Koti Uutisia Kotimaa Kansallismieliset boikotoimassa Levykauppa Äxää

Kansallismieliset boikotoimassa Levykauppa Äxää

25
Lipponen (kuvassa) vaati työntekijäänsä irtisanoutumaan rasismista.

Levykauppa Äx on päätynyt kansallismielisten boikottilistalle sen irtisanottua työntekijän tämän kansallismielisten näkemysten vuoksi. Työntekijä oli ilmeisesti ostettu ulos työpaikaltaan erorahan turvin.

Äärivasemmistolainen Twitter-aktivistiryhmä Varisverkosto maalitti työntekijän viime viikolla ilmeisenä tarkoituksenaan saada henkilölle potkut. Levykauppa Äx taipuikin äärivasemmiston painostukseen ja teki työtä käskettyä.

Firman toimitusjohtaja Jyri Lipponen oli tarjonnut black metal-yhtyeessä vokalisoivalle työntekijälleen mahdollisuutta “irtisanoutua rasismista”, sillä “esimerkiksi sodan julistaminen toista uskontoa kohtaan ei sovi Levykauppa Äxän arvomaailmaan.” Työntekijä kieltäytyi tästä ja työura oli sitä myöten sinetöity.

Levykauppa Äxän listoilla on laajat valikoimat black metallia, jossa julistetaan sotaa kristinuskoa vastaan. Tämä ei kuitenkaan ole kaupalle ongelma, vaan ongelma on työntekijän oman Sielunvihollinen-yhtyeen islamin vastainen sanoma. Levykauppa Äxän mukaan siis sodan julistaminen jotain tiettyä uskontoa vastaan on OK, mutta toista ei.

Nyt monet kansallismieliset aina tavallisista musiikkidiggareista liberaalimpiin kansallismielisiin ovat ilmoittaneet julkisesti boikotoivansa kyseistä firmaa. Monet kannustavatkin tukemaan mielummin kansallismielisiä yrittäjiä ja suoraselkäisempiä levykauppiaita.

Lähde: HS

25 KOMMENTIT

 1. Europa Erwache on ollut erittäin hyvä levykauppa meikäläiselle. Vastaavat sähköposteihin lähes samantien ja paketit tulee perille ripeästi. Ei tarvitse kävellä äxöihin kun kamat tulee postiluukusta sisään ja rahat menee isänmaallisille toimijoille, eikä millekään kukkamekko-hinttien edessä taipuville paskahousuille.

 2. Yksikään yrittäjä, joka taipuu raakkujen, tai sillien edessä, ei ole pennosieni arvoinen

 3. Irtisanotulla työntekijällä oli kyllä hyvä vastine tälle jupakalle, hyvä että piti pintansa eikä suostunut tanssimaan tämän työntekijöitään kyykyttävän kusipää-Lipposen ja anarkistiapinoiden pillin mukaan, muutaman kerran käynyt Äxässä, mutta nyt elinikäisessä boikotissa. Btw. mitä ilmeisemmin loppujen lopuksi irtisanotun työntekijän oma työ”kaveri” vasikoi Lipposelle tämän vapaa-ajan harrastuksesta… kollegat puukottavat selkään.

 4. En tilaa tuolta enää koskaan mitään. Olen kerran tilannut äidilleni yhden levyn sieltä. Itse en muistaakseni ole koskaan mitään tilannut.

  CDON.comia tulee käytettyä ja tietysti Discogs.comia.

  MUISTAKAA töissä tämä: työntekijän yksipuoliseen irtisanomiseen pitää olla vahvat perusteet. Minua yritti eräs pikku kana aikoinaan saada irtisanoutumaan. Haistatin sille pitkät.

  Myös kaikenlainen paskahommien antaminen ja muu simputus työpaikalla → viekää heti oikeuteen/ottakaa työntekijäliittoonne yhteyttä. Sieltä annetaan apua ja juridista tukeakin.

