Koti Uutisia Kansalliskaartia koulutetaan sotimaan valkoisia vastaan Ohiossa

Kansalliskaartia koulutetaan sotimaan valkoisia vastaan Ohiossa

4

UK_OHIONATIONALGUARD_52CST_LOGO

Viime vuoden tammikuussa Yhdysvaltain Ohiossa järjestettiin kansalliskaartin harjoitus, jonka kuviteltuna vihollisena olivat valkoiset nationalistit tai kuten raportti sanoo, “oikeistoterroristit”.

Kuvitellussa skenaariossa kaksi koulun työntekijää aikoi käyttää kemiallisia ja biologisia aseita yhteisön jäseniin. Kansalliskaarti vei valkoisten nationalistien demonisoinnin jopa niin pitkälle, että harjoituksessa terroristit myrkyttivät kouluruokaa sinappikaasulla saatuaan tähän käskyn edesmenneeltä William Pierceltä.

Paikallinen poliisijohtaja Bill Raisin kommentoi WSAZ-TV-kanavalle, että harjoitus “kuvastaa totuudenmukaisesti maailmaa, jossa elämme”, lisäten vielä: “Se auttaa meitä kaikkia olemaan valmiudessa.”

Idea harjoituksen sisältöön on mahdollisesti tullut juutalaisjärjestö SPLC:ltä, joka on erikoistunut valkoisten järjestöjen mustamaalaamiseen. SPLC järjestää muun muassa erilaisia luentoja “valkoisten viharyhmien uhasta”, ja se on myös kouluttanut poliisia “asiantuntijan” ominaisuudessa. Järjestön varallisuus on noin 230 miljoonaa dollaria.

Lähteet: Media Trackers, The US and Eau Claire Journal

4 KOMMENTIT

  1. Tilanne, jossa valkoiset oikeasti nousisivat rinta rinnan liittovaltiota ja sen sionistisia orjia vastaan, näillä kansalliskaarteilla ja armeijan joukoilla pyyhittäisiin p*rsettä.

  2. Olen sanaton – elämme sairaassa maailmassa. Kuolema Yhdysvalloille ja sen liittolaisille.

  3. Kettinki, ruoska ja paluu puuvillapelloille. Näin ongelma ratkeaisi.

  4. Jospa Eurostoliitto tekis vastaavan ja varustaisi kommareita, juutalaisia, hariboja ja vastaavaa sakkia vastaan valmistautumisjoukot?
    Ylittyisköhän “paskamedian” kynnys? Mitkä olisivat ensimmäiset “nimittelysanat”?

Comments are closed.