Koti Uutisia Kansallismielinen mielenosoitus Chicagossa

Kansallismielinen mielenosoitus Chicagossa

1

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa kuohutti video, jolla neljä mustaa kidutti 18-vuotiasta valkoista Yhdysvaltain Chicagossa. Puolen tunnin mittaisella videolla uhri on sidottu ja hänen suunsa on peitetty ilmastointiteipillä.

Tapaus herätti runsaasti myös viranomaisiin kohdistuvaa paheksuntaa valkoisten keskuudessa. Aluksi poliisi ei ollut varma, aikooko se tutkia tapausta niin sanottuna viharikoksena, vaikka videolla mustat huutavat muun muassa “Vittuun valkoihoiset” ja “Hän on Euroopasta, hän ansaitsee sen”.

Sunnuntaina ryhmä valkoisia nationalisteja kokoontui Chicagon keskustaan protestoimaan tapauksen vuoksi ja kannustamaan valkoisia nousemaan vastarintaan. Aktivisteilla oli mukanaan banderolli, jossa luki “White lives matter”.

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa! Tämän aika oli jo. “Valkoisten” lammastelun on aika päättyä. Ja kun “ajat” muuttuvat, on turha syyttää siitä valkoisia, vaan “ympäristötekijät” ovat saaneet sen aikaan, että viimeinkin etnisesti eurooppalaisten pääreet ovat poltetut ja tästä eteenpäin ns. “paska osuu tuulettimeen” niille, jotka ovat tehneet viharikoksia valkoisia vastaan mediatalojen ja valtiovallan suojeluksessa, kuin kysymyksessä kansallisesta kolkkapoika toiminnasta, jossa opetellaan tekemään yhteiskuntaa pyörimässä ja verotuloja kartuttavia ihmisistä erilaisia “solmuja”.
    Olkoon kanatarha kuinka suuri tahansa, se väistämättä loppuu syömällä jonain päivänä oli sitten sää mikä tahansa.
    Jos tämä särähtää jonkun korvaan. Kehoitan häntä suuntaamaan matkansa Etelä-Afrikkaan. Siellä on sama aikavyöhyke kuin meillä, mutta siellä on päästy monikulttuurisuuden onnessa pidemmälle kuin meillä. Sen realisoituu risteinä ja sukunimistöllä, joka viittaa vahvasti buureihin.

Comments are closed.