Koti Uutisia Kansallismieliset aikovat kyydittää afrikkalaiset mereltä takaisin kotiin

Kansallismieliset aikovat kyydittää afrikkalaiset mereltä takaisin kotiin

31

Kansallismielinen Identitäre Bewegung -liike on löytänyt aluksen, jonka se aikoo ajaa Välimerelle estämään ihmissalakuljettajien toimintaa. Laiva on Savonlinnassa Pääskysaaren telakalla valmistettu entinen väyläalus Suunta, joka muutettiin avomeriluotausalukseksi sen vapauduttua väyläaluksen työstä vuonna 1993, kun Kotkan luotsipiiri sai uuden paremmin raskaiden poijujen huoltoon sopivan väyläaluksen.

Liike aloitti projektin “Defend Europe”, josta Kansallinen Vastarinta uutisoi vajaa kuukausi aikaisemmin:

“Rahoituskampanja alkoi viime kuussa, kun ranskalainen Génération Identitaire aloitti ‘Defend Europe’ -nettisivun, jolla se lupasi iskeä pakolaisveneitä vastaan. ‘Laivat ovat täpötäynnä laittomia maahanmuuttajia valmiina tulvimaan Eurooppaan. Tämä on invaasio. Tämä massiivinen maahanmuutto muuttaa mantereemme. Menetämme turvallisuutemme ja elämäntapamme, ja eurooppalaiset voivat muuttua vähemmistöiksi omissa eurooppalaisissa kotimaissaan’, luki sivulla.”

Projekti oli selvästi piikki jonkun lihassa, sillä liikkeen Paypal-tili ja pankkitili jäädytettiin. Tästä huolimatta he ovat nyt löytäneet kapteenin, miehistön ja Välimerelle soveliaan aluksen. Aluksella on 30 päivän toimintasäde, ja se pystyy kantamaan mukanaan pieniä moottoriveneitä.

Miehistö aikoo ajaa aluksen Libyan aluevesien tuntumaan auttamaan Libyan rannikkovartiostoa sen yrityksissä katkaista ihmissalakuljetus. Alus aikoo tarkkailla ihmissalakuljetusta tukevien kansalaisjärjestöjen liikkeitä ja viestitystä. Se aikoo myös dokumentoida järjestöjen yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa.

Alus aikoo myös ottaa vastaan SAR-kutsuja. Tarkoituksena on niin ikään ottaa alukselle mereltä siirtolaisia ja kuljettaa nämä takaisin Afrikan rannikon tuntumaan Libyan rannikkovartiostolle luovutettaviksi.

“Läsnäolomme tulee tekemään ihmisten pelastamisen helpommaksi ja ihmissalakuljetuksen vaikeammaksi”, liike toteaa tiedotteessaan.

Vaikka liikkeen tilit on jäädytetty toistaiseksi, alus pystyy nykyisellä rahoituspohjalla operoimaan 10–14 päivää Välimerellä.

Alus on kuitenkin tällä hetkellä kaukana Välimereltä, ja liike kerää siirtoon tarvitsemansa 60 000 euron summaa kokoon WeSearchrin kautta seuraavien kolmen viikon aikana, minkä jälkeen alus ajaa Afrikan rannikon tuntumaan ensimmäiselle tehtävälle.

 

Lähde: Kansalainen.fi (1, 2)

Lue myös:

Kansallismieliset keräsivät 56 489 euroa pysäyttääkseen siirtolaisveneet
6 000 siirtolaista kahdessa päivässä: äärivasemmisto kiihdyttää invaasiota

31 KOMMENTIT

 1. Zyklon B ja krematorio olisi kyllä tehokkaampi Endlösung koko Euroopan matuongelmaan. Paska kuuluu paskaviemäriin, ei sivistyneen valkoisen rotumme asuinsijoille!