  • Itse ennakkotilasin maustetyttöjen CD:n ja vinyylin CDON.comista, enkä Äxästä. Minulla on pitkä historia CDON.comin ja sen edeltäjän kanssa. En muista mikä lafkan nimi oli silloin, mutta muistan että Tony Halmeella oli lafkan T-paita päällään.

 5. Mitä vikaa niinsanotussa “rasismissa” muka on?

  Eikös tämä “rasisimi” ole suomalaisten geeniperimässä? Ilman “rasisteja” Suomi olisi tuhottu toisessa maailmansodassa.

  • Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

   Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteikkäästi vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen “tasa-arvoon” tähtääviä sairaita ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen vahingollisia ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen.

   Sama kansainvälistä valkoisten kansanmurhaa ajava liittouma on todellisuudessa vastuussa Eurooppaa tulehduttavasta kehitysmaaloisten invaasiosta: juutalaisuus on se meidän valkoisten kristittyjen todellinen ikiaikainen vihollinen. Islamistit ovat vain heidän juoksupoikiaan tässä sodassa. Jeesuksen messiaanisuuden kieltävät islam ja juutalaisuus kumoavat opeissaan myöskin hyvin pitkälti kaikki kymmenen käskyä, joten ne ovat valehtelijoiden uskontoja ja täten myös täydellisiä aidon kristillisyyden antiteesejä. Judeo- ja pseudokristillisyys ovat myöskin kansakuntia riivaavia kuolettavia ruttoja. Samaa sisältä päin luotua tuhoa edustavat myös “demokraattinen” politiikamme valeoppositioineen (esim. Perussuomalaiset, joka on ainoastaan keino siirtää tyytymättömän, niskoittelevan kansan äänet Ö-mappiin) sekä työntekijöiden, työnantajan ja ammattiliittojen jatkuva tappelu sekä ristiriidat, jotka ovat kuin syöpää yhteiskuntarauhalle. Meidän on kohdistettava fokus ja samalla myöskin pyhä, oikeutettu viha oikeisiin kohteisiin ja lakattava myrkyttämästä itseämme omaehtoisesti!

   • Romania, Puola, Unkari – maita jotka ovat kokeneet kovia, ja joissa on terveellä, nationalistisella, turvallisseen tulevaisuuteen tähtäävällä tavalla ymmärretty alkaa vastustamaan sionistisen Paneuroopan luomista! Ottakaa selvää esimerkiksi Richard von Coudenhove-Kalergin, Israel Cohenin, David Rockefellerin ja Benjamin Netanyahun kaltaisten vaarallisten sekopäiden suunnitelmista päidemme menoksi! Juutalaiset aloittivat liittovaltion suunnittelemisen jo vuosisadan alussa. Tämän ymmärtäminen antaa perspektiiviä asioiden hahmottamiseen isommassa kokonaisuudessa, joka kattaa niin maailmansodat kuin kylmän sodankin.

    On tärkeää ymmärtää paineen tulevan EU:sta, YK:sta, NATO:sta sekä sionistisilta suurvalloilta kuten Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Israel ja Yhdysvallat. Tämän takia tervehenkisiä, kansallismielisiä ja isänmaan säilyttämiseen pyrkiviä järjestöjä ollaan kieltämässä pakkolakien voimin. Islam ei ole viimekädessä meidän todellinen vihollinen, vaan sionistiseen uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä ortodoksijuutalaisuus, joka onkin aiheuttanut missä tahansa vallan saatuaan pelkkää tuhoa ja kurjuutta – milloin bolševismin, milloin kommunismin ja milloin marxismin viitan taakse piiloutuen. Kun esim. työläisten maailmanlaajuinen liikekannalle pano vallankumouksen nimissä ei tuottanutkaan euroopanlaajuisesti tahdottua tulosta, ollaan sittemmin huomio yritetty kohdistaa uusiin vaarallisiin ja tuhoisiin aatesuuntiin, kuten feminismiin ja antifasismiin. Sama Saatana siis on kätyreitä haalimassa itselleen – nyt vain eri valepuvussa. On syytä tajuta, että Suomi oli sodassa noita aiemmin mainittuja ideologioita vastaan – ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan!

