Koti Artikkelit Riimuradio Radikaali keskusteluohjelma Riimuradiolla!

Radikaali keskusteluohjelma Riimuradiolla!

10

Riimuradiolla starttaa perjantaina Studio 204 -niminen kansallismielinen keskusteluohjelma.

promo_640

Uuden ohjelman perustaminen osui poliittisesti erittäin tulenarkaan tilanteeseen. Suomen pakolaiskriisi ja esimerkiksi uudet sananvapauslait tulevat varmasti puhuttamaan Studiossa.

Studio 204:n ensimmäinen jakso lähetetään perjantaina 2.10. Kuulijat voivat vaikuttaa jaksojen sisältöön esimerkiksi lähettämällä uutisvinkkejä Twitterin kautta ohjelmaprofiilille @Riimuradio!

Kahden viikon välein lähetettävässä keskusteluohjelmassa ruoditaan muun muassa ajankohtaispolitiikkaa sekä radikaalijärjestöjen kuulumisia. Aiheet ovat painavia, mutta tyyli on rento. Studio 204 ei ole elitistinen formaatti vaan se on suunnattu myös niille, jotka ovat kiinnostuneet kansallismielisyydestä ja politiikasta vasta hiljattain.

Haastattelimme juontajakaartiin kuuluvaa Juhania selvittääksemme perjantaina alkavan ohjelman taustoja.

Hei! Mistä idea keskusteluohjelmaan sai alkunsa?

Idea taisi syntyä alun perin automatkalla Vastarintaliikkeen Tulevaisuuspäiville viime kesänä. Tuntui, että Suomessa voisi olla tilausta poliittisille keskusteluohjelmille, jonka sisältöä eivät sanele rubenstillerit ja jussiheikelät.

Ovatko Studio 204:n juontajat tuottaneet aiemmin sisältöä Riimuradioon?

Osa Studio 204 -tiimistä oli mukana Riimuradion Pudasjärvi-lähetyksessä, jossa haastattelimme paikallisia maahanmuuttaja- ja pakolaisaiheisilla kysymyksillä. Vaikka aihepiiri oli vakava, oli lopputuloksessa myös iso ripaus viihteellisyyttä. Samanlaista henkeä tahdomme tuoda uuteen keskusteluohjelmaamme.

Onko teillä esikuvia? Millaisia radio-ohjelmia ja podcasteja Studio 204:n väki kuuntelee vapaa-ajalla?

Voisi sanoa, että Studio 204:n esikuvina toimivat Renegade Broadcasting, Red Ice Creations, Golden Dawn America Radio ja FSN-TV.

Aiemmin olen kuunnellut enemmän mainstream-radio-ohjelmia, mutta nykyään näiden “poliittisesti korrekti” suomalaisvastainen viesti nostaa verenpaineen sen verran korkealle, että en niitä enää pysty kuuntelemaan. Onkin hyvä, että maailmalla toimii yhä suurempi ja laadukkaampi joukko kansallismielisiä vaihtoehtoja.

Tulevatko perussuomalaisen Jari Lindströmin johtaman oikeusministeriön säätämät uudet ajatusrikoslait vaikuttamaan ohjelman sisältöön?

Järjestelmämme vainoharhaiset lait eivät tule vaikuttamaan mielipiteisiimme tai käsiteltäviin aiheisiin millään tavalla. Toki lakiuudistus merkitsee sitä, että kaikkien isänmaallisten täytyy asetella sanansa entistä taitavammin, mikäli tahdomme osallistua julkiseen poliittiseen keskusteluun. Tämä ei ole meille kuitenkaan mikään ongelma!

Kuinka Studio 204 tulee eroamaan muista suomalaisista poliittisista radio-ohjelmista?

Haluamme tarjota kuuntelijoillemme erilaisen radio-ohjelman, jossa ollaan suomalaisten ja valkoisen rodun eikä monikulttuurisuuden ja sionistipankkiirien puolella. Olemme siis sekä Yleisradion että kaupallisten radiokanavien vastakohta.

Millaisiin aiheisiin ohjelmassa keskitytään? Aiemmin Riimuradiolla on käsitelty paljon Vastarintaliikkeen toimintaa sekä kansallismielistä musiikkikulttuuria. Mitä uutta Studio 204 tuo Riimuradiolle?

Studio 204 on ajankohtaisohjelma. Tulemme keskustelemaan ennen kaikkea kuumista poliittisista uutisista. Ohjelma tulee eroamaan muodoltaan melko paljon Riimuradion aiemmasta tuotannosta. Uusi lähestymistapa voi avata myös uusia kohderyhmiä.

Suuret kiitokset haastattelusta! Voivatko kuulijat osallistua ohjelman kehittämiseen?

Studio 204 -ohjelmalta löytyy oma Twitter-tili, johon voi antaa uutisvinkkejä ja jonka kautta voi osallistua ohjelman kehittämiseen.

 

Riimuradio.com

10 KOMMENTIT

 1. Hienoa! Lisää kansallissosialistista sanomaa eetteriin.

 2. Twitteriä en omista mutta uutisvinkkinä tällainen että miksi ihmeessä mahdollisia ISIS terroristeja ja muita jihadisteja sijoitetaan noin 1000 kpl Vantaalle AIVAN lentokentän viereen, ja onhan siinä tien toisella puolella heti myös Jumbo ja Flamingo, suuria ihmiskeskittymiä.

  Onko väen vängällä sijoitettu paikkaan josta terrori-iskua suunnittelevan on se helppo toteuttaa ?

  http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/321599-vantaan-pakolaistilanne-mullistui-viikossa-katso-missa-uudet-vastaanottokeskukset

  ko. uutisessa mainitaan paikat joihin vastaanottokeskukset on avattu, kaikki 4 kpl lentokentän ja jumbon välille. Kätevä terrori-iskeä tai lentää “lomalle” kotimaahan ?

 3. Tyylikästä menoa!

  Sivuhuomiona, että olisi hyvä saada lisää kansallismielisiä Twitteriin. Nyt paikka on täynnä liberaaleja (oikealta ja vasemmalta), joten olisi hyvä ohjata sielläkin keskustelua kansallismielisille urille. Monissa muissa maissa kansallismieliset ovatkin jo Twitterissä hyvin edustettuna.

 4. Hieno homma. Kysyisin kuitenkin enemmän. Tietäviltä mihin tuo luku 204 perustaa. Itse en pienen pohtimisenkaan jälkeen keksi sen tarkoitusta.

 5. Tuliko ohjelma jo jonnekin? En löydä?

  Juuri jotain ajankohtaisiin uutisiin liittyvää kansallismielistä radiota olen kaivannut!

Comments are closed.