1. Kostaminen onkin tosi hieno juttu ja tosi aikuismaista. Eikö olisi parempi pysyä asiallisina ja vetää pisteet siten kotiin? Ilmeisesti ei. “Jalkapallofaneista” ei myöskään tässä kohtaa voi puhua, vaan yksinkertaisesti kusipäistä.

  Luuletteko oikeasti että asiat paranevat kostamalla? “An eye for an eye makes the whole world blind.”

  • Ai niinku “kääntäkää toinen poskenne”?

   Milloinkohan se asiallisena pysyminen pitää sinun mielestä lopettaa vai eikö koskaan?

   Ennen hurskastelua kannattaa miettiä kokonaiskuvaa: Saksaan tuli viime vuonna yli miljoona uutta matua entisten miljoonien lisäksi. Matut sikailevat ja raiskailevat kiihtyvällä tahdilla samalla, kun poliisi ja media jäävät kiinni tapausten peittelyistä. Kun kansallismieliset järjestävät laillisia mielenosoituksia tuota hulluutta vastaan, hyökkäävät äärivasemmistolaiset kansallismielisten kimppuun ja media uutisoi asian “äärioikeistomellakkana”.

   Eiköhän se asiallisuuden aika ala olla jo takana päin. Luuleeko joku vielä oikeasti, että Euroopan ongelmat ratkeavat puhumalla?

   • Jännää että kommenttiini (20.1.) tuli huomiselle (21.1.) päivättyjä vastauksia.

    Jännää myös, että peukutukset tuntuvat olevan aika mielipidesidonnaisia.

    • Sivuston kello heittää kahdella tunnilla eli kello kymmenen jälkeen tulevat kommentit menee seuraavalle päivälle.

     Peukutukset johtuu siitä, että sun kanssa ei olla samaa mieltä. Ymmärrettävästi.

   • Ei niitä euroopan ongelmia ratkota myöskään ikkunoita rikkomalla. Mielestäni meidän pitäisi näyttää malliesimerkkiä eikä alentua vassareiden tasolle…

    Sitten jos joskus tulee aika sille että lailliset keinot ei enää riitä niin homma pitää hoitaa mahdollisimman järkevästi ja järjestäytyneesti. Huliganismi ei ratkaise mitään. Pidetään rivit vahvana, järki kädessä ja näytetään mihin herrasrotu pystyy. Huligaanit pysykööt kotonaan.

  • Saksan Antifa on perseillyt sen verran pitkän aikaa kaikenlaisilla tavoilla, että on ihan hyvä että saavat välillä maistaa omaa lääkettään moiset saksalaisvihaajat.

  • Vai pitäisi olla “asiallinen” näitä Euroopan vihollisia kohtaan? Taidat olla vihollisen puolella tai sitten vain helvetin tyhmä.

  • Joo eiköhän tämä maltillisen nationalismin tie ole jo loppuun katsottu. Salonkikelpoisella väkivallattomalla “oikeistopopulismilla” ei Eurooppaa vapauteta. Kaikki keinot on valkoiselle rodulle sallittuja jos niillä vain saadaan valta! 14/88!

 2. Nostan hattua saksalaisille tovereille!

  Saksan äärivasemmisto on sen verran vainoharhaista ja väkivaltaista, että tuo on todennäköisesti ainoa kommunikointimuoto, jota he ymmärtävät.

 3. Ruotsiinkin voisi tehdä hyvää. Ilotulitteet perseessä on varmaan hyvä harrastaa sitä “oikeaa ja parempaa” vasemmistolaista väkivaltaa.

 4. Joskus historiassa rikottiin ikkunoita ja muuta oikein urakalla,ja siitähän se homma lähti eteneen kohti hyvää suuntaa.

Comments are closed.