Koti Uutisia Kansalliselle rintamalle jatkomenestystä kunnallisvaaleissa

Kansalliselle rintamalle jatkomenestystä kunnallisvaaleissa

3
Marine Le Penin Kansallinen rintama on nyt Ranskan kolmanneksi suurin puolue UMP:n ja sosialistipuolueen jälkeen.
Marine Le Penin Kansallinen rintama on nyt Ranskan kolmanneksi suurin puolue UMP:n ja sosialistipuolueen jälkeen.

Ranskan kansallismielinen Kansallinen rintama menestyi maan kunnallisvaaleissa. Puolueen äänisaalis toisen kierroksen jälkeen oli seitsemän prosenttia. Voittoa on kuvattu puolueen suurimmaksi sen uuden puheenjohtajan Marine Le Penin johdolla.

Puolue saa haltuunsa 11 kaupunkia ja 1 200 kuntaedustajaa eri puolille Ranskaa. Kansallinen rintama oli vaalien suurin menestyjä. Puheenjohtaja Le Pen ehti todeta, että puolue on iskemässä “kiilaa perinteisten puolueiden väliin”.

Oikeistolainen UMP-puolue säilyi maan suurimpana puolueena 46 prosentin kannatuksella. Vasemmistopuolueet saivat hieman yli 40 prosenttia kaikista äänistä.

Lähteet: Yle, Telegraph

Aiheeseen liittyen: Kansallinen rintama menestyi Ranskan kunnallisvaaleissa

3 KOMMENTIT

  1. Meillä lienee nyt käsillä aika, kun vaalien tuloksena EU:n säälittävä yksimielisyys näyttää romuttuvan. Ja mikä tärkeintä, keskustelu EU:sta eroamiseksi ja omaan valuuttaan palaamisesta ylittää valtamedian sensuurin. Hyvä.

    Olemmekin olleet jo liian kauan tilassa, jossa valtioiden kansallinen itsemääräämisoikeus on siirretty Brysseli byrokraateille, valtioiden vaikutusmahdollisuuksien tavoittamattomiin.

    56 päivän päästä on edessä EU vaalit. Miettikää tarkkaan ketä äänestätte. Meillä on olemassa puolue, joka haluaa kaivaa ja tuoda julki kaikki ne salaisetkin sopimukset joita on tehty mm. Suomen kansan nimissä. Mutta se vaatii meidän kaikkien tukea. Sillä, puolueella pitää olla yksi EU- tai kansanedustaja. Jonka jälkeen kaikki salaisetkin arkistot aukenevat heille.

    Muistakaa äänestää. Mutta olkaa tarkkoja, ketä äänestätte.

  2. Harmillista, ettei eurovaaleissa ainakaan suomalaisille ja suomalaisissa ole selkeästi kansallissosialistista vaihtoehtoa! Olisiko kenelläkään patrioottisesti ajattelevalla vinkkiä, ketä kannattaisi äänestää? Siis sellaista henkilöä, joka on ehdottomasti EU-petoa vastaan! Epätietoinen äänestäjä olisi kiitollinen neuvosta!

Comments are closed.