Koti Artikkelit Kansallismielinen liike ja homot

Kansallismielinen liike ja homot

15

Olemme kuluneen viikon aikana kirjoittaneet homokulttuurista ja sen ikävistä ilmiöistä, kuten päihde-, sukupuolitauti- ja masennuskulttuurista. Olemme myös ottaneet esille tämän lobbaajat, jotka ovat usein taustaltaan juutalaisia. Seuraava kysymys onkin: miksi monet kansallismielisiksi itsensä mieltävät suorastaan mainostavat itseään homoystävällisinä ja ovat jopa valmiita marssimaan näiden kanssa samoissa perversseissä paraateissa?

Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen vuoden 2017 Pride-marssilla.

Tahtovatko “kansallismieliset” homoaktivistit todistaa jotain, kuten etteivät he varmasti ole “natseja” tai “rasisteja“? Tökeröin vastaan tullut perustelu on se, ettei homoilla ole lapsia ruokittavina, joten heillä ei ole niin suurta vastuuta suunsa puhtaaksi puhumisen suhteen. Lisäksi heillä olisi enemmän aikaa rappion vastaiselle taistelulle, koska perhe ei sitä aikaa vie. Edustaako tämä sitä kuuluisaa kehitystä?

Yleisesti kuultuja perusteluja “homoystävällisten kansallismielisten” suusta on, että he puolustavat homoja, kun islam taas vastustaa näitä. Ja kaikki, mitä islam tekee, on vastoin länsimaisia arvoja, joihin ilmeisesti kuuluu vaikkapa lasten vieminen “paraatiin”, jossa pyörii pervoja ja äärivasemmistolaisia kulttuurimarxisteja puolialastomina ekstaasipäissään. Kiinnostaisikin kuulla perustelu sille, millä tapaa tämä vastaa länsimaisia arvoja? Entä millä tapaa länsimaisia arvoja vastaa sellaisen kulttuurin mainostaminen, jossa on tutkimustenkin mukaan moninkertainen todennäköisyys päihdeongelmille, sukupuolitautien levittämiselle, masennukseen sairastumiselle tai itsemurhaan päätymiselle?

Euroopassa ja Suomessa on jopa kansallismielisiksi itseään kuvailevia järjestöjä, jotka ovat perustaneet omia homojaostojaan sekä ainakin yrittäneet osallistua homomarsseille järjestöllisten tunnustensa kanssa. Tunnetuin esimerkki näistä lienee sionistinen English Defence League (EDL) sekä meille suomalaisille läheisempi jaosto Finnish Defence League (FDL). EDL on perustanut oman homojaostonsa, joka osallistuu muiden jaostojen kanssa eri tapahtumiin.

Suomessa FDL yritti vuonna 2012 osallistua Tampereen Pride-tapahtumaan omien tunnustensa kanssa, mutta äärivasemmistolaiset estivät nämä aikeet (jätetään tässä nyt kommentoimatta koko tilanteen absurdiutta). FDL:n puheenjohtajana tuolloin toiminut Mimosa Koiranen todisteli kameroille, että järjestö on suvaitsevainen, “vähemmistöjen” puolella ja ettei se vastusta ketään.

Milo Yiannopoulos.

USA:sta ponnistavan Alt Rightin yksi näkyvimmistä hahmoista on Milo Yiannopoulos, joka on juutalainen ja homoseksuaali. Hän kertoo menettäneensä neitsyytensä 13-vuotiaana viiden hengen ryhmäseksisessiossa, jossa oli mukana kaksi mustaa miestä sekä drag-queen. Tämän jälkeen hän kertoo tuoneensa jatkuvasti mustia homomiehiä kotiinsa seksin pariin. Hän joutui eroamaan Breitbart-julkaisusta sen jälkeen kun julkisuuteen vuoti video, jossa hän kertoo, että aikuisten miesten ja 13-vuotiaiden poikien väliset seksisuhteet voivat olla hyviä ja positiivisia kokemuksia pojille. Hän on sittemmin perustanut uuden mediatalon, johon hän on saanut rahoituksen piilossa pysytteleviltä rahoittajilta. Lehden avajaisjuhlissa liehui Israelin liput VIP-vieraille tarkoitetulla alueella.