  • Erkki Hänninen on sit vissiin oikein hyvä esimerkki sivistyneestä valkoisen rodun edustajasta tällaisilla kommenteillaan 😛

   • Etpä ole rasistisimman kansan ja Israelin valtion edustajana itsekään mikään puhtoinen. Mene Israeliin, jonne kuulut ja touhua sinne kansojen sulatusuuni. Luulenpa että se hanke tulee tihkaisemaan.
    Siionistit ovat pahimpia rasisteja pitäessään kristittyjä eläinten asteella olevina olentoina, joita jutkut ovat suuruudessaan oikeutettuja tappamaan ja käyttämään orjinaan hallitessaan maailmaa.
    Jutkut vetivät itse Jumalan vihan päälleen kuten sen verenkin, minkä he vakuuttivat valumaan heidän ja jälkipolvien päälle halutessaan Jeesuksen Kristuksen ristiinnaulittavaksi ja Barabbaan vapaaksi. Lisäksi umpkieroon tapaansa Ylipapit yrittivät ajaa vastuun murhasta roomalaisten niskaan tuomiottamalla Jeesuksen Pontius Pilatuksella, mutta hän ei löytänyt vikaa Jeesuksesta ja pesi kätensä koko paskasta.

    • Katsos se ero tässä onkin että en kuvittele olevani mitään herrasrotua ;D Ja jos raamattua aletaan täällä puimaan läpi niin kai olet lukenut sen kohdan jossa Jeesus ristillä pyytää että jumala antaa anteeksi myös niille ihmisille jotka hänet ristille järjesti? 🙂 Mutta tuttuun ääriuskovaiseen tapaan taidat olla niitä ihmisiä jotka lukevat vain niitä kohtia joista voi vääntää omaan tarkoitukseensa sopivia johtopäätöksiä…vähän niinkuin jihadistiterroristit? 😮 😛

   • Ei vittu, oot sä vieläkin autismia levittämässä täällä? :^)

 2. Liikkeen tilien jäädyttäminen on taas hyvä esimerkki mielivallasta jota kohdistetaan perusteettomasti ryhmiin jotka toimivat omillaan vastustaen virallista totuutta,toivottavasti pystyvät jatkamaan toimintaa.
  Omasta ja muiden tulevaisuudesta huolissaan olo ei ole kovin korrektia?

 3. Juutalaiset ja muslimit ovat lyöneet hynttyynsä yhteen valkoista rotua vastaan ja etenkin kansallismielisiä kohtaan. Israel saa olla “kansallismielinen” ja jopa vaatii rodun puhtautta, jotka kumpaisetkin asiat valkoiselta rodulta kielletään, koska se on “paha” asia. Jutkut pitäkövät turpansa kiinni ja painukovat sinne missä Jaffat kasvavat.
  Suomi suomalaisille ja Eurooppa eurooppalaisille.
  Jutkut haistakovat paskat.

  • Suomi suomalaisille ja eurooppa eurooppalaisille ovat vaan kylläkin toisensa poissulkevia, suomalaiset kun ovat saastaisia ryssänveren likaamia mongoloideja joita ei vielä 1900-luvun alussa luokiteltu valkoisiksi, vaan vasta sionismin myötä on suomalaisetkin alettu lukemaan osaksi eurooppaa. Länsi-Ruotsi olemmme historiallisesti ja maantieteellisesti, joten maamme kuuluu ruotsalaisille ja kansamme sinne minne ali-ihmiset yleensä kuuluvatkin.

    • Huomaa kyllä että peruskoulut on lomalla kun kaltaisillasi homoloordeilla on aikaa väijyä 24/7 nettipalstaa vain jotta pääsee huutelemaan tavalla joka saa esikoululaisetkin näyttämään järjen jättiläisiltä. Jatka sinä vaan denialismissa elämistä, uunijonossa sitten tavataan ja voit myöntää olleesi väärässä ja minä oikeassa. Erona toki on se että sinä olet se joka pääsee leikkimään juutalaista ja minä taas rehtinä kollaboraattorina opasan sinua oikeaan suuntaan.

    • Ei oo Polizei koskaan kuullut sanontaa “Svenska talande bättre folk”?
     Ei oo ihan hatusta revittyä tämä Gustav Adolphuksen heitto vaikka aika roisisti hän asian ilmaisee.