    Muistakaa sionistisen maailmanvallan luomat harhautukset:

    • “natsi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
    • “anti-semiitti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
    • “rasisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
    • “seksisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman
    • “juutalainen”: epiteetti kaikille maailman “juutalaisille”, jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

    Älkää välittäkö, jos teitä haukutaan tai yritetään leimata joksikin: kyseessä on vain mielen- ja vallanhallinnan yritys, joka nostaa päätään sionistien ja heitä rahoittavan pankkimafian huomatessa mielipidemonopolinsa eli medioiden menettäessä otettaan massoihin. EKP (Euroopan keskuspankki), BIS (Maailman pankkien keskuspankki) ja The Fed (USA:n keskuspankki) kuuluvat kaikki tähän rikollisliigaan, joka pyrkii orjuuttamaan maailman kansat maksattamalla valtionlainojen korot kansalaisten työllä eli verotuloilla. Tarvitsemme välittömän eron saatanallisesta EU:sta ja yhteisvaluutta eurosta! Rahanluontioikeus ja kansanvalta takaisin valtiollemme; pois kasvottomilta EU-byrokraateilta, lobbareilta ja yksityispankkiireilta, joita kukaan meistä ei ole valtaan valinnut!

    Sionistit eli käytännössä juutalaiset ovat tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta sekä toisaalta seksuaalipervertismin, ydinperheen tuhon, avoimien rajojen politiikan ja monikulttuurisuuden ihanuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Nämä kaikki eliitin ja heidän lakeijoidensa toimet tähtäävät vain ja ainoastaan perinteisesti vahvan kansallistuntomme ja koko kansan tuhoon. Ja jos Saksa oikeasti olisi ollut jokin saatanallinen ihmisyyden tuhoamisvaltio, niin tuskin sitä tarvitsisi päivästä toiseen aivopesun lailla takoa päihimme. Aivan kuten myös jos multikulturalismi olisi tervettä tai kannattavaa millään tavalla, tarvitsisi sitä tuskin pakkosyöttää mieliimme taukoamatta juutalaisten omistamien medioiden toimesta.

    Maastrichtin sopimuksen ainoa tarkoitus oli lopettaa ennen itsenäisten Euroopan valtioiden oma keskuspankkirahoituksensa julkiselle taloudelleen. Nyt joudumme anomaan ja lainaamaan kovaa korkoa vastaan jokaisen pennin juutalaisilta rikollisilta. Emme koskaan pysty maksamaan velkaa takaisin. He määräävät mihin rahaa antavat. Ja jokainen ymmärtää millaisiin projekteihin sitä rahaa “annetaan” eli siis myydään kovaa, orjuuttavaa korkoa vastaan: jos ette ota maahantunkeutujia, tue Euroopan maatalouden alasajoa tai seksuaalipervertismiä, niin ette saa rahaa infrastruktuurinne – esim. tiestön – ylläpitoon ja muihin elintärkeisiin perustarpeisiin.

    He myös omistavat median ja “päättäjämme”, joten keskustelu aiheesta on kielletty.

    • Xola tervehdys!

     Sen verran mainio oli kommenttisi että päätin ottaa sen muistiin kortille, missä on muitakin mahtavia tekstejä ja kommentteja. Kiitän.

 6. Mitä hittoa työnantajalle kuuluu mitä työntekijä tekee vapaalla,kunhan työn hoitaa työajalla.

  • Ei kuulu mitenkään. Kannattaa viedä liittoon ja oikeuteen kaikenlainen kiusaaminen ynnä häirintä.

 7. Kommunisti-Antifa-juutalaisen punk-paskabändi NOFX:n kappaleiden nimiä “Don’t Call Me White” ja “Kill All the White Men”.

  Esim. Discogs sallii moisen saastan myynnin. Mutta “Romper Stomper” on esimerkiksi kielletty artikkeli myyntiä ja ostoa koskien. Hoh-hoo…

  Entäs kaikki poliisin tappamiseen yllyttävä neekerimusiikki? Vaarini oli sotaveteraani ja rikospoliisi eläkepäiviinsä asti. Pari vanhaa kaveria ovat myös poliiseja ja erittän mukavia tyyppejä. Itselläni on oikeastaan oudonkin positiivisia kokemuksia poliiseista. Toki mulkkujakin olen nähnyt.

  Green Day on myös toinen juutalainen roskapoppoo. En tiedä mistä laulavat eikä sen enempää kiinnostakaan. Kunhan mainitsin.

 8. “Levykauppa Äxän mukaan siis sodan julistaminen jotain tiettyä uskontoa vastaan on OK, mutta toista ei.”

  Loistava pointti. Laittakaa palautetta lafkalle.

 9. Tyyppi on perussuvakin näköinen. Matalatestosteroninen pullaposki. Ei jatkoon.

  • Kaikenlaista sairasta paskaa olen nähnyt ja katsonut, mutta tuo kuva kuvottaa minua suuresti. Kuva saatanan pässi ottaa itsestään tuollaisen kuvan? Hyi helvetin helvetti.

   Tuota kuvaa varmaan näytetään afrikkalaisille ja lähi-itäläisille kannustimena tulla Suomeen Kela Gold® -asiakkaaksi.

 10. Discogs harrastaa myös ihan samaa levynmyynnin suhteen kuin Levykauppa X, eli siellä on kiellettyä myydä esim. RAC/NSBM levyjä, mutta kaikki vassari/kommari jne gangstarap levyt on sallittuja. Eli boikotoikaa myös Discogsia.

  Hyviä levykauppoja/distroja löytyy suomestakin runsaasti. Kivijalkakaupoista (joilla myös nettikauppa tietty) suosittelut ansaitsee Lahden Sarvilevyt, Helsingin KVLT ja Horror-Shop. Sitten netissä toimivia distroja on kanssa runsaasti suomessa, suosittelut ainakin seuraaville: Europa Erwache, Breath of Pestilence, Northern Heritage, DTD, Societys Dregs, Militant Underground ja muutama distro joihin törmää keikoilla.

  • Kyllä Discogsin monet käyttäjät myyvät mitä tahansa (bootleggejä ja muita epävirallisia julkaisuja), kun heiltä vain kysyy. Itse Discogsia yrityksenä nyt vain sattuvat pyörittämään vassarimätäpäät, niin kuin yleensäkin tuntuu joka paikassa olevan.

 11. Minultakin on aikoinaan katkaistu yrityksen työsuhde nuorisolaitokseen, kun olin avoimesti kritisoinut holokaustin virallista tarinaa ja puhunut mm. nationalismista erään tiedonhaluisen nuoren kanssa reippaiden liikunta hetkien yhteydessä. Voi sitä äimistelyjen ja uskomattomien ilmeiden kavalkaadia, kun kerroin entisille työkavereilleni, että “kyllä virallinen tarina sisältää paljon valheita”.

  • Heil Isto.

   Ajattelepa niitä historian opettajia, keiden on aina ollut pakko värittää ja opettaa tätä kaikenlaista paskaa holokaustista yms. oppilaille, ketkä mielummin on halunnut tietää totuutta. Itse kyseenalaistin hissan maikalle aikoinaan kaiken ja hän ihmetteli, kuinka noin nuori voi tietää asioista niin paljon.

   Hän antoi minun lukea Taistelut ja toi riisi kaupalla suomennettuja kopioita totuudesta. En kuitenkaan ikinä saanut kokeissa kertoa totuutta. Häntä on varmasti harmittanut kaikki tällainen.

   Historian numeroksi hän antoi 8, mutta sanoi että olisin ansainnut todellisuudessa 10. 8 siksi, kun kuuluin rähinäporukkaan.

   Long live Arvelin, jos olet elossa enää.

Comments are closed.