Yiannopoulos hyväksytään kuitenkin edelleen osaksi kansallismielisten toimijoiden kenttää, ja myös monet suomalaiset kansallismieliset jakavat hänen juttujaan sosiaalisessa mediassa. Miksi? Yiannopoulos edustaa suurin piirtein kaikkea sitä, mitä kansallismielisten tulisi vastustaa. Silti hänet lasketaan joidenkin silmissä “hyväksi tyypiksi”, koska hän vastustaa maahanmuuttoa. Mikäli kansallismielisessä tapahtumassa liehuvat vihollisen liput, ei kyseessä ole kansallismielinen tapahtuma, vaan vihollisen tapahtuma! Tämä pätee myös henkilötasolla.

Myös ennen niin ylpeästä maasta Saksasta kuuluu kummia: Vaihtoehto Saksalle -puolueen johtava konsultantti sekä yksi näkyvimmistä hahmoista Alice Weidel on hyväksytty maahanmuuttoa vastustavien ihmisten parissa osaksi omia rivejä. Tämä siitä huolimatta, että hän on avoimesti lesbo, joka elää parisuhteessa toisen naisen kanssa. Pariskunnan kanssa elää kaksi lasta, joilla on siis kaksi äitiä, kuten nykyään ilmeisesti länsimaisiin arvoihin joidenkin mukaan kuuluu.

Weidel kertoo Financial Times -lehden haastattelussa tarkoituksensa olevan puolueen imagon pehmentäminen. Puolueella onkin oma homojaostonsa, jossa on parisataa jäsentä. Lisäksi Weidel vaati paikallisen johtajansa Björn Höcken erottamista tammikuussa sen jälkeen kun tämä oli todennut, että Saksan tulisi lopettaa itsensä ruoskiminen menneisyytensä vuoksi. Mainittakoon, että valmiiksi maltillisen puolueen imagoa entisestään järjestelmällisesti pehmentävä lesbo on entinen Goldman Sachs -pankkiiri.

Alice Weidel.

Mikäli kansallismieliset ovat valmiita hyväksymään “isänmaalliset homoaktivistit” riveihinsä, mihin he ovat valmiita vetämään rajan? Kulkeeko raja alaikäisiin sekaantumisessa? Eläimiin sekaantumisessa? Transvestiiteissa? Huorissa? Narkomaaneissa? Rodunsekoittajissa? Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta pointti lienee selvä: antamalla pikkusormen tulee antaneeksi koko käden. Todellisuudessa mitään rajaa ei ole – mainittuja tapauksia löytyy myös Suomesta jonkin verran “isänmaallisista piireistä”. Näitä tapauksia on nähty esimerkiksi järjestämässä kansallismielisiä tapahtumia ja pitämässä niissä puheita.

Kansallismielisten ei tule antaa ulospäin viestiä, että pedofiliaan, masennukseen ja muuhun haitalliseen taipuvaiset ihmiset olisivat tervetulleita riveihimme. Parhaimmillaan näkyvä homoaktivisti kansallismielisten äänitorvena on vain kiusallista, ja pahimmillaan tämä voi johtaa äärimmäisen noloihin julkisuuskuvatappioihin, kuten Milo Yiannopoulosin pedofiilikohun kohdalla on jo tapahtunut.

 

Toimitus

15 KOMMENTIT

 1. >mainittuja tapauksia löytyy myös Suomesta jonkin verran ”isänmaallisista piireistä”. Näitä tapauksia on nähty esimerkiksi järjestämässä kansallismielisiä tapahtumia ja pitämässä niissä puheita.

  Niin. Rodunsekoitusta promoaa ainakin muuan oululaispariskunta ja muistaakseni eräs raumalainen piti hallussaan lapsipornoa. Näin pari esimerkkiä mainitakseni. Lisäksi Tynkkynen tietenkin.

