Koti Uutisia Pohjoismaat Kansallisen Vastarinnan ruotsinkielinen sisarsivusto Nordfront uudistui

Kansallisen Vastarinnan ruotsinkielinen sisarsivusto Nordfront uudistui

0

Kansallisen Vastarinnan ruotsinkielinen sisarsivusto Nordfront kirjoittaa kokeneensa parin viime päivän aikana pienen “kasvojenkohotuksen”; sivulle on tehty joitakin pienempiä lisäyksiä ja muutoksia. Esteettisessä mielessä sivuista on tehty aiempaa valoisammat ja yhdenmukaisemmat.

Sivulle on lisätty tageja, jotka helpottavat lukijoiden seuraamista Nordfrontin raportoinnista esimerkiksi tulevasta Almedalen-viikosta sekä syksyn eduskuntavaaleista, joihin Vastarintaliike Ruotsissa osallistuu. Ideologiset artikkelit ovat nyt koottuna yhteen paikkaan, ja tätä muutosta Nordfront kertoo lukijoidensa toivoneen jo pitkään.

Radio Nordfrontin lähetysten esille nostamiseksi sivun oikeaan laitaan on tehty radiolle oma osio, josta lähetyksiä voi kuunnella samaan aikaan nettisivulla surffaillessa. Osiot “Om redaktionen” (“Toimituksesta”) sekä “Hjälp Nordfront” (“Auta Nordfrontia”) on myös päivitetty. Lisäksi Nordfront kertoo aktivoivansa pian toiminnon, jossa lukija saa ilmoituksia Nordfrontissa julkaistuista uusista artikkeleista.