     • Ja Juutalainen, tämä ydinfyysikkomme ei osaa edes ruotsia. Ja tuo toinen bittikarnaatiosi Gustav Adolphus ei osaa suomea. Miten Utelias? Kokeile sillä nimimerkillä taas vaihteeksi.

     • Max Blatant, eli suomennettuna maksimaalisen ilmiselvä trolli. Kehtaat väittää että olisin joku saastainen juutalainen. Tiedän että ylläpito kyllä kerää kaikkien IP:t, joten he voivat vahvistaa että emme ole sama henkilö vaikka sinä ja tusina muuta sukkanukkeasi niin yrittäisit väittää. Ja eikös “utelias” ole nimimerkki vuosien takaa, on kyllä aika vitun autistista että sieltä asti kaivelee henkilöitä jotka ehkä voivat olla sama. Juutalainen on juutalainen, ehkä ollut joskus joku muu muttä vitun väliä sillä on kellekkään muulle kuin autistisimmille uberautisteille jotka eivät edes kelpaa uunin polttoaineeksi. Taidat olla ite jokus suvakkitrolli, ehkäpä jopa itse Juutalainen joka vaan yrittää yhä enemmän luoda hämmennystä ja diskreditoida muita!

     • Max Blatant ei vain taida keksiä mitään vasta-argumenttia tai todistetta joka ei tukisi tätä ruotsalaisten paremmuutta ja siksi pitää hyökätä henkilöä eikä hänen esittämää kriittiikkiä vastaan. Taitaa harmittaa kun oman aatteensa mukaisesti kuuluukin itse siihen ali-ihmisten joukkoon 😛

      Onko nyt parempi nimimerkki? 😛

      Ja ei me juutalaiset nyt niin saastaisia olla, kävin itsekin suihkussa vasta eilen illalla 😉

     • ”Svenska talande bättre folk” on tuttu sanonta ruotsia osaamattomien mölinöissä.

     • Minun aatteeni on blatanismi eli oikeinkirjoitustaidottomille, akateemisiksi tekeytyville ex-apukoululaisille nettitrolleille vittuilu.

     • Eli olet työtön luuseri 😛 Och jag talar svenska ganske bra min vän. Men jag tycker att jag behöver inte bevisa ingenting för nazi idioter som du.
      Osaan myös saksaa, ranskaa ja venäjää jos kerran pidät kielitaitoa niin arvossa.

      “Svenska talande bättre folk” nyt vain sattuu olemaan yksi esimerkki siitä miten ei-niin-kaukaisessa Suomen historiassa naapurimme kohteli meitä varsin kovin ottein ja piti suomalaisia alempana kansana.

      “Minun aatteeni on blatanismi eli oikeinkirjoitustaidottomille, akateemisiksi tekeytyville ex-apukoululaisille nettitrolleille vittuilu.” = Työtön luuseri joka pönkittää paskaa omatuntoaan kuvittelemalla olevansa valkoinen herrasrodun superihminen 😛

     • En ole koskaan edes sanonut olevani valkoihoinen, saati jotain ihme herrarotua oleva superihminen. Eikös nuo ole Talmudin juttuja tuollaiset herrarodut? Mutta turha sinulta kysyä, et ole juutalainen, kunhan vaan trollaat.

      Olet työtön, kouluttautumaton ja ruotsia osaamaton sosiaalipummi.

     • Aaah, nyt mä taidan tietää kuka sä olet 😀 Oot vissiin se sama juoppo negroidi joka käy meidän ruotsia osaamattomien suomalaisten pummien kulmabaarissa. Noh, sen verran voin sanoa että jos seuraavalla kerralla keräät pulloja sen verran että pystyt ostamaan omat juomasi, muuten saat kyllä tulla ja mennä meidän baariin miten haluat, me ei syrjitä. Tuu seuraavalla kerralla puhumaan kun näytät aina niin yksinäiselle 🙂

    • Vaikka toisaalta olihan täällä se yks hermanni jo pakkosiirtämässä suomenruotsalaiset Ruotsiin että ei taida olla tää kansallisosialistinen yhteinäisyys ja veljeys kovinkaan syvällistä loppupeleissä xD

     • Ja sinä vissiin ihan tosissasi luulet että kaikki tänne kommenttiosioon kirjoittelevat ovat automaattisesti Vastarintaliikkeen aktivisteja?