  • Pitäisi vaikka sisäpiirissä suoraan nimetä ne, jotka tällaista kannattavat, suvaitsevat, ja edesauttavat! Kyllä itse ainakin tahdon tietää. Yleinen varoitusmerkki on muuten sellainen, että kansallismielinen (?) elää kuin jotain naamiaiselämää. Poseerataan siis kansallismielisyydellä, mutta ei oikeasti olla. Kunhan provotaan.

 2. Nyt taas kerran kirjoititte niin asiaa kuin olla voi! Tähän homosymppaamiseen ja homouden lobbaamiseen ihme kyllä törmää tosiaan myös kansallismieliksiksi itsensä mieltävien joukossa. Tosin monesti nämä tällaiset ihmiset kannattavat kaikkea muutakin outoa, eikä siitä kansallismielisyydestäkään oikein ole aina takuita. Kannatetaan roturutsaamista ja muuta sellaista “mukavaa”. Tiukan paikan tullen sitten sanoudutaan kaikesta kansallismielisyydestä irti.. Näihin ihmisiin ei voi luottaa, siinä se ongelma on.

  Jos kannatat perverssejä aatteita, niin hyvin usein itsekin olet perverssi luonteeltasi. Eli vinossa ollaan, ja se näkyy.

  Homomädätyksessä on nykyisin mukana monta tahoa. Puolustusvoimien homoylikessu, edellisen vuoden Pride-paraatin “tähti” – oli kuulemma vinkunut jotain siitä, kun Vastarinta oli ollut tekemässä raporttia Pride-pervoilusta. Mekasti jotain natseja vastaan, vaikka yksi torniainen vastaa kymmentä tuollaista huulipunapoikaa. Mv-lehdestä näin sitaatin tuon onnettoman face-päivityksestä. PV:n homohenkisiin kuuluvat tietysti peukuttivat täysillä, joukossa myös “Weeeeeest!”-torsti.

  Olisiko liikaa vaadittu, jos edes 6.12. järjestettävissä marsseissa ei homotettaisi?

  Minä en kyllä enää kestä näitä juttuja, ensi vuonna marssin vaikka yksin Pride-pervoja vastaan.

 3. Itse en laske tuota “vaarallista hinttaria” Miloa alt rightiin, vaan alt lightiin, joka pyrkii laimentamaan viestin merkityksettömäksi. Juuri tuon takia valtamedia levittää hänestä kuvaa jonain alt rightin puhemiehenä. Näin alt right leimataan juutalaisten ja homojen liikkeeksi, joka sitten kiinnostaa vähemmän rotukysymyksiin heräileviä.

  https://www.dailystormer.com/lol-milo-now-being-smeared-as-alt-right/

 4. Koska homous on kuitenkin osa luontoa ja sitä ei voi poistaa niin mielestäni kansallismielinen voi ja saa olla homo, kunhan siitä ei tee numeroa ja pitää asiansa makuuhuoneessaan? Kunnon homo hyväksyy sen, että hän ei ole seksuaalisesti normaali ja että on luonnon oma marginaaliluomus, pienimuotoinen luonnon oikku ja luonnollisesti sen sukuhaaran osan päätepysäkki.

  • Kaikki seksuaaliset poikkeamat ja perversiot ovat toki osa luontoa. Pedofilia, insesti, ja nekrofilia muiden mukana. Kaikki luonnossa tavattava käytös on siis “luonnollista”.

 5. Minulla ei ole mitään homoja vastaan. Ehkä olen tyhmä tai vaan huono kansallismielinen, mutta en näe heissä mitään uhkaa kansalle tai itselleni.

  • Artikkelin tarkoitushan onkin kyseenalaistaa ne kansallismieliset, jotka oikein mainostamalla mainostavat itseään homolobbareina. Homokulttuurin äänekkäimmät lobbarit on kuitenkin valkoisen rodun vihollisia, joten kansallismielinen joka osallistuu vihollisen tapahtumiin, ei ole kansallismielinen, vaan kansansa vihollinen.

