Koti Uutisia Kansallismielinen mielenosoitus afrikkalaisia vastaan Saksassa – poliisit ja poliitikot hermona

Kansallismielinen mielenosoitus afrikkalaisia vastaan Saksassa – poliisit ja poliitikot hermona

3

Runsaan sadan kansallismielisen joukko piti mielenosoituksen pohjoisafrikkalaista invaasiota vastaan perjantaina kello 22 Brandenburgin osavaltion toiseksi suurimmassa kaupungissa Cottbusissa. Kansallismieliset marssivat kadulla bannerin “Defend Cottbus” kanssa mielenosoituksessa, jota poliisit pitävät laittomana.

Mielenosoittajien voi nähdä videolla huutavan “Vastarinta!”, “Saksan nuoret määräävät täällä” ja “Nafris raus!”. Termi “Nafri” tuli Saksassa suurelle yleisölle tutuksi, kun vasemmistolaiset ja antirasistiset tahot kritisoivat poliisin termin käyttöä onnistuneessa etniseen profilointiin perustuneessa operaatiossa estää Kölnin 2015 uudenvuodentapahtumien uusinta. “Nafri” on myös termi saksalaiselle pohjoisafrikkalaisen rikollisuuden vastaiselle yksikölle, josta on pysytty hiljaa julkisuudessa ilmiselvistä syistä.

Kansallismieliset myös jakoivat “Nafriton Cottbus” -lehtisiä, jotka selittivät heidän kantansa. Heidän mukaansa on “vain ajan kysymys”, koska yhä useammat kaupungit joutuvat kärsimään Kölnin tapaan, jolloin ihmisten on pakko puhua joukkomaahanmuutosta ja tunkeutujarikoksista. “Jos haluamme suojella elämäntapaamme, meidän täytyy toimia”, he tuumivat.

Mielenosoitus sujui häiriöittä eikä paikalla ollut vastamielenosoittajia, mutta paikallispoliitikkojen reaktiot ovat luonnollisesti olleet hyvin tuomitsevia. Merkelin CDU-puolueen Brandenburgin-puheenjohtaja Ingo Senftleben sanoi: “Nämä tapahtumat Cottbusissa ovat ällöttäviä. Ihmiset yrittävät levittää vihaa mellakoilla ja pelolla.”

Cottbusin pormestari Holber Kelch, joka niin ikään on CDU:sta, varoitti tulevista kansallismielisistä mielenosoituksista, varsinkin, kun Saksan liittovaltio yrittää jälleen kerran kieltää kansallismielisen Saksan kansallisdemokraattisen puolueen NPD:n. CDU vaati poliisilta tutkimusta siitä, miten kansallismielinen mielenosoitus on voitu järjestää poliisin nenien alla.

Lähde: Breitbart

Lue myös: Kölnin poliisin rasismista valitetaan uudenvuoden jälkeen

3 KOMMENTIT

  1. Tälläset mielenosoitukset on asiallisia. Ei mitään Shomrimin kanssa neuvotteluja vaan kadut haltuun!

    Jännä nähdä, mihin NPDn kielto johtaa Saksassa, mikäli hanke toteutuu.

  2. “Poliisi ja CDU pelkäävät!!!” Ystävät rakkaat. “Älkää antako pelolle valtaa.” “Pitää vain elää rohkeasti kuten ennenkin.”

    Nämä Saksan perikatoon tuominneet “Turmiolan Tommit” eli Mutti ministereineen pelkäävät omaa kansaansa. Siis niitä ihmisä jotka ovat syntymästään saakka olleet natiiveja Saksan kansalaisia. Hallitus, joka käyttää edustuksellista valtaa, joka on saatu äänestäjiltä laillisissa demokraattisissa vaaleissa on silloin ITSE RIKOLLINEN, koska tämä on käyttänyt valtaoikeuttaan VÄÄRIN ja VALEHDELLUT maansa KANSALAISILLE. Heille, jotka odottavat, että hallitus ja sen politiikka turvaa työllisyyttä sekä etenkin kansalaistensa turvallisuutta ja toimivia polisiivoimia, jotka eivät ole poliittisessa valvonnassa, kuten lehdistö joka kertoo uutiset uutisina eikä etenkään valehtele ja pimitä kansalaisilta tärkeää tietoa, joka näin toimiessaan asettaan heidät (kansa) vaaranalaisiksi.

  3. Nämäkin tällaiset on lisääntyneet Saksassa mielettömän paljon parin viime vuoden aikana. Ja vasemmistonkin ääliöt ymmärtävät yhä useammin jäädä kotiin.

Comments are closed.