Koti Uutisia Kansalliselle rintamalle ennustetaan vaalivoittoa Ranskassa

Kansalliselle rintamalle ennustetaan vaalivoittoa Ranskassa

2

Ranskan Kansalliselle rintamalle (Front National) ennustetaan vaalivoittoa sunnuntain kunnallisvaaleissa. Paikallispolitiikkaa ei kuitenkaan pidetä puolueen vahvimpana puolena.

Puolueen menestyksen uskotaan johtuvan presidentti François Hollanden sosialistihallituksen ennennäkemättömästä epäsuosiosta. Ranskaa vaivaa myös heikko talous, jota maan hallitus ei ole saanut kuriin.

Vuoden 2008 kunnallisvaaleissa puolue saavutti kahdeksan prosentin kannatuksen, mutta nyt sille odotetaan suurta vaalivoittoa. Arvailut ovat varovaisia, mutta odotukset ovat 20 prosentissa. Ehdokkaita Kansallisella rintamalla on 600 kunnassa.

Vuoden 2012 presidentinvaaleissa puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen sai 18 prosentin kannatuksen.

 

Lähteet: Yle, The Financial Times

Aiheeseen liittyen: Yli kolme miljoonaa työtöntä Ranskassa

2 KOMMENTIT

  1. Harmi vain, että tytär Le Pen on ottanut pesäeroa isänsä linjaan. Tytär on kosher.

  2. Suunnatonta kunniaa osoittaen ukilleni, joka sai Mannerheimin valkoisen ristin ja muitakin mitaleja. 10-v. pojasta lähtien olin mummolassa kaikki viikonloput, ukki puhui mikä on Suomi, mummo sanoi ei saa kaikkee pojalle puhua, se otti aina kirkasta viinaa ja söi läskiä, joka oli ollut leivinuunissa päivän, on kuulemma nykyisin kurmeherkkua. Nukahdin aina ukin kainaloon, jonka vuoteet oli tehnyt mummo. Paappani kuoli 93-v. Hävisi paljon mummi joutui muuttamaan Varkauteen vanhusten taloon. Kuoli 1988, eli sairaalassa 5 v. Joka viikonloppuna kävin mummin jalkoja hieromassa kun ei veri enää kiertänyt. Kiitos isänmaalle Suomelle, jotka ovat taistelleet sen puolesta.

    Ukkini kertoi minulle, että kun punaiset yrittävät vallata Suomen, niin Leppävirran unnukan puokamaan laitettiin ne riviin ja teloitettiin.

    Tutkin historiaa nyt vanhana miehenä, niin on käynyt, tämmöinen Suomen yhdyskunta voidaan vallata viikossa, tämä hallitus ei ole enää mätä vaan kuollut.

Comments are closed.