 6. Hahhah vai että masennukseen taipuvaiset eivät ole tervetulleita riveihinne. Siinä taisikin mennä suurin osa suomalaisista.

   • “Kansallismielisten ei tule antaa ulospäin viestiä, että pedofiliaan, masennukseen ja muuhun haitalliseen taipuvaiset ihmiset olisivat tervetulleita riveihimme”.

 7. Olen “Narkomaani”.Henkeni antaisin välittömästi esi-isieni maan ja kansan puolesta! Mitäs se kenellekkään kuuluu mitä paskaa itseeni pistän omassa kodissani? Korostan päihteiden väärinkäytön alkoholi mukaan lukien olevan aivan helvetin vaarallista, mutta eipäs leimailla/yleistetä siellä en riko koskaan muulla tavoin lakia saati ryöstä mummoja tai myy lapsille huumeita! Muutenkin minulla on aivan helvetin korkea moraali ja 100% luotettava Suomalainen mies enkä jumalauta pystyis oleen kilometrin säteellä tollasista sekasikiöjudensheissepaska-agenda-paraatista.(ei mulla yksittäisiä henkilöitä mitään ole vastaan homoilkoon vi**u rauhassa kun eivät pillua ole ikinä maistaneet).Tämä näitten LBGTPEDOMIKÄLIE “ihmisten” touhu tuntuu joltain absurdilta sirkukselta ei isäni uskois todeksi jos olisi elossa. Pakko oli puolustautua kohtaa “narkomaani” vastaan elä perkule pistä samaan lauseeseen tollasten kanssa:D. Olen vannoutunut isänmaan ystävä ja käytän päivittäin opiaatteja koska kukapa sitä tässä täydellinen olisi… Muuten aivan helvetin hyvä teksti, naulan kantaan niinkuin teillä aina lähes poikkeuksetta.

  • Eikai kukaan väitä etteikö narkkarikin voisi olla isänmaallinen.

   Mutta. Huumeet = kansanterveydellinen ongelma. Kun väität työntäväsi paskaa suoneen, niin kysynpä vaan että kuinkahan moni hihanarkkari kykenee noinkin tolkulliseen tekstiin kuin sinä? Vaikka yksittäinen narkkari onnistuisikin olemaan ongelmastaan huolimatta yhteisölleen hyödyllinwn, ei narkkareiden massat seuraa tätä esimerkkiä. Eli yksittäisestä onnistujasta huolimatta massat on roskaa tässä asiassa.

   Olen itse erilaisissa elämäntilanteissa tavannut paljonkin narkkareita, mutta mitään hyvää sanottavaa heistä ei ole jäänyt. Orjia kun ovat.

   Joten yhteiskunnallisessa mielessä se kuuluu muille mitä pistät itseesi kodissasi. Kansallissosialismissa ei tahdota että kukaan on päihteiden orja. Lisäksi se ei tahdo oman kansansa lasten tyhmentävän itseään millään päihteillä. Kansallissosialismi tahtoo kaivaa parhaat puolet esiin jokaisesta ihmisestä. Narkkaaminen eli itsensä orjuuttaminen ei ole kenenkään etu.

 8. Homot eivät ole millään tapaa sen taipuvaisempia pedofiliaan kuin heterotkaan. Sen sijaan esim. lapsuudessa koettu hyväksikäyttö vaikuttaa tähän.

  Toinen juttu jonka koin häiritsevänä oli puhe kommenttiosiossa siitä, että homot ovat sukupuunsa päätepysäkki. Homo ei ole lisääntymiskyvytön.

  Koin myös puheen masennuksesta häiritseväksi. Joka kolmas sairastuu elämänsä aikana masennukseen. Eittämättä homoseksuaalit ja kansallissosialistit ovat taipuvaisempia masentumaan. Mitä sitten? Ihmiset masentuu. Se on vain aivokemiaa.

Comments are closed.