      Että “xD” sinne vaan…

     • Juutalainen ei anna faktojen pilata kivaa tarinaa. Äksdee.

     • Kuka puhui vastarintaliikkeen aktivisteista jos täällä esittäydytään kansallissosialistiksi ja puhutaan pakkosiirroista niin eikö se silloin meinaa että on kansallissosialisti joka haluaa pakkosiirtää? Lainaan tässä vain näiden hermannien itsekertomia hauskoja iltasatuja, enkä keksi itse faktoja, sehän on teidän kansallismielisten leipälaji 😉

      🙂 🙂 🙂 🙂 xDxDxDxD 😀 😀 😀 😀 😛 😛 😛 😛 😛 😛 Kansanmurhaapa siitä vielä muutama hymiö niin jäljelle jää vain 🙁 Joka kuvaa hyvin sitä kansan olotilaa prosessin jälkeen

     • Kaikki täällä kirjoitetut tekstit eivät ole kansallissosialisia mielipiteitä, eikä myöskään vastarintaliikkeen virallinen kanta.
      Herra juutalainen voi myös laukoa omia mielipiteitään, mutta opiskelu auttaa häntäkin.
      Jotkut viisastuu, ja jotkin ei.
      Maapallolla on oma paikka kaikille. Paikka luo kulttuurin. Kulttuurien sekoitus luo sekasorron.
      Onneksi itse en ole alistunut globalistien orjaksi, niinkuin nimimerkkiä käyttävä juutalainen.
      Kaivele vaan vikoja toisista ihmisistä. Sinun viat on jo huomattu.
      Tämä oli minun henk koht mielipide vain…

    • Koska poliittisen korrektiuden nimissä sitä ei saa suoraan sanoa. Tutkimus osoittaa että suomalaiset eivät ole perimältään samaa sakkia kuin valkoiset eurooppalaiset ja kielitieteellinen tutkimus osoittaakin että suomalaisten esi-isät ovat Uralin takaa tulleita maahanmuuttajia jotka ajoivat saamelaiset pakosalle Lappiin. Mongolien invaasio saapui suomalaisheimojen rajalle asti, mutta he eivät halunneet valloittaa serkkukansaansa. Sen sijaan Venäjän eri versiot eivät tuollaisesta välittäneet, ja varsinkin suurruhtinaskunnan yrittivät venäläistää meidät. Se yhdistettynä siihen että kansamme siis tuli tänne venäläisalueiden läpi ja myöhemmin 1940-luvulla otimme vastaan satoja tuhansia pakolaisia jotka olivat vuosisatoja ja sekoittuneet venäläisten kanssa, johtaa siihen että tuo tutkimus nimenomaan todistaa meidän olevan ryssänveren likaamia mongoloideja. En sano että se on automaattisesti huono asia tai hyvä asia, vaan että se on pelkästään fakta ja on naurettavaa kulttuurimarxismia yrittää väittää että olisimme valkoisia eurooppalaisia.

 4. Vain yhdessä tuon tutkimuksen osa-alueessa (PTVs)on suomalaiset omana ryhmänään muista eurooppalaisista. Venäläiset on sisällytetty eurooppalaisiin. Itä-aasialaiset ovat omana ryhmänään. Ja tutkimus koski vain tiettyjä proteiinien pilkkojia (PTV). Tämän osalta suomalaiset poikkeavat itä-aasialaisista sekä muista eurooppalaisista, venäläiset mukaanluettuna. Mahdollinen syy tähän: https://www.sciencedaily.com/releases/2015/05/150511095358.htm.

  Tuon linkkaamasi referaatti on lööppilehtitasoa, kannattaa aina lukea tutkijoiden itsensä laatima artikkeli.

Comments